Sansür Sansür :/

Nisan 19, 2021

Az önce Düşlerin Terzisi'ni izledik D Smart'ta. Epeydir oralardan film izlememiş miyim neyim. Flulaştırmanın sigara ve alkollü içeceklerin de ötesine geçtiğinden haberim yoktu.

Kız kıyafetinin yakasını açıyor, hoop ekran bulanıklaşıyor. Hayır zannedersin göğüsler ortada. Dekolteyi kapatmış. Hoş beş dakika orada kapattıktan sonraki sahnelerde aynı elbise normal gösteriliyor.

Öpüşmelerin hepsi bulanık. 

O haaa sayın seyirciler.

Nolmuş bize yaaa.

Benzer yazılarım

29 Yorum yap

  1. Öyle deme ablam, bu filmler masum görünse de çocuklarımızın zihnine ahlaksız düşünceler ekliyor, çiftlerin hormonlarını etkiliyor. Türk aile yapımız bozulsun mu istiyorsun(!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Belle, benimkisi de iş işte :\ Yufkacılar, pudra şekerciler felan izletelim bizzzz.

      Sil
  2. :))) o kadar alışmışız ki sansüre youtube da eski Yeşilçam filmi izliyorum orada bulaniklik yok ya çok garip geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç televizyon kanallarından izlemesiğim için hiç alışmamışım. Sigarayla alkole sinirlenirken öpüşme sahnelerine, kollara omuzlara sansür görünce şok oldum. Yakında bizim kollara omuzlara da başlatırlar o sansürü :/

      Sil
  3. Kemal Sunal'ın meşhur "eşşoleşşek" lafını biplediler ya gerisi de geldi işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın en tatlı eşşoleşşekiydi oysa o.. Noldu, şimdi kimse küfremiyor mu, vallahi anlamıyorum sansür saçmalığını. Ben kendi sansürümü kendim yaparım.

      Sil
  4. Yazın dere kenarında herkes anadan üryan takılıyor burada, kimsenin birbirine baktığı yok, taşkınlık yok birşey yok ama tepede bir köprü var oraya hep arap turistler gelip aşağıdaki "ahlaksızlığı" izliyorlar uzun uzun.. Demek ki iyilik gibi ahlaksızlık da bakanın gözünde diye düşünüyorum elimde olmadan....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyilik değil güzellik olacaktı pardon :) heyecanlandım.

      Sil
    2. Kafaların içi değişmeden dışarıdaki kısıtlamalarla hiçbir şey elde edilemediği belli de niye hâlâ sansür diye bir şey var anlamıyorum.

      Sil
  5. Bizde kablonet izleniyor ve açıkçası denk gelmedim böyle bir uygulamaya ama gerçekten tuhaf bir durum... Sigara ve alkolün durumunu biliyordum ama dediğiniz seviyede denk gelmemişti.. Bakalım daha neler göreceğiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa dün gördüm, tüylerim diken diken oldu.

      Sil
  6. Bak bu kadarına ben de hiç denk gelemişim, hayretler içinde okudum :)
    Netflix dışında bir şey izlemeyeli uzun zaman oldu ahha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çok uzun olmuş, böyle berbatlaştıüını bilmiyordum.

      Sil
  7. Tvlerde şiddeti kavgayı cinayeti insanlara çok rahat, sansürsüz izletip bir filmde bir sahneyi flu yapmak. Söyleyecek sözüm kaldı mı ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gündüz kadın programlarının abukluklarını izliyoruz akşamları filmler sansürlü.

      Sil
  8. Şerefe ve afiyet olsun biplendikten sonra,dekolte normal.

    YanıtlaSil
  9. Osho'nun bir şeyi bastırırsan o şey daha değerli olur, sözü aklıma geldi bu durumda... Flulaşan her şey daha çok merak uyandırır diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  10. Bir de bunu D Smart yapıyor. Yani bir şeyler izleyebilmek için para verdiğin kanal. İnsan parasıyla bile sansürsüz film izleyemiyor. Çok yazık.

    YanıtlaSil
  11. Şiddet sahnelerine yapsalar neyse ama artık şaşırmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır masum öpüşmeden ne istediniz. Bir de dekolteyi öyle bir yerde sansürlemişler ki zannedersin anadan üryan duruyor :/

      Sil
  12. Pek televizyon izlemediğimden bu kadarının farkında değildim. Hakikaten yuh artık ya!

    YanıtlaSil
  13. Aaa..çok sevdiğim bir film, kitabını da almıştım hatta, 5 - 6 kez izledim. Yazık etmişler o sahneyi hatırladım çok hoş bir sahnedir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçma sapan sansürlemişler, olduğundan daha dikkat çekici hale gelmiş.

      Sil