Bir Nefeste Sıraladıklarım

Şubat 22, 2020

Bu aralar youtubedan küçük ev ve minimalist yaşam videoları izleyip duruyor, Orlando'nun cümlelerinde kayboluyor, her yediğim şeyin kalorisini kaydediyor, sporumu aksatmamaya çalışıyorum. İnstagram ve blogda gereksizce çok vakit geçiriyor ve buna bir son vermek istiyorum. Çekmecelerden daha neler boşaltabilirim diye düşünüyorum. Boşalttığım her şey ziyadesiyle dönüyor.  Koltuklara hâlâ örtü siparişi mi versem koltuğumu değiştirsem modundayım ama gıcırdayıp durmaları dışında koltuk takımımın hantal olmayan boyutlarını çok seviyorum.  Bir ara bankaya gitmem gerekiyor. Fotoğraflarımı düzenlemek her şeyden korkunç gözüküyor. Pazartesi misafirim gelecek. Alışveriş için Kadıköy'e ineceğim bugün. Hayat geçiyor. Ne yapıyoruz hiçbir fikrim yok. Acil bi gezi mezi bişey yapmalıyım.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Hayat geçiyor. Ne yapıyoruz?
    Hiçbir fikrim yok!

    Bir şeyler yapmalıyız! Bu hisle boğuşmak dışında bir şey!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birşeyler üretmek gerekiyor sanırım Manxcat, ya da gezelim bol bol :D

      Sil
  2. Aslında, hayat rutin işlerle çok hızlı geçiyor. Biraz farkındalık eklediğimizde, yavaşlıyor. Bu da bana çok ilginç gelmiştir hep..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizdeki telefonları bırakınca bayağı uzuyor aslında Ceren :) Dediğin gibi bir de farklılık eklemek lâzım, kopya günler hepten yok gibi.

      Sil
  3. Bugünlerde koşarak geçiyor.
    Yine hızlı, yine nefes nefese!

    YanıtlaSil
  4. Güne yetişebilmek için koşuşturanlardanım.
    Hızlı akan günler için bolca enerji diliyorum :) Kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hepimize bol enerji dileyelim Ezgi. Benden de kocaman sevgiler :)

      Sil
  5. Durmuyor bu saatler, çabk tükeniyor günler ne yazık ki. Şimdi geride bir ana dönme şansım olsa doğduğum güne döner baştan başlarım.

    YanıtlaSil