İçine Kıyafet Yarışması Jürisi Kaçmış Handan Halleri

Şubat 09, 2018

Şimdi ben herkese karşı sevgi doluyum, herkesi olduğu gibi kabul ediyorum falan ama yolda giderken hiç öyle olmuyorum anacım.

O iç sesim hiç mi susmaz, birini de eleştirme ,yok. Car car car konuşuyor.


Aynen bu moddayım.

Hayır kendim modadan falan anlasam diyeceğimki konunun üstadıyım,eleştiririm. Hiç haberim yoktur. Zaten iki kot pantolonum var dönüp dönüp  onları giyerim. Toplam beş ayakkabım var mı bilmem. Sporu, çizmesi, sandaleti dahil :)

Ama olsun, serde müfettişlik var. Hem ben terazi burcuyum, biz estetikten anlarızzz :)

Neyse konuya geleyim.

Dün sabah yürürken önümden bir delikanlı geçti. Erkeklerde taytı baletler de dahil sevmem :) Bir de çok zayıf ve çarpık bacaklıysa hiç sevmem. Aynaya bakmıyor musun yavrum sen diyeceğim geldi.

Aynı şey bayanlar için  de geçerli.

Sevgili bayanlar


Aşırı zayıf olunca tayt giyilir diye bir şey yok, gövdeye sokuşturulmuş iki kürdan görüntüsü veriyorsanız tayt giymeyin. Parantez bacaklar da giymesin, zaten çok zayıf olup bir de iki beden küçük tayta sığılınca otomatikman parantez görünümüne giriyor.


Bakınız iki sopa üzerinde durmakta olan hanım kızımız :)


Böyleyseniz de giymeyin. Vallahi daha zayıf durmuyorsunuz bu şekilde. Kendimizi sevelim, kilolarla barışık olalım, özgüven felan da bir yere kadar kardeşim.


Böyle şekil yapmaya hiç çalışmayın. Üstten göbek pırtlarken alttaki tayt dayanamamış cırtlamış havasından başka bir şey vermiyor.


Çok istiyorsanız üzerine uzun bir tunikle efendi gibi giyin kardeşim. Bozmayın göz zevkimi benim.

Şimdilik bu kadar daha sonra üstten göbek pırtlayan düşük beller, çömelince görülen iç çamaşırları, moda diye önü sokuşturulup gerisi bırakılmış abuk tişörtler, üç beden küçük çekmiş kot altına çıplak ayak giyilen makosenler konularına da geçerim belki.

Ha arka ceplerinize de eşek kadar cep telefonlarını tıkmayın. Adı öyle kaldı ama onlar cep telefonu değil artık .

Dur bişi daha diyeceğim .Topuklu ayakkabı cidden çok güzel  gösteriyor . Ama böyle yürürken değil.


Benzer yazılarım

20 Yorum yap

  1. :))Handan'cığım bu konuda ruh ikizi olsak bu kadar olurmuş, ben de baletler dahil nefret ediyorum. Ay çok çirkin, iğrenç oluyor. Tayt denen şey bildiğin külotlu çorapla sokağa çıkmış gibiler, benim tercihim daima kumaş pantolon:) bir yaştan sonra kotlar bel kısmımı çok sıkmaya başladı, kumaş pantolonda kurtuldum. Ayrıca kot kumaş soğuk tutuyor sıcak tutmuyor....özellikle kışın..
    Eline sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Marks n spancer'ın likralı yüksek belli bir kotunu alıyorum Müjde, adamlar üretmezlerse diye ödüm kopuyor :) Burada hava çok soğuk olmuyor, olursa içine termal tayt giyiyorum :)

      Sil
  2. hah haaaa ay bırak yaa herkes keyfince giyinsin ayolcum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes kendisine yakışanı giysin kaardişim ,gelip bana sorsunlar bu buna uyuyor mu diye :D Ya da yapsınlar rejimi sporu, di mi :D

      Sil
  3. Ahaha aynı ben ya. :D Parantez oluşturmayan zayıflar giysin bence. Geri kalan dokunmasın tayta.

    YanıtlaSil
  4. Bende katılıyorum.Göz var izan var yani. Ben kendime güveniyorum diye yakışan yakışmayan ne varsa , giyilip çıkılmamalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynalar boşuna mı icad olmuş, değil mi Mehtap :)

      Sil
  5. o kadar katılıyorum ki, ne desem bilemedim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de hiç sevmem taytı, dar paça giymekten de çok sıkıldım fakat normalini de bulamıyorum. Ya dar ya da aşırı geniş paça beğenirsen :D Ev dışında tayt giyilmesine karşıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tayt severim aslında Belle, gençliğimde çok da giydim, ama üzeri uzun tuniklerle ya da tişörtlerle her zaman. Her şeyin yolu yöntemi ve uygun olduğu vücud tipi var.

      Sil
  7. Doğru düzgün alacak kıyafet kalmadı. Erkeklerin kıyafetleri palyaço gibi. Düdük gibi pantolonlar, önü iliklenmeyen ceketler, carcurt renkler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu moda da geçecek elbet ama gerçekten çok çirkin Müfred.

      Sil
  8. Yeni jenerasyon işte. Kimine yakıştırıyorum kimine değil. Karışmıyorum pek milletin ne giymesine. Bana normal geliyor ama rahatsız olanlarda var tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni jenerasyon değil bana batanlar benim jenerasyonumdan olup bıngıl bıngıl giymeye çalışanlar Elif :D Bedenimizi bilip ona göre giyinmek insanı güzelleştiriyor aslında.

      Sil
  9. Ahahaah valla haklısın Handan abla..😂 Herkes vücuduna göre giyinebilse de ortada böyle görüntü kirliliği olmasa.. 😅

    YanıtlaSil
  10. ahahahaaa :)) deli gibi güldürdün beni bak :))
    Haklısın be Handanım ♥

    YanıtlaSil