Biri Sizi Gözetliyor

Eylül 16, 2005

Sabah erkenden, kalkar kalkmaz açıyorum bilgisayarımı.Sonra gidiyorum yüzümü yıkamaya. Çay suyu koyuyorum. Sonra hala açamadığım gözlerimle başına geçiyorum ekranın.
Ben hep burdayım. Sizleri seyrediyorum. Yeni yazılarımı giriyorum, yorum varsa okuyup cevaplıyorum.
Çay demlenecek birazdan. "Annee ben kalktım " diye çağıracak Bilgiç. Metos sessizce geçecek tv başına pijamalarıyla. Can'ı yataktan kaldırmak için vinç gerekecek.
İlk fırsatını bulduğumda döneceğim yeniden buraya. Dolaşacağım herkesi birbir. Gün içinde uzun olduğu için okuyamadıklarıma bakacağım ilk. Mesela
Milkboy'un sayfasına. Okumayıp bıraktıklarımın yanında bir o kadar da yeni görüp şaşıracağım. Uzun uzun gri hücrelerimi çalıştırmak zorunda kalacağım sabah sabah. Yenilgi'nin yazıları sonra. Neyse ki o , o kadar çok yazmıyor.Edebiyat da öyle. Züper'in hap gibi mideye oturanları. White'ın şiirlerini de kafam dağılıp yorulmadan önce okumalıyım. Düşler ve Erdemler yine nerelere götürecek beni diye bakıp, Ahha yı anlamaya çalışacağım. Ece nasılmış diye uğrayacağım ona. Sima uzun uzun yazmış olacak muhakkak.Üstelik bir blog da değil. Nymphia şiirler ve resimlerle girecek sabahıma. Aslı, Gün, Duygu, Deniz, Gece neler yapmışlar merak edip onları gezeceğim bir bir. Yeni tanıştığım Selen yine benim aklımdan geçenleri yazmış mı diye korka korka gideceğim sayfasına. (Hayallerimi yazmış bugün de :) Ufuk bir yazı yazıp 50 kişiyi birbirine düşürüp oturup okuyacak yine. Temha , Oky, 029ur, Bitkisel Hayat, Yazı Masası,MehmetPazar yeni birşey yazmışlar mı diye merakla aranacağım. Joone, Asmakilit, Cim,JoeZombi, Sandman gülümsetecekler beni.Enerjik bir şekilde çıkacağım bloglarından. Hussoloji ye gidip günlük mutad reklamlara tıklama görevimi yerine getireceğim. Çiğdem buralarda mı acaba? Ya Zeze , ilk blog arkadaşım yine görünmüyor mu?İvriz kayıp mı oldu Ankara'da? Tarçın okulda. Vişnenin harikalar diyarını gezeceğim. Lunkfu ile Bengisu içimi sıcacık yapacak. OkayYıldız bakalım bugün beni nereden vuracak? Giz alışabilmiş mi blog yazmaya.Erol ve Olağan Yalanları da keyifle okuduktan sonra geri döneceğim.Ah bir de YellowDaisy olsaydı, sabah sabah benim gibi erkenden kalkıp kepenkleri açacak.

İşte böyle arkadaşlar. Biri sizi gözetliyor.

Herkes tamam mı , sağdan say :)

Benzer yazılarım

26 Yorum yap

  1. Bir oyun başlatsak "BİRİ SİZİ GÖZETLİYOR" diye HARİKA olmazmı sence...

    YanıtlaSil
  2. Bir oyun da biz başlatalım Çiğdemcim :) Nasıl birşey düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
  3. Başlatalım derim...Süper olur.Senin yazdığın gibi gezilen siteleri, yanlarına da ufak bir not ile yazmak.

    YanıtlaSil
  4. Tamam o zaman ebeledim seni :)

    Laf aramızda bayağı zor işmiş bu. Bir de bittiğinde, süre doldu diyerek basmadan şifre istemez mi, kaybettim bütün yazdıklarımı. Ağlayacaktım neredeyse. Neyse ileri geri giderken, çıktı biryerlerden. Yoksa bir daha yazamazdım herhalde :)

    YanıtlaSil
  5. Yazında belirt bence ki anlaşılsın :)

    sen gelen yorumlara onay verme şifresi koydun handancığım

    YanıtlaSil
  6. Yazıyı okuyan burayı da okur diye düşünüyorum :) Açıklaması sana ait olsun, ne de olsa senden çıktı fikir :)
    Dün gece Ece'nin isteği ve benim bıkkınlığım üzerine kaldırdım onay şifresini.Sana dün yorum yazılmıyordu, ama bugün açmışsın.

    YanıtlaSil
  7. Ayarları ile oynamışım farkında olmadan :) O zaman ben sitede yazıyorum OYUNU umarım güzel olur başlıyoruzzzzzzzzz:))) GÜZEL BAŞLADI BUGÜN... SEVGİLER CNM

    YanıtlaSil
  8. :) Sobelenmeyi bekliyorum o zaman...

    YanıtlaSil
  9. Sana da sevgiler Çiğdem, çay-simit-peynir üçlüsünün tanıştırdığı (domates küsmüştü) arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  10. Tamam Gün, seni de sobeliyorum :) Beklemene gerek yok.

    YanıtlaSil
  11. Valla Handan bu kadar kişinin ne yazdığına bakmak zor olsa gerek..
    Ben sadece bir kaç kişiye bakıyorum o kadar...Biri de sensin zaten..

    YanıtlaSil
  12. Aslında baktığım kişiler daha da çok Ece, ama hepsini yazamadım.
    Teşekkür ederim burada olduğun için :)

    YanıtlaSil
  13. Ben de buradayım Handan.. Korka korka geldim :). Kum torbası ile işin bitti mi diye..
    Hıı bu arada hoşbulduk, mesajını aldım.. Ama gel yorum yap, senin olmaz ki.. Hem hikayenin devamını senin için yazmıştık ya.. Böylelikle sembolik aşk kısımlarını tamamlayıp daha gerçekçi bişiler de yazmanın arayışları içine giricez :). Bekliyoz bak.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Valla Ufuk iki kere yorum yapmayı denedim, geri püskürtüldüm. Dedim hah Ufuk ambargo koydu, kum torbasını duyunca kaçıyor. (Bu arada yakında kum torbamı fotoğraflıycam, valla aldım, napalım yazıyorlar kızdıracak şeyler, gidip dövmek gerekiyor bir yerleri)
    Hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  15. Aaaa handan ya.. Ben senin yazılarını yorumlarını çok seviyorum.. Senin tarzını da seviyorum. Bunu göstermediğim, gösteremediğim zamanlarda ben düşündüğümü yanlış ifade etmişimdir. Ve de bunları Handan kırılmasın, kimseyi üzmeyeyim diye de yazmam.. İnanol :). Ciddi.. İyi ki varsın, iyi ki enerji katıyorsun bana..

    YanıtlaSil
  16. Düşürüyor muyum 50 kişiyi birbirine yahu :P

    YanıtlaSil
  17. Ay ne kadar yufka yürekliyim, hemen de yumuşuyorum :)
    Aslında biraz abarttığımı itiraf ediyorum Ufuk, kimsenin birbirine düştüğü yok, gidip gelip yeni yazı bulamadıkça mevcudu yorumlaya yorumlaya öyle oluyor :)

    Enerjiniz sonsuz olsun efendim.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Neden kızdın Züper canım, bir kusur mu ettik yoksa?

    YanıtlaSil
  19. Ben işe gidemiyorum tabi white, unuttum o mutlu günleri. 24 saat mesai olunca sabah, akşam, haftabaşı, sonu karışıyor :)
    Umarım tüm renkleri dengeleyebilmişsindir güzelce, grilerin arasına yeterince turuncu, kırmızı falan ekledin mi bakalım?
    Bu arada ne demek efendim, ben teşekkür ederim şiirlerini paylaştığın için.

    YanıtlaSil
  20. Evet benim günüm istesem de istemesem de rengarenk :) Tek zor tarafı (sürekli gürültü altında sinirlerinin yıpranmasını saymazsak)el kitabı yok, neyi nasıl yapacağın yok, her hareketin birisinin hayatıyla ilgili ama doğru mu yanlış mı yapıyorsun bilemiyorsun.
    Senin işini bilmiyorum ama yıpratıcı olmalı, tamam arada turuncu, kırmızı, fosforlu yeşil takviyesi yaparız artık :)

    YanıtlaSil
  21. Yoo, doğru söylüyorsun. Sabır da gerekli yalnız. Sevgi kadar önemli hatta.

    YanıtlaSil
  22. Doğada mutlu bir tatil hayal edersin, sivrisinekler hiç aklına gelmez:) Bu da öyle birşey işte..

    YanıtlaSil
  23. "Ufak tefek sıkıntılar sineklere benzer, biraz hareket onları dağıtır"

    ^^ J. Gustav White ^^

    YanıtlaSil
  24. Teşekkürler White, zaman gösterecek ne kadar başarılı olduğumu. Eğer huzurlu, mutlu, hayattan keyif alan insanlar olurlarsa başardım demektir.

    Ece , bayıldım bu söze.

    YanıtlaSil
  25. merhaba ben hussoloji...
    www.hussoloji.com
    artık reklamsızım :-)

    YanıtlaSil