Haftasonu Kaçamağı :)

Ağustos 27, 2012

Bana kesinlikle bir haller oldu. Eskiden iki kere aynı yere tatil yapmayı aklına bile getirmeyen, haritalara gömülüp gidecek yeni rotalar belirleyen ben, artık bildiğim ve sevdiğim yerlerin dışına çıkmak hiç istemiyorum. 8-9 Bodrum tatili bunu açıkça gösteriyor zaten. Oysa ne saçma bulurdum hep aynı yere gidenleri. Bilmiyorum tembellik mi, enerji eksikliği mi, kötü sürprizlerden kaçınma isteği mi...

İlk duyduğumdan beri gitmek istediğim bir yerdi Ağva. Nehir kıyısında bir yer fikri çok hoş gözüküyordu.

Aslında haftasonu planımız başkaydı ama o iptal olunca anında başka bir plan yaparak kendimizi oraya attık. Ama açıkçası bir isteksizlik bir zorlama sorma gitsin. Hani biraz daha düşünsem "Boş veeerr" diyerek evde kös kös oturmaya devam edeceğim. Düşünmedim ben de :D

Değişik bir yere gitmenin en güzel yanı fotoğraf çekmek. Nitekim Bodrum'da çekmedik ev, begovil, kale fotoğrafı kalmadığından pek ender uzanır olmuştum makinama :)


Sahil yolu değil de iç yolu seçtik. Biraz daha uzun ama ormanın içinden gidiliyordu. Gerçi döne döne içimiz de döndü biraz ama yine de ağaç yapraklarından süzülen ışık demetlerini seyretmek çok güzeldi.



Otele vardığımızdaki ilk izlenim :)


İskele keyfi ...


Şu karşı kıyıdaki yer de pek hoş gözüküyor doğrusu. Gerçi gezerken hepsi kıyıdan pek hoş gözüküyordu :)

Bizden başka çocuklu aile yoktu etrafta :D Neyse minimum gürültü yaparak insanların romantik haftasonlarını bozmamaya çalıştık.

İstanbul'a iki saat mesafede gayet kaçılası bir yerdi Ağva.

Tabii ki fotoğraflar bitmedi...

Azzz sonra Handan'ın favorileri geliyor , bizden ayrılmayın anacım:)

Haaa, herkese günaydın.

Cıvıl cıvıl bir haftaya açılsın sabahımız...

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Offf bende gitmeyi çok istiyorum Ağva'ya.
    Bu arada Günaydın Handancım.

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Ebrucum :)

    Valla gidilesi bir yermiş. Şehrin içini çok beğenmedim ama oteller sessiz , huzurlu tatil arayanlara birebir. Müzik bile güzel ve hafif sesliydi. Bir de serindi. Akşam üzerimize iki kat tişört giymek zorunda kaldık. İnsan başka ne ister ?

    YanıtlaSil