Limonata Tadında Film Maratonu Ortaya Karışık

Ağustos 10, 2018

Listemdekileri değil de başka filmleri izleme konusunda ilerliyorum. Neyse en sonunda listeyi tekrar düzenleyeceğim sanırım.


How It Ends ütü yaparken açtığım bir filmdi. Başka türlü de izlemezdim sanırım.

Aksi baba onunla geçinemeyen damat adayı filmi ile felâket filminin harmanlanması zaten pek keyifli değilken bir de sonunun abuklaşmasıyla "Ha? niye uzattı ki" sorusuyla bitirdim filmi. İzlemeye gerek yok bence.


İkinci filmi Bilgiç'le sinemada izledik.  Klasik bir Görevimiz Tehlike filmiydi. Bir yerden sonra kaçmacalar kovalamacalar beni daraltsa da kafa dağıtmak için idealdi.

Yine kimin ne olduğunu erken tahmin edip şimşekleri üzerime çektim. Bilgehan bundan sonra sadece benim önceden izlediğim filmleri  benimle izlemeye karar verdi. Zira o zaman spoiler olmasın diye susuyormuşum en azından. İlk izlediklerimde tahminlerim spoiler oluyormuş :D


Elimde kitabı bekleyen bu filmi kitabı okumadan izlemek için uğraştım . Kitaptan sonra sinir oluyorum genelde çünkü :) Gerçekten keyifli, baştan sona keyifle izlenen bir filmdi . Kahramanları başka filmlerden pek bilmediğim için daha da hoşuma gitti . Süper kahraman filmlerinden sonra iyi geldi.

Bir bilgisayar oyununun içinde oyunu yapan kişinin sakladığı anahtarları ilk bulan kişiye oyun şirketinin hisseleri verilecektir. Kahramanımız oyundan arkadaşlarıyla bütün kaynaklarını bu işe adamış bir şirkete karşı yarışmaktadır.

Yaz boyunca ne kitap okuyorum ne film izliyorum. Hayır evde oturup durduğum da gözönüne alınırsa ne yapıyorum ben ya :D

Neyse pazar günü dört günlüğüne gidiyorum . Biraz fotoğraf toplayıp dönerim artık .

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Ben liste dahiline girmeyi en sonunda geçen hafta başardım :))

    Oyyy şahane anılarla bizi şahane yazılar bekliyor desene ♥
    Meraklı melahat olarak sorayım nereye, nereye ?????

    Öpüyorum cancağazım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydın'da Can'ın yeğeninin düğünü var Şebo, oralara gitmişken üç gece de Özdere'de kalalım dedik. Deniz kenarında miskin yatma tatiliii :D Oğlanları bilgisayardan kopartmak için küçük tatil planlarına kaldık artık :)

      Sil
  2. How It Ends'e ben de Netflix'te baktım önce çok hoşuma gitti uzaylılar mı saldırdı, nükleer savaş mı çıktı derken sonunda ne olduğunu anlamadık!!!! Senaryo yazarına yazıklar olsun demek bir çözüm bulamamış öylece bırakmış. Çok sinir oldum çok.
    İyi tatiller şimdiden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazmak istediklerine karar verememişler, biraz damat kayınpeder kavgası, biraz kaos, biraz belirsizlik çorba yapalım demişler. Berbattı Müjde.

      Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Görevimiz Tehlike filmini bu hafta sonu sinemada izleyip izlememkte kararsızız. Çok fazla mı oldu sanki? sıkıldık biz biraz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üç boyutlu film izlemeyi sevmediğimden iki boyutluya gittik Kadriye. Bilgehan evden çıksın diye uğraştığım için gittik. Ama televizyonda da izlenebilir keyifle.

      Sil
  4. Hahaha spoiler avcısı :))
    Çok film izleyince muhtemelen o mantığı otomatik kuruyorsun. Bilgehan da haklı napsın :p
    Tom diyorummm ve gidiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok film izleyince insan görmeye başlıyor her şeyi Sibel :) Tom inanılmaz :D

      Sil
  5. "how it ends" başında merak uyandıran sonunda ise tamamen hayal kırıklığı yaratan bir film oldu benim için de.
    sorular cevaplanmadı felaketin ne olduğu gibi merak uyandıran asıl konu es geçildi. Gerçekten oturup izlemek yerine, o zamanı başka bir işle de değerlendirmek en mantıklısı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ütü yaparken idare etti ama gerçekten çok saçma bir filmdi Minik :)

      Sil
  6. Yansımalar'la ilgili yorumlar çok iyi. Son zamanların en iyi aksiyon filmi diyorlar. Bu da beklentimi yükseltiyor.

    YanıtlaSil