Ayıptır söylemesi dün kemiğime kadar acıkmışım galiba sürekli birşeyler yedim, grup terapiye utanarak yazamadım,
Ama yeni bir tarif yaptım kendimce, büyük ihtimal bunu başkaları da biliyordur,ancak ben bilmiyor idim ,
Uyduruk tarifi veriyorum ,
Elmaları soyup ,rendeleyip , bir iki kaşık şeker ilen güzelce pişir , pişmeye yakın alabildiğince tarçın ekle , piştikten sonra için bir poşet krem şanti kat ,karıştır,
Milföy hamurlarının içine elmalı karşımdan koy ve istediğin şekilde kapat , ben gül motifini tercih ettim ve önceden ısıtılmış fırında pişir,
Anyyyyyyy.... Kızım burda kendimizi tutmaya çalışıyoruz değil mi, mis gibi tarçınlı elma kokusu geldi burnuma.
Kızlar siz ona bakmayın, milföy falan öğk öğk.. Elmayı alıyoruz, rendeleyip tarçın ve bir adet dövülmüş ceviz ile karıştırıyoruz. Afiyetle yiyoruz. (Cevizi döverken kiloları dövdüğümüzü hayal ediyoruz ama un haline de getirmeyelim o arada :)
Şimdi armutun en iyi zamanı, kendimize orta boylu bir deveci armutu alıyoruz, hayatımızdaki armutlardan ve armut şekilli vücüdumuzdan kurtulduğumuzu hayal ederek bir ara öğünde yiyoruz :)) Hem mutlu oluyoruz hem zayıflıyoruz :))
6 Yorum
günaydın;)
YanıtlaSilAyıptır söylemesi dün kemiğime kadar acıkmışım galiba sürekli birşeyler yedim, grup terapiye utanarak yazamadım,
YanıtlaSilAma yeni bir tarif yaptım kendimce, büyük ihtimal bunu başkaları da biliyordur,ancak ben bilmiyor idim ,
Uyduruk tarifi veriyorum ,
Elmaları soyup ,rendeleyip , bir iki kaşık şeker ilen güzelce pişir , pişmeye yakın alabildiğince tarçın ekle , piştikten sonra için bir poşet krem şanti kat ,karıştır,
Milföy hamurlarının içine elmalı karşımdan koy ve istediğin şekilde kapat , ben gül motifini tercih ettim ve önceden ısıtılmış fırında pişir,
afiyet olsun :)
any
Eğer bunu beğenirseniz size daha da uyduruk tariflerimi verebilirim
YanıtlaSil:)
any
(sırf vatana millete faydam olsun diye,üşengeç ve yemek yapmayı sevmeyen bir insan olmamın hiçbir etkisi yok)
İyi akşamlar Banucum :)
YanıtlaSilAnyyyyyyy.... Kızım burda kendimizi tutmaya çalışıyoruz değil mi, mis gibi tarçınlı elma kokusu geldi burnuma.
Kızlar siz ona bakmayın, milföy falan öğk öğk.. Elmayı alıyoruz, rendeleyip tarçın ve bir adet dövülmüş ceviz ile karıştırıyoruz. Afiyetle yiyoruz. (Cevizi döverken kiloları dövdüğümüzü hayal ediyoruz ama un haline de getirmeyelim o arada :)
Şimdi armutun en iyi zamanı, kendimize orta boylu bir deveci armutu alıyoruz, hayatımızdaki armutlardan ve armut şekilli vücüdumuzdan kurtulduğumuzu hayal ederek bir ara öğünde yiyoruz :)) Hem mutlu oluyoruz hem zayıflıyoruz :))
YanıtlaSilBayılırım deveci armutuna :D
YanıtlaSil