Kitap Salı

Haziran 30, 2020

Bu hafta eski kitapları karıştırmaktan yenilere pek bakamadım.

Zahir'i bitirdim.


Karahindiba Şarabı'nı elime alınca bırakamadım. Eee şenlik de güzel de istediğim kitabı yeniden okuyamayacaksaaam.  Koştur koştur ne yapıyorum böyle diyerek keyifle gömüldüm içine. Daha önce kitapla ilgili yazdıklarım için şuraya alayım sizi.


O arada uyku tutmayan bir gece geçenlerde Migros'tan sipariş verdiğim Ahmet Ümit'in Aşkımız Eski Bir Roman kitabını okudum. İçindeki ilk hikâye o gece bitti. Diğerine başlamadım henüz.  Başkomiser Nevzat ve diğerleriyle yeniden bir araya gelmek güzeldi ama daha ne olduğunu anlamadan katil çıktı ortaya,  serinin diğerlerinin tadını vermedi.

Bu haftalık da bu kadar.  Bakalım haftaya neler birikecek. Yalnız çok çabuk geçiyor zaman ya, daha dün yazmışım gibi derken bakıyorum yeni salı gelmiş.

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Ahmet Ümit son romanıyla takipçilerini biraz hayal kırıklığına uğrattı sanki Handan 🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olduğunu anlamadan bitti hikâye Yıldız, okuması keyifliydi ama kısa olduğundan daha ne nedir diye şüphelenemeden katil çıktı ortaya.

      Sil
  2. Aşkimiz Eski Bir Roman'ın kitabının hikayesini okumak iyi görünüyor. Ben de okumak istiyorum. Mutlu okumalar. Endonezya selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Ahmet Ümit son kitabını pek beğenmiyorlar. Alelacele yazıldığını düşünen çok fazla kişi var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklılar Beyda. Ben çıtır çerez niyetine okudum, bir de karakterlerle bulunmuş gibi oldum. Ama daha kim kimdir diye bakarken bitti.

      Sil