Arifesel İşler

Ağustos 10, 2019

Dün oğlanların odasındaki dağınıklığı kaldırdıktan sonra (silip süpürmedim bak, ancak dağınıklık halloldu) bugün bilgisayar odasına girmek pek ağır geldi :D

Bilgisayar odası aynı zamanda bizim misafir yatak odamız olduğundan gelen misafirler mikrop kapmasın diye boğuşmaktayım.

Ne olur temizlikte?  Cam silinir kapı silinir yer silinir falan. Ben en son Bilgehan'ın sandalyesinin üzerindeki kirleri bıçakla kazıyıp Metehan'ın laptopundaki tuşların üzerindeki balçığı silmeye çalışıyordum.

Şimdi koltuğu iki divan haline getirmem gerekiyor. Ama önce Can'ın sürekli alıp durduğu ama hiç kullanmadığı gibi bize de elletmediği çantaları tıkacak bir yer bulmam lâzım.

Sade yaşamcılar bizim eve gelseler kaçacak delik ararlardı herhalde.

Aslında bana kalsa hepsi gayet itinayla tıkıştırılıp hem kullanım kolaylığı hem de ergonomiklik sağlanarak bir sürü boş yer kalıyor ama bu durum bir kaç saat sürüyor.  Zira önündeki dolaptan oturduğu yerden alabildiği cd leri bile yerine koymayıp,  dolabın kapısını bile kapatmayan bir goril sürüsüyle yaşamaktayım.

Ay daraldığım belli oluyor mu bilmem.

Şimdi gidip şu koltuğu ikiye böleyim. Beyfendiler uyanmadan hallolsun da turnuvası vardı birisinin bıttırı bıttırı yapmasın.

He canım, bıttırıyı da ben çekiyorum.

Bi de evden hiç ayeılmayacaklarmış.

Hadi leyn, ilk fırsatta kış kış. Sizin totonuzu toplayarak mı geçecek benim altın yıllarım. Yemesler.

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Ahhh ahhh, ben de çok korktum ama korkunun ecele faydası yok diyerek daldım :D Yalnız duşakabin bugün su kaçırmaya başlamayaydı iyiydi :/ Bi o eksikti.

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin.. Bizim ev de sade yaşama hiç uymuyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sade yaşamdan geçtim şu istifçilere döneceğiz arada el atmasam. Çöplerini bile atamıyorlar :/

      Sil
  3. Hahahahah 18 yaşına geldiklerinde kira iste Handan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şansı kaçırdım Şule, yirmisini geçti birisi :D

      Sil