Gece Gece Bir Tanesini İzleyince Sandra Bullock Filmlerini Ne Çok Sevdiğimi Hiç Yazmadığımı Fark Ettim

Mayıs 20, 2018

Bazı oyuncular vardır, onların filmini gördüğünüzde seveceğinizi bilirsiniz. Sandra Bullocak da benim için onlardan birisi.

Bu filmlerin afişlerini ararken izlemediğim bir çok filmi olduğunu da fark ettim, onlara da bakacağım zamanla. Ama bu aşağıda sıraladıklarım her rastladığımda yeniden izlediklerimden.


Yerçekimi başından sonuna nefes nefese geçiyor. Başrolde başkası olsaydı da bu kadar sever miydim bilmiyorum ama gayet güzel bir uzay filmi .


Sıraladıklarım arasında en zayıf bulduğum bu film ama yine de keyifli. Alkolik hatunumuz temizlenme programına yazılıyor.


En sevdiğim romantik komedilerden. Ki romantik filmler bende öööğk hissi uyandırır çoğunlukla. Her yılbaşı zamanı izlenilesi bir film. Platonik aşık olduğu adamın hayatını kurtarıp ailesi tarafından nişanlısı zannedilerek başlayan olaylar zinciri.


Güzel Dedektif, ikincisi de çekilmiş, hem macera hem komedi. Güzellik yarışmasındaki kızlar tehlikede. Kılık değiştirerek yarışmaya katılan dedektifimiz de olabilecek en erkeksi tiplerden :)


Bu akşam yeniden izlediğim film de buydu. Yine romantik komedi. Hugh Grant'ı da çok severim. Sanki gerçek hayatında da yaramaz çocuk gibi olduğunu düşünüyorum :) Hayatını protestolarla geçiren avukat kızımız zengin playboyun yanında çalışmaya başlayınca neler neler oluyor.


Zavalı  Sandra afişte yer alamasa da bu da soluksuz izlenen filmlerden. Oldukça heyecanlıydı. Otobüsün hızı düşünce bomba patlayacak, içindekileri kurtarmayı başarabilecekler mi ?


Tabi ki mantıksal hataları vardı ama yine güzel bir fantastik aşk hikâyesiydi. Ev de başka güzel :) Bir adam ve bir kadın birbirleriyle mektuplaşmaya başlarlar ama hangi zaman diliminde ?


Bu filmi çevrildiği zaman o kadar ütopik gelmişti ki, bir insanın hayatını internetten silmek kısmı falan. Yıl 1995, biz daha interneti şehir efsanesi gibi duymaktayız :D Şimdi ne kadar olası .


Kesinlikle sarışın olmaması gereken bir kadın. Ama her izlediğimde ağlarım. Gerçek hikâye olması da cabası. Oscar ödülünü de kapmış burada. Sokakta yaşayan bir siyahi bir çocuğa evini açan, okutan ve beyzbol oyuncusu yapan aile, dünya üzerinde iyi insanlar iyi ki var dedirtiyor insana.


Son olarak aklıma gelen yine romantik bir komedi. Oturma vizesi bitince asistanıyla zorla evlenmeye kalkan hatun ve bol kahkaha.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sizin ekleyeceğiniz varsa merakla bekliyorum.


Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. ben de çok severim Sandrayı ve filmlerini. bu listeden 2 film var izlemediğim. bugün de pazar. tam film günü. sağol Handan
    Çenebaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sıkılmadan tekrar tekrar izleniyor Çenebaz :)

      Sil
  2. Speed, The lake house filmlerini izledim sadece. Ve çok beğenmişdim her ikisini. Ben şu yabancıların isimlerini hiç tutamam aklımda. Oyuncu ve şarkıcıların bir çoğunu sadece simasından tanıyorum😊 Bu hatunun ismini de sayenizde öğrendim. Sıraladığınız filmlerden 3-cü ve 9-cunun konusu güzel sanki. İzlemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçüncüsü harika bir şk hikâyesi, diğeri de gerçek hayat hikâyesi Umman. diğerleri de güzel :)

      Sil
  3. Çok güzel bir liste olmuş. Benim de içinde izlemediklerim var. En kısa zamanda keyifle izleyeceğim. Sevgilerimle 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin, benden de sevgiler Berlin :)

      Sil
  4. Aa ben de cok severim ne tatli kadin 😊

    YanıtlaSil
  5. Böyle filmlerini alt alta görünce ben de birçoğunu sevdiğimi fark ettim. Kör Nokta, Yerçekimi, Sen Uyurken, Hız Tuzağı, Göl Evi benim de çok sevdiğim filmler. Bu kadının Keanu ile kimyasını çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten kimyaları çok uyuşuyor Şule. İkisini de çok severim zaten :)

      Sil
  6. Bu kadının filmlerine ben de bayılırım. Güzel dedektif favorilerimdendir hatta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komedi filmleri de romantik filmleri de güzel oluyor Şebo. Macera da var , e daha ne olsun :)

      Sil