Kendime Not

Ekim 19, 2020


Ütü yaparken içinde romantik film izleme, öyle canım cicimlerden bu hallere nasıl düştüm diye sorgulamaya başlayabilirsin.

Yok, çok şükür canım cicim konusunda kocamdan bi şikâyetim yok, Allah çarpar adamı şikâyet edersem de ortam müsait değil anlıyor musun. Hizmetçi moduna girince canım cicim pek etki etmemeye başlıyor insanı. Bu karmaşada kayboluyor her şey.

Benim biraz yalnız kalmam lâzım. Sadece kendi keyfime bakıp üzerimden bütün sorumlulukları atmam lâzım. Minik hava kabarcıkları yetmiyor. Hava burcuyum ben, özgürce nefes almam lâzım. 

Neyse gidip ütüye döneyim. Dirseğim de sakat zaten, ütüyü kaldıramıyorum. Daha bunun dağınıklık toplaması, yemeği, bulaşığı var. Nerde kalmıştı şu film? 

Benzer yazılarım

22 Yorum yap

  1. Yanıtlar
    1. Aşkı yalatan yegâne duygu uzaklıklardır :D

      Sil
  2. Allah çektirmesin başka dertte de insanın canı çekmesin 😂😂😂😂
    Ütü yapmayı unuttum resmen. Çamaşırları itina ile asıp itina ile toplayıp katlayıp yerine koyuyorum.
    Artık bunun adı ne bilmiyorum. 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şalap şulup ütülüyorum Hayalperest. O arada Metos'a gömlek ütülemeyi gösterdim. Merak ediyordu.

      Sil
  3. ütü masam bile yok bu evde en az çalışan alet ütü olmalı. bi şey çok kırışıksa yatağa serip ütüyü yalandan üstünde gezdiriyorum. ütü filmi tarzını değiştirsen mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son ütücü olarak yaşayan bir ben kalmışım galiba Burcu :D

      Filmle alâkası yok, o benim ruh halimin sonucu :D Film tam çıtır çerez ütü filmiydi.

      Sil
  4. Ütü yaparken film izlemek harika fikir. Bence etkili olur, yani ütünün sıkıcılığını ortadan kaldırır. :) Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senelerdir, salonun ortasına kurulup film izleyerek ütü yapıyorum Müjde :) Ütü film kategorilerim bile var. Sıkmayacak kadar güzel olmalı, elimden ütüyü bırakıp içine dalacak kadar güzelse işe yaramaz :D

      Sil
  5. bir günlüğüne kefke ye kerpen e filan gidip kafa dinlee yek başınaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kocam da tabi git hayatım der Deep :D Girmek için savaş verirken daha bunalıp gittiğim yerde de keyif alamayacağım için boş veeer.

      Sil
  6. En sevmediğim iş ütü. Bak sen de ütü esnasında bunalmışsın. Öyle her şeyi ütüleme bence. Sıkıntılı iş vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok, oturduğum yerden film izleyerek ütü yapmak ev işleri arasında en keyiflisi Zeugma beni yemek, bulaşık ve temizlik bitirdi :D

      Sil
  7. Hiç sevmem ütü işlerini katlayıp yerine koyduğuma şükür etsinler vallahi😁😊seviyorum seni güzel kadın 💕sevgiler canım benim

    YanıtlaSil
  8. Evlenip belli bir zaman geçince bitiyor di mi romantiklik. Yaşamadım ama yaşayanlardan gördüğüm bu. Bu arada ne izliyordun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E bitecek bir yerden sonra tabi, o romantizme can mı dayanır Minikmini :D

      Filmin ismine hiç bakmamışım iyi mi? Netflix'te rastladım, Singapur'da geçiyordu. Amerikada yaşayan esas oğlanla esas kız oğlanın ailesinin yanına gidiyorlar ama oğlan ultra süper zenginmiş meğersem. Keyifli bir filmdi.

      Sil
  9. Birincisi, ben de ütü işini bırakalı yıllar oluyor 😁. Sadece eşim güneşimin gömlek ve pantolonları, hatta şimdi sadece lazım olunca ütülüyorum. Ütülü giyilmesi gerekenler dışında , bir de bazen yastık kılıfları çok kırışmışsa onlar dışında hiçbir şeyi ütülemiyorum. Kurutucudan hafif nemli çıkarıp el ütüsü, yallah ihihihi. Kızım, iki elimde toplamda beş parmağımda tetik parmak gelişti, boynumda da fıtık var. Hep her şe koşmaktan, ha bire bir şeyler yapmaktan. Bu gidişle sende de olacak. Bırak artık şu işi 😂😂.
    İkincisi, ulen aynayı bi gördüm, Alaaa, Handan farkında olmadan ne atmış dedim. Sonra fark ettim ki o tv imiş ahahahahahahah😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya dirseğim kötü Sevda. Ama bukaşıktı, yemekti şuydu buydu derken geçmiyor da bir türlü. Sabahtan beri acayip kontrollü hareket eymeyr çalışıyorum :)

      Kurutucu olunca ütüye çok gerek olmuyor sanırım. Zaten yorumlardan anladığım kadarıyla ütü yapan üç beş kişi kalmışız :D

      Hahaha, ilahi, kız tabii ki film, salonun ortasında töbe töbe :D :D

      Sil