Çenem Düşmüş Uzun Uzun Anlatmışım

Aralık 04, 2020

Karavan azıcık hale yola geldi.

Dolap içleri mümkün olduğunca toparladık. Her yer mutfak eşyası doldu. Ki bence bir iki yolculuktan sonra belli olacak ne gerekiyor ne gerekmiyor. Doğrusu bir sütlük ve bir sahandan hallice teflon mini tencere dışında yemek yapmak için bir şey yok içinde. Ama tost zamazingomuz var bak :D Tava götüreyim,  patates kızartırım dedim, tavayı koyacak yer bulamadım,  eve geri getirdim. İlâhi güçler yemek yapma Handan diyorrr :D

Ayakkabıları girişte oturma grubunun altına açılan kapı sayesinde oraya koyarız diye düşünmüştük ve fakat o minicik yere ayakkabı koyup almak tam bir azap olacak. Bir plastik kutu alıp onun içine ayakkabıları koyalım, akşam yatarken kapının önüne çekeriz dedik. Bakalım işe yarayacak mı?

Ultra süper ekâbir yapımın getirmiş olduğu her şeye en optimal, ergonomik çözüm arayışlarımla yorulmuş durumdayım.

Hâlâ devasa uyku tulumunu götürmedik,  götürdüğümüzde başka bir yer kalmayacağı gerçeği ile yüzleşmeye korkuyoruz :D

İsim arayışımız sürüyor. Ben Sürtük demiştim ama (Sürmekten sürtük işte)  niyeyse (?!?) biraz çekimser kaldık :D İnstagramda güzel fikirler geldi. Blog aleminden de bekliyorum isim önerileri. Hehehe, iki alem birbirinden ne kadar farklı bilmiyorum ama :)

Şimdi gidip şu videoyu telefonumdan sileyim, 4K çekmişim, bütün hafızayı doldurdu. Zaten sabah telefonla çekmeye çalışıp,  atlamalı, senkron kaymalı bir sonuç elde ettiğimi görünce akşam ikinci posta çektiğimden sıkılıp bazı yerleri anlatmayı unutmuşum. Yine de iyi gevezelik yapmışım,  hahaha. Hatta hâlâ da yapıyorum sanki. Hadi sustum ben. Görüşürüz,  çüüüz :)

Not: Videoyu niyeyse burada yayımlayınca göremedim. https://youtu.be/EghnNEjn3IE dan bakabilirsiniz.

Not2 : Geniş açılı kamera ile çektiğimden genişmiş gibi gözüküyor, aslen bit kadar bişey :D

Benzer yazılarım

21 Yorum yap

  1. Çok tatlısınız , severek ve merakla izledim ;) güzel günlerde ve güzel maceralarda kullanın inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Andromeda:) Ben pek uzun video izlemeyi sevmediğimden sıkıcı oldu mu diye endişelenmiştim. Öyle sıkıcı videolar var ki :D

      Sil
  2. Bu karavan meselesi bana neden dizi-film gibi geldi bilmiyorum, ama videoyu izlerken sanki şöyle bir başlığa tıklamışım da gelmişim gibi hissettim: "Setten ilk görüntüler" :) Daha bunun bölümleri gelecek, kamera arkası görüntüleri gelecek, çekim hataları gelecek... Ohooo, daha bir sürü yayın çıkar buradan :) Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde bunu söylemem biraz tuhaf olacak, aman olsun, bu günler de geçer: İyi yolculuklar! :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, set hazırlanıyor, ilk bölüm azzzz sonra :D

      Evet ya, karavan geldi yasaklar arttı. Şu an nereden bir fırsat bulur da ufak bir kaçamak yaparız hayalindeyiz :)

      Benden de sevgiler :)

      Sil
  3. Ay ne güzel. Zamanla her şey oturur yerine. Zaten yolculuğun en güzel yanı o rezilliği çekmek değil mi biraz da? Unutulmuyor öyle olunca. Karavana isim olarak 'Keyif' düşündüm ben şimdi. Benden de bir fikir olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, zamanla her şey yerine oturur Bonheur :) Yolculuk dönüşü evimiz çok büyük gelecek bize :) Keyif de güzel fikirmiş :)

      Sil
  4. Evet geçenki videoda bu kadar geniş görünmemişti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonuml çekmek istedim aslında ama video kopukluk yaptı. Goprolar da böyle çekiyor :D

      Sil
  5. Çok güzel Handancığım. İyi günlerde kullanın. Güzel güzel gezin. Hoş anılar biriktirin inşallah 🧿. Kırmızı çaydanlık çok güzel yakışmış yerine ve duvar süsü.

    Oğluşların kızmazsa eğer CANHAN olsun karavanın adı😊.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Yıldız, amin :) Canhan 'ı da not ettim bir kenara :)

      Sil
  6. Balkabağı olsun adı. Külkedisi’ in arabası gibi, az sonra balkabağına dönüşüverecek sanki 😁. Sen de Külkedisi 😍. Yalnız kaçarken spor ayakkabının TEK’ini düşürürsen, Can eniştenin ayakkabı peşinde koşacağı şüpheli 😂😂😂. Gene sen arar bulursun, düzeni sağlarsın gibime geliyor 😂😂😘😘😘🧿

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, ilâhi Sevda :D Bence de düşürmiim ben ;D

      Sil
  7. Sürtük yerine Sürdük deseydin daha mı iyi olurdu acep:))
    İyi günlerde kullanın, güzel gezileriniz olsun sevgili Handan.Maşallah diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürtük ilk aklıma gelendi, bi ikincisi aklıma gelse çok mutlu olacağım ama ben kendi çocuğuna on günlükken ancak isim bulabilen bir kadınım :)

      Sil
  8. Sürtük kelimesini severim ben, kadına atfedilir ama ben eşim(kocam) için sıkça kullanırım, nerede diye soranlara sürtüyordur bir yerlerde derim mesela :), sürmekten değil de çok gezdiğini anlatmak için sürtmek kökünden geldiğini düşünürdüm niyeyse, ama bence sürtük güzel, bence :D Bu arada güle güle kullanın, tekerleğiniz düz bassın, yolunuz açık olsun, keyifle...Sevgiyle, sağlıkla inş...

    YanıtlaSil
  9. Desene süper maceralar okuyacağız yakın zamanda. Ne güzel bir şey yapmışsınız. Bir çok insanın hayalini gerçekleştirmişsiniz. Keyfiniz bol olsun. sürtük bence güzel:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Macera ki ne macera yaşadık Persephone :)

      Sil
  10. Merhaba Handan benim isim önerim gezerim yoldur (nerden çıktığını bir ara anlatırım) Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pardon karavan için olmaz bu

      Sil
    2. Nereden çıktığını merak ettim ama :)

      Sil