Ta Daaam :-) Aralık 05, 2014 Kapuskadan kalan beyaz lahanadan dur bir deneyeyim diye turşu kurdumdu. Yediğim en harika turşu değil belki ama olsun:-) Paylaş Facebook Twitter Pinterest Etiketler: Mutfakta Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Mobil sürümü görüntüle Handan Benzer yazılarım 18 Yorum ANNEKIZ5 Aralık 2014 16:33Afiyet olsun :)YanıtlaSilYanıtlarYanıtlacomplete_the_sentences5 Aralık 2014 16:34Oohhh, ağzım sulandı. Afiyet şeker olsun. ;)YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaHandan5 Aralık 2014 16:58Teşekkür ederim Mehtap:-) İlk deneme için fena durmuyor değil mi CS:-) YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaEmrah Ateş5 Aralık 2014 17:05pek severim :)afiyet olaYanıtlaSilYanıtlarYanıtlaSenay Bn5 Aralık 2014 17:14Lahana turşusuna bayılırım :))YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaHandan5 Aralık 2014 18:01Teşekkürler Emrah:-) Benim de en sevdiklerimden Şenay:-) YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaAdsız5 Aralık 2014 18:04ellerine sağlık, afiyet olsunçenebazYanıtlaSilYanıtlarYanıtlaHandan5 Aralık 2014 18:15Teşekkür ederim Çenebaz:-) YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaPersephone5 Aralık 2014 19:27Ben de denemiştim ama sonuç tam bir facia olmuştu:D Emeğine sağlık... Sevgiler...YanıtlaSilYanıtlarYanıtlahindiba5 Aralık 2014 20:03Handan!YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaburcu5 Aralık 2014 20:24Bayılırım turşuya, hiç denemedim kesin patlatırım malzemeyi.YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaHandan5 Aralık 2014 20:40Ben de beceremeyeceğimden emindim Persephone, nasıl oldu bilmiyorum. Hayır bir sürü tarifi karıştırdım, bir daha yap desen mümkün değil :-) Efendim Evren?:DBen de aynı endişe içindeydim Burcu, hatta kapalı dolaba kâğıt altında saklayarak kurdum:-) YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaUnknown5 Aralık 2014 22:57oh bea! afiyet olsun:))YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaHandan6 Aralık 2014 07:54Teşekkür ederim Havva:-) YanıtlaSilYanıtlarYanıtlamaviye iz süren7 Aralık 2014 09:09ellerine sağlık lahana ilgili hiç bir şeyi beceremiyorum ben :)başta lahana sarmasını :)YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaHandan7 Aralık 2014 10:45Şimdi Bahar, kıymaysa kıyma, pirinçse pirinç, lahanaysa lahana, sarmaya hiç gerek yok, kapuska iyidir:-) YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaUyuşuk Hayalperest8 Aralık 2014 10:01Beyaz beyaz gözüme ne değişik göründü. :DBiz içine az miktar mor lahanada ekliyoruz. Pembe pembe oluveriyor. Afiyet olsun.. şimdiye kadar böyle kaplarda kaç kere yaptık bilemiyorum. Açınca bir hafta gitmiyor, bitiyor. :)YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaNesrin8 Aralık 2014 11:27En sevdiğimmmm lahana turşusu :)YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaYorum ekleDaha fazlasını yükle...
18 Yorum
Afiyet olsun :)
YanıtlaSilOohhh, ağzım sulandı. Afiyet şeker olsun. ;)
YanıtlaSilTeşekkür ederim Mehtap:-)
YanıtlaSilİlk deneme için fena durmuyor değil mi CS:-)
pek severim :)
YanıtlaSilafiyet ola
Lahana turşusuna bayılırım :))
YanıtlaSilTeşekkürler Emrah:-)
YanıtlaSilBenim de en sevdiklerimden Şenay:-)
ellerine sağlık, afiyet olsun
YanıtlaSilçenebaz
Teşekkür ederim Çenebaz:-)
YanıtlaSilBen de denemiştim ama sonuç tam bir facia olmuştu:D Emeğine sağlık... Sevgiler...
YanıtlaSilHandan!
YanıtlaSilBayılırım turşuya, hiç denemedim kesin patlatırım malzemeyi.
YanıtlaSilBen de beceremeyeceğimden emindim Persephone, nasıl oldu bilmiyorum. Hayır bir sürü tarifi karıştırdım, bir daha yap desen mümkün değil :-)
YanıtlaSilEfendim Evren?:D
Ben de aynı endişe içindeydim Burcu, hatta kapalı dolaba kâğıt altında saklayarak kurdum:-)
oh bea! afiyet olsun:))
YanıtlaSilTeşekkür ederim Havva:-)
YanıtlaSilellerine sağlık lahana ilgili hiç bir şeyi beceremiyorum ben :)
YanıtlaSilbaşta lahana sarmasını :)
Şimdi Bahar, kıymaysa kıyma, pirinçse pirinç, lahanaysa lahana, sarmaya hiç gerek yok, kapuska iyidir:-)
YanıtlaSilBeyaz beyaz gözüme ne değişik göründü. :D
YanıtlaSilBiz içine az miktar mor lahanada ekliyoruz. Pembe pembe oluveriyor.
Afiyet olsun.. şimdiye kadar böyle kaplarda kaç kere yaptık bilemiyorum. Açınca bir hafta gitmiyor, bitiyor. :)
En sevdiğimmmm lahana turşusu :)
YanıtlaSil