Princess Bride (Romantik Film Etkinliği 3)

Kasım 11, 2019


1987 yapımı bu filmi ben nasıl izlememişim hayret. Oysa o yıldan itibaren vizyona giren hiçbir filmi kaçırmamış olabilirim :D

Gerçi izleyip unutmuş da olabilirim, zira her ne kadar imdb puanlamasında yüksek bir yerdeyse de ütü filminden öteye geçecek yapısı yok.

Yine de oyuncuların gençlik hallerini görmek  , keyifli ve eğlenceli masal izlemek güzeldi. Hele iki günde üç makina çamaşır yıkamış birisi olarak ütü yaparken pek iyi geldi :)

Gördüğünüz gibi filmleri peş peşe yayımlıyorum. Hâlâ kızgınç olduğumdan kendimi filmlere verdim. Aynı günde fazla film izlemeyi de sevmem güya ama dün üç film izlemişim (ilkini evvelsi gün seyretmiştim) bir tane daha yazacağım şimdi.

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Filmler olmasa o ütüler nasil cekilecek:)

    YanıtlaSil
  2. Film izlemek ve kitap okumak kızgınçlığa iyi gelir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku filmi felan ya da acı dramlar lâzım Kadriye, romantikler iyice tepesini attırbiliyor :D

      Sil
  3. Afişi ilginç gözüküyor ama o kadar akılda kalıcı değil anladığım kadarıyla.
    O zaman pas geçebilirim. Yenilerini beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü diyemem ama romantik film diye de çok adlamdırabileceğim bir film değildi sanki. Daha çok macera filmi gibiydi. Ütü yaparken izlemelik :)

      Sil
  4. Bu film yurt dışında çok popüler. Hâlâ sinemalarda izleme etkinliği falan yapıyorlar. Ben izleyip geçmiştim ama eşim de çok sever.

    Başroldeki adamın Testere'nin ilk filmindeki adam olduğunu öğrenince şaşırmıştım. Gençliği baya hoşmuş :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kült bir film. Eğlenceli de. Başroldeki adamı ben de Stranger Things'den hatırlıyorum. Esas kızı da New York I Love You daki bir hikâyeden.

      Sil