Tam Benlik Olmuş Bu Film

Kasım 19, 2017

Aksiyon macera filmlerini seviyorum. Sadece bazen kavga dövüş sahneleri uzata uzata daraltıyorlar.

Aksiyon filmlerinin komedi unsurlarına bayılıyorum. Komedi filmlerinin çoğunu sevmem örneğin, yapış yapış bir komiklik, ama aksiyonlarda dozaj çok iyidir.

Dün aslında Doğu Ekspresinde Cinayet'e gitmek istiyordum ama Bilgehan Thor Ragnarok 'u izlemedik deyince, sinemada daha keyifli olur diyerek onu seçtik.



Loki'ye geçen filmden hastayım. Cate Blanchet de var üzerine. Oh oh, çifte kaymaklı. Derken film başladı. Afişteki azamete bakmayın azıcık maymuna çevirmişler kahramanları, hele zavallı Lokim sadece komedi unsuru olarak kalmış. Ama çok komik. Film boyunca kahkaha attım.


Bu ikili komedi ikilisiydi. Hulk da öyleydi :)


Hatun tam karizmatik olmamış mı :) Ben de bu göz makyajından yaptıracağım bir gün.
( Karizma sadece göz makyajından gelmiyor diyeni vururum :D)


En kahraman bence Heimdall'dı.

Üşenmeyip jeneriğin en en en sonuna kadar beklerseniz (sinema salonunda kimse kalmadığı halde kapıyı açıp duran görevlilere inat beklerseniz bizim gibi :) küçük bir kahkahayla daha ödüllendiriliyorsunuz :)



Şarkılar da çok güzeldi. Bu çılgın Led Zeppelin şarkısı eşliğinde filme bir göz atabilirsiniz isterseniz :)

Bir de üç boyutlu olmayaydı iyiydi. Filmlere üç boyutlu oldukları için fazladan para verip karanlık bir şekilde izlemeyi hiç sevmiyorum. Üç boyutla kazandığımız hiçbir şey de yok üstelik.

Neyse.

Kafanızı dağıtmak, kahkaha atmak ve bu arada bir macera yaşamak için bence güzel bir seçenek. Tavsiye ediyorum :)


Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. Bende severim aksiyon macera filmlerini 😊hele ki filmde guzelse daha keyifli oluyor 😀😊benimde gitmek istediğim filmdi birde Ayla filmine gitmek istiyordum bu filmide eklerim 😀😊sende pek keyifli anlatmisin 😊canım benim emeğine sağlık 😊sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlemcim, git, bol bol gül,nasıl iyi geliyor, nasıl iyi geliyor :)

      Sil
  2. Geyik kadın gibi bir şey var afişte.:) İyi yapmışsın bu arada filmlerin evet sonuna kadar beklemeli dediğin gibi sürpriz sahneler çıkıyor. (yeğenim öğretmişti onunla Karayip Korsanları'na gittiğimizde)3 boyutlu benim migrenimi tetikliyor hiç gidemiyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadın Hela Müjde, ölüm tanrıçası.

      Üç boyutlu berbat bir şey. Abuk subuk bir derinlik katacağız diye görüntüyü kararttıkça karartıyorlar. Gözlük üzerine gözlük takmaya çalışmak da başka işkence.

      Sil
  3. Bu tarz bana göre değil pek ama Oytunla film günlerinde izlenebilir belki :) Kaçamak kaçamak izlerim ahahaaa :))
    Cate ne olmuş yalnız öyleeeee uffff dedim görünce... Ufff hakikaten ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemelisiniz Şebo, baştan sona kahkaha garanti :D

      Sil
  4. Bende istiyoruum Thoruuu. Umarım kaçırmıyorumdur. :-( Bakayım gene. Cate Blanche muhteşem bir oyuncu ve fantastik maceralar bence sinemanın en büyük eğlencesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumartesi gittik, demek ki en azından cumaya kadar zamanın var Aze :) Cate Blanchet her role harika bürünüyor. Fantastik maceralar insana iyi geliyor.

      Sil
  5. Ben de geçen hafta izledim filmi. İyi ki sinemaya gitmişim diyorum. Hem aksiyonu hem komedisi çok iyiydi. Fragmandaki şarkıya ise bayıldım. O günden beri başa sarıp sarıp dinliyorum.

    Filmin bitiminde her seferinde bekleyeyim diyorum ama eşim çıkmak için ısrar ediyor, sahneyi daha sonra netten izliyoruz :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer gerçekten de çok uzun bekledik Şule, sinemada bizden başka kimse kalmadı :)

      İyi ki gitmişiz gerçekten de çok keyifli, komik ve güzeldi.

      Şarkının sözlerine baktın mı? Filmle çok uyumluydu, inanamadık.

      Sil
    2. İngilizce bilmediğim için şarkının sözlerini anlamamıştım. Ekşi Sözlük'te okudum anlamını. Birisi filmle alakasız şarkı kullanmışlar deyince sözlerini yazıp "Daha ne kadar anlamlı olabilir?" yazmışlar :-)

      Sil
    3. Bence de, daha ne kadar anlamlı olabilirdi bilemiyorum :)

      Sil
  6. Notlarıma alayım da keyif yapmak istediğimde izleyeyim filmi. Zaten izlemek istiyordum da böyle keyifli yorumlar okuyunca daha çok izleme isteği uyandı bende. Çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol kahkaha garanti Zülâl, oyuncular da güzel, macera desen nefes kesici, daha ne olsun :)

      Sil