Günaydın

Nisan 02, 2014




Bol kahkahalı bir güne açılsın sabahınız:-)

Tersten düze geçmekte bazen çok zorlanıyorum. Dünyadan kopup kendimle kalmak istediğim bu anlarda beş makina çamaşır ütüleyecek olmak da pek yardımcı olmuyor takdir edersiniz ki. ( Dün akşam uğrayan Kürşad'la Aynur benim aile ekonomisine katkı için ütücülük yaptığıma kesin karar verdiler:-) Başımı kuma gömmek, hiçbir şey duymamak, görmemek istiyorum. Bu da bir sınav her halde ama geçmesi çok zor olacak gibi...

Neyse işte, kendimi düzeltme çalışmalarımda haftasonu fotoğraflarına baktım biraz. Metehan arkadaşlarını çağırmıştı doğumgünü diye , çocuklar sesleriyle her an bizim evdeler zaten:-) Ben de Any ile hasret gidermiş oldum. Fotoğrafta Metehan Arda'yı pastalardan uzak tutmaya çalışırken bütün mumları söndürmüş olan Bilgehan mulu ve huzurlu, kadrajdan çıkmadan geri çağrılan Oğuzhan bu işler ne zaman bitecek modunda, Tarık daha kıvırcık saçlı, beyaz tenli gelen sesine bir şey yapamamakla birlikte boyunu kısaltmayı başarmış, Arda masum dursa da az sonra meyveli pastanın yarısını bitirecek şekilde görüntülenmiş. Any, hayrettir bir şey söylerken çıkmamış, genelde konuşması durmadığından fotoğraflar çöpü boylar. Gelelim bana. Zaten gıdı mıdı salmışım kendimi bari bir makyaj falan yapsaymışım.

Bu fotoğrafa bakarken gülümsedim. Ama aynı zamanda mevcut sıkıntımdan nasıl kurtulacağımı da buldum. Kendimi daha çok sıkarak:-) He canım. Bilmem kaçıncı rejime başlıyorum. Böylece dünyanın kalanı beni hiç ilgilendirmeden yemek hayali kurup durucam. Bu arada bir iki kilo- değil yedi falan olması lâzım ama neyse- giderse yanıma kâr kalır.

Ay neyse işte, yazının dibnini bulamadım. Dağılın anacım:-)

Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. zaten oğluşumla bütün gece dalga geçtim , kıvırcık saçlı beyaz tenli ooolum benim diye , gülerken çıkmışım da bir de daha usturuplu gülseymişim daha iyi olurmuş ( göbeğimi iyi kamufle etmişim bu arada )

    bizde mi oyun oynasak böylece daha çok görüşürüz, evde bir takımla yaşamaya alıştık ,ses gelmeyince n'oluyor diyorum,
    Bu arada makyajlı makyajsız güzel hatunsun vesselam

    any:)
    öptüm

    YanıtlaSil
  2. günaydınnnnnnn
    çenebaz

    YanıtlaSil
  3. günaydın Handancığım ne güzel bir fotoğraf, keyfiniz daim olsun

    YanıtlaSil
  4. Yaa neden dağılıyormuşuz ki iyiydik :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de seni öpüyorum Any, gülüşün de gayet güzel bence:-)

    İyi akşamlar Cenebaz:-)

    Amin Sevdacım, hepimizin keyfi daim olsun canım:-)

    Gel gel bi çay ikram edeyim Damlacım:-)

    YanıtlaSil
  6. sen hep gülmelisin.hep pozitif,ışıl ışıl bi hatun olmalısın.zihnimdeki handan aynen öyle çünkü:)

    huzurlu akşamlar...

    YanıtlaSil
  7. Keşke hep öyle olabilsem Duygucum:-) Arada benim bile ayarım bozuluyor biraz psikolojik biraz biyolojik nedenlerle:-) Sana da güzel bir akşam diliyorum canım:-)

    YanıtlaSil
  8. ne güzel bir poz:)
    canım pasta istedi
    bi de ben de baharda hep platese başlarım tık yok bu sene ben de ya, rejim falan da yok iyice saldım kendimi, yaz da geliyoo :)

    YanıtlaSil
  9. Yaz geliyo valla Baharcım, beyaz tişörtlerimi giymek istiyorum ben:-)

    YanıtlaSil
  10. Fotograf cok guzel.bol gulumsemeli.bayildim.

    YanıtlaSil
  11. Sesleri de duysaydın Mehtapcım, ne gürültülüydük o an :-)

    YanıtlaSil