Christmas In The Wild (Romantik Film Etkinliği 4)

Kasım 11, 2019

Dünkü film bitip ütü bitmeyince kendime başka çıtır çerez birşeyler ararken bu filme rastladım.


Rob Lowe benim ilk gençlik aşkım. Ve hâlâ harika gözüküyor valla. Sırf onun için izlenir :)

Oğlunun üniversiteye gitmek üzere evden ayrılmasından iki dakika sonra kocası tarafından terk edilen esas kızımız, önceden sürpriz olarak ayarladığı Afrika tatiline tek başına çıkmaya karar veriyor. Yakışıklı pilotuyla uçarken (bende de var bi tane ama anca evde pinekleyelim, elâlemin pilotları neler yapıyooo) rastladıkları şeyler sonucunda kendisini otel yerine bir fil bakım merkezinde buluyor.

He canım tam Beyaz Dizi havasında film. Afrika manzaraları çok güzel. Doğal hayatı koruma mesajı da verilmiş. Daha ne olsun. Keyifle izleyiniz.

Yalnız iyi ki kuzey yarım küredeyiz, ben bu yaz ortası yılbaşı kutlamasını hiç büyülü bulmamaktayım. Kar yağacak, günlerin en kısa havanın en soğuk zamanlarında o süsler, kırmızılar, hediyeler içimizi ısıtacak,  yılbaşı öyle güzel oluyor :)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Ne guzel film. Izleyelim cnm.;)

    YanıtlaSil
  2. Rob Lowe'mi... Sen ne yaptın Handan... Ben bu filmi izlemeliyim hemde en acilinden :)

    Filmler seni alttan alttan dürtsede kızma artık yahu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemelisin Şebo. Bu adam yaşlandıkça daha güzelleşiyor :)

      Kızıcam valla, öyle zorla ayarlamıştım ki bu haftasonunu, sınavlar, ödevler, kurslar, uçuşlar arasında üç gün. Üstelik hasta olmam da değil mesele. Evde daha çok yoruluyorum ben. Neyse bak yine kızdım :D Romantik filmler de hiç iyi gelmiyor tabi :D

      Sil
  3. Netflixte gördüm izleyeceğim ilk fırsatta 😉

    YanıtlaSil