Netflix Deneme

Eylül 21, 2017

Önerin bakiim güzel dizileri, deneyeceğim bu kanalı bir ay. D Smart'ta dizilerden soğudum. Hoşuma giden hiçbir şey yok. Türk dizileri zaten izleyemiyorum, içim daralıyor.  Şöyle gizemli mizemli, olmadı hastalı doktorlu, olmadı komik bişiler arıyorum.

Benzer yazılarım

9 Yorum yap



  1. Çoluk, çocuk ailece izlemek istersen Kalp Çağrısı, (The Call of the Heart), Anne with an 'A' dizilerini öneririm. Ben çok sevdim, gerçi zevkler ve renkler malum değişkendir.
    Film için romantik, yine ailece izlenir bir aşk filmi. Love Finds You in Valentine. Bunu da çok sevdim, iki, üç kez izledim. :)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne with an A dizisinin filmini keyifle izlemiştim, dizisini de sevebilirim diye düşünüyorum.Diğerlerine de bakacağım, seninle film zevklerimiz benziyor genellikle Müjde :)

      Sil
  2. Sahi, çok heyecan, aksiyon, ilginç komplolu, Beyaz Saray'da geçen dizi istersen onu da soluk soluğa izlemiştim. Designated Survivor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna da Can'la bakarız :) Teşekkürler :)

      Sil
  3. Günaydın :) Ben de akşama kadar hiç açmam televizyonu Aysan. Film, yabancı dizi veya spor kanalı izlerim akşamları da. Outlander, Highlander filmini getirdi aklıma, severim öyle filmleri, bakayım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Farkli ulkelerde farkli diziler olabiliyor ama bilim kurgu olarak Expanse guzel. Bir de ben oyle dizi sevmem diye diye seyretmemistim, ama yakin zamanda mecburiyetten Grace ve Frankie dizisini bitirdim, cok hosuma gitti. Gene Turk Netflix'de var mi bilmiyorum ama bunalimli, tuhaf aksanli polislerin, kucuk yerlesim yerlerinde cinayet cozmeleri cazip geliyorsa Hinterland var, bir de Shetland var. Ben Shetland'i daha sevmistim. Bir de guzel gorunen ergenlerin etrafinda cinayet ve komplo olaylari olan Riverdale var. Bos zamanlik, ama Archie cizgiromaninin kahramanlarini alip, diziye uyarlamalari ilginc. Yas sinirina dikkat bunda ama. Aslinda hepsinde ama digerleri Expanse disinda genc delikanlilara zaten pek cekici gelmez diye dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa biz de Expanse'a başlamıştık Banu. İki bölümünü izledik bugün. Delikanlılar daha çok anime izliyorlar, bizim dizilerle pek alâkaları yok. Polisiyelere de bakarım :) Teşekkürler.

      Sil
  5. ah tatlım bilsem dükkan senin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Gel birlikte izleyip öğrenelim Derya :)

      Sil