Konserlere Cep Telefonu Alınmasa Daha Mutlu Olacağım Sanırım

Temmuz 21, 2019


Telefonlarını kaldırmış kayıt yapan yüzlercesine ben buraya adamları senin telefon ekranından görmek için mi geldim demek istiyorum.

O kadar telefondan izlemeye meraklıysan,  gelme, otur evinde,  aç youtube   ordan izle anacım. Hem daha yakından görmüş olursun.

Sesi sese benzemez, görüntü karınca gibi, niye illâ kaydetmeye çalışıyorsun, niye?

Valla yaşlı teyzeye bağladım artık önümdekilerin koluna vurup önümden çekil diye söylenmekteyim. Ama tabi bütün alana yetişemiyorum.

Lüften ama lütfen, konserlerde cep telefonunuzu tepeye kaldırırken arkanızdakilerin önünü kapattığınızı unutmayın. Valla sesi de görüntüsü de bişeye benzemeyecek, siz ekrana değil sahneye bakın.

Akıllı olun azıcık yaaaa.

Not: Şekil A 'da konser boyunca çekilmiş tek görüntüyü görmektesiniz. İkincisi yok.

Kırk kadar rock konserine gitmişimdir sanırım. Bu dördüncü Manowar konseriydi örneğin. Bende kayıtları olmayınca gitmemişim gibi hissetmemekteyim. Biletlerim var hatıra. Başka da bir şeye ihtiyacım yok.

Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Bence yorum tam yürekten gelmiş en sevdiğim yorumlardandı, devrik mevrik olmasa bu kadar yerinde olmazdı :)

    Kırk kez aynı etek paylaşma fotoğrafları beni de bayıyor,hatta tüylerimi diken diken yapıp oflarken buluyorum kendimi, iyi yapmışsın :D

    YanıtlaSil
  2. :)) alemsin yahuu
    bazen tekrar hatırlamak istiyorsun elinde bir anı olsun diye kısa bir çekim yaparım ama konserin başından sonuna kadar çekersen ne anlamı kalır. Bir kere ortamın o büyüsünü kaybedersin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevdiğin bir şarkı olur, ne bileyim çok özel bir ambiyans olur, birisine göndermek istersin kısa bir hatıra çekilir tabi ama konser boyunca çekmek manasız olmasının yanı sıra gerçekten arkadakilere saygısızlık. Bunun bir de konser sırasında telefondan yayınlama, yollama ve gelen mesajlara bakma kısmı var ki o başka bir psikolog konusu :)

      Sil
  3. Sinema salonlarına girerken de toplansın telefonlar :) Orada bile ayrılamıyorlar sosyal medyadan. Çok saçma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma, orada da çevremdekilere telefonlarını kapatmalarını söylemişliğim çoktur. Ne var on dakikada bir açıp bakacak, sanki devlet başkanılar da o ara savaş falan çıkıyor.

      Sil
  4. candan erçetin konserinde beraber olsaydık beni döverdin zannımca Handan cım.))) ne çektim ne çektim..amaaa arkamda oturanları engellemediğimden emin olacak şekilde açımı ayarlayarak tabii ki....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ayakta saha içi konserlerinde zaten başların arasından zor görülüyor sahne B, valla önümdeki adam sahneyi çekiyorum diye beş dakika kendi önündekinin elindeki telefon ekranını çekti :D Kollar havaya kalkınca sahnenin görülmesi mümkün olmuyor.Diğer konserlerde o kadar sorun yok :D Dövmezdim :D

      Sil
  5. scorpion istanbul konseri 2016 ise hiç çekmedim yıllar yıllar sonra öyle bir ortamda bulunmak o kadar çok büyüledi ki beni sanki bir anda gençlik yıllarıma dönmüş gibiydim sadece konserin tadını çıkardım elimde birayla....nerdeyse manowar istanbul 2019a da geliyorduk da pintiliğimiz tutuverdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke gelseydiniz B, çok güzeldi. İlk Metallica konserine gitmek için altın bileziğimi satmıştım, hiç pintiliğim tutmuyor konserlerde benim :D Scorpions konseri de harikaydı, evet :) Adamların her şarkısı mı güzel olur :)

      Sil
  6. Anı yaşayın gençler diyorsun,çok doğru söylüyorsun :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anı yaşayasınlar valla ya. Anı yaşasınlar, annelerine fotoğraf göndermeseler de olur :)

      Sil