Deli ve Dahi

Ağustos 13, 2020

Metehan'la akşamları benim sevdiğim filmleri izliyoruz ne zamandır.  Sandra Bullock'tan Two Weeks Notice  ile güldü, Lake House'daki zamansal paradokslara gıcık kaptı,  Blind Side yüreğinin yağını eritti . Robert de Niro ile Ann Hathaway'in Stajyer'ine bayıldı. Patrick Swayze'ın Dirty Dancing ve Ghost gibi iki klasiği izlemiş oldu. 


Dün ilk defa benim de seyretmediğim Deli ve Dahi 'yi seçtik. Çeviribilim öğrencisi için konusu tam ona göreydi tabi. İkimiz de filmi sevdik. Sean Penn'in oyunculuğu inanılmaz. O adamın böyle rol yapacağını söyleseler inanmazdım seneler önce. Yaşlandıkça yüzü daha manalı bir hal aldı. 

Filmle ilgili tek sıkıntı onu iki saate sığdırma çabalarıydı bence. Herşey çok hızlı ilerledi. Hele son kısım öyle derdest yapılıp bitti ki hani film boyunca gıcık olduğun birisine bir ohh çektiğin sahne vardır onu bile hissedemedim. 

Bu film dört bölümlük mini dizi olmalıymış. Biraz daha ağır ilerleyip son bölümlerdeki değişimler sindirerek geçilmeliymiş.

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Beğenerek izlediğim filmlerden biri Handancığım 👍😊🌷🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzeldi gerçekten, hele Sean Penn harika rol yapmış.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Biraz daa uzun olsaymış tam harika olacakmış ama yine de güzel bir hikâye.

      Sil
  3. eskiden ana oğul f,lm izleyebiliyorduk. Ama bizim sıpa liseye başladığından beri pek havalarda Handan :/ Değil film izlemek ağzımı açtırıp konuşturmuyor, konuşmuyor da... Ne yapacağız hiç bilmiyorum

    YanıtlaSil
  4. Bu filmi mutlaka izleyeyim iki oyuncu da iyi. Not aldım hemen ☺️

    YanıtlaSil
  5. Ne güzelmiş! Biz her pazar ailece film izliyoruz. Filmi maalesef Arya seçiyor ve seçenekler hep aynı: Scooby Doo, Ninja Kaplumbağalar, Minions, Lego filmleri :.( Yetiskin filmlerine geçiş yapmayi dört gözle bekliyoruz :)))

    YanıtlaSil
  6. izlemediğim bir film izleyim bir ara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle Özlem. Bayılıyorum senin film izleme ve kitap okuma performansına :)

      Sil
  7. Deli ve Dahi'yi sinemada izlemiştim. Bunu yazarken gözümden bir damla yaş düştü Handan, sinemada izlemiştim dile kolay:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinema ve Big Chef paket turlarımız vardı bizim de ailece Sezer. Ah ah...

      Sil
  8. İzlemek için sabırsızlanıyorum😊

    YanıtlaSil
  9. Netflix listeme ekledim ama henüz izlemedim.

    YanıtlaSil