Güzel ve Yorucu Bir Bayramın Ardından

Eylül 05, 2017

İlk gün sabah erkenden annemde kahvaltı yaptıktan sonra yola koyulup Ankara'ya gittik. İkinci gün kurban ile geçti. Görümcem eltim ve ben mutfakta yahu bari birimiz sağlam olaydık diyerek işe giriştik. Hayır kızı olan da yok. Hahaha. Allah yardımcımız olsun :)

Üçüncü gün döndük. Neyse trafik artmadan çıkmış olacağız ki geçen seneki gibi saatlerce beklemedik. Yine kocaman sofrada hep beraber yemek yedik.

Dün de İstanbul'daki ağabeyi eşi oğlu ve diğer yeğeni geldi Can'ın. Sabah kahvaltısıyla başladıydık akşam çayıyla yolcu ettik.

Sanırım bir dinlenmeyi hakkettim.

Bilgehan'a bugün benim tiineyc günüm keyfime bakacağım dedim. Gerçi yıkadığım çamaşırları asarken benimle biraz dalga geçer gibi oldu ama neyse :)




Bilet koleksyonumu çıkarttım, çocuklarla baktık. Görüntüsü hayalmdeki gibi olmadı ama bakarken zamanda yolculuk yapması keyifli. Yalnız kutudaki biletler taştı, yeni sayfalar hazırlamam lâzım.




Bu aralar hiç ciddi kitap okuyasım yok, bir ciddi kitaba üç çıtır çerez okuyorum. Hahah üç tane de okumuyorum ya neyse. Okuma şenliği için bulduğum kitapları basitleriyle değiştirmekteyim :)

Sonbahar geldiii. Mutlu oluyorum ben bu mevsimde. Şu üşüme hissi var ya hafiften, harika bir his :)

Bir de bacağım geçse de İstanbul keyfi yapsam cehenem sıcakları bitmişken.


Benzer yazılarım

15 Yorum yap

  1. Ankara ha ? Bir sonrakinde bekleriz efendim ;)

    Benim de düzenlenecek sayfalarım var. En son Mart ayında kalmıştım galiba. Kitaplara gelince 2 ayda 2000 sayfa falan okudum. Yazlık telasları içinde iyidir iyi. Geldim geleli de sadece bir şiir kitabı elimde dolaşıyorum.

    Okuyan bloggerları dolaşıp hevesleneyim diyorum lakin yine bir yolculuk gözüktü bana. Haftaya1 haftalığına sizin oralardayım kısmetse. Düğün var düğün :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'ya gelmemle dönmem bir oldu, bir ara uzun uzun keyif gezisi düşünüyorum. Düğün zamanı zor olur biliyorum ama fırsat bulabilirsen buluşalım Tülin :)

      Sil
  2. Ne güzel fikir bilet arşivi oluşturmak, çok sevdim :))) Ta 93 lere kadar uzanıyor bir de epey birikmiş bence devam et yeni sayfaları oluştur, ilerisi için harika olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dirty Dancing bileti 87 den kalma Nihan :) Biletleri biriktirdiğimin farkında bile değildim, defter aralarından oradan buradan elime gelenleri toplayınca kocaman bir klasör oldu :) Şimdi yurt dışı gezilerimizi de ayrı defterlere yapıyorum. O da başka keyifli oluyor, şeker paketinden otobüs biletine ne varsa koyuyoruz içine :)

      Sil
  3. Geçecek geçecek...
    Sonbahara bayılma konusunda hemfikirmişiz. Şöyle serin serin esiyor ya...mis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha fazla beklemeyeceğim geçsin diye De Kubad, yürüyüşlere başlamalıyım artık yavaştan :)

      Serin rüzgâr, ılık hava gibisi yok :)

      Sil
  4. Merhaba Handan Abla.
    Allah'ım nasıl güzel bir biriktirme öyle. Eminin ilerde torunların sana teşekkür edecek.
    Çok severim böyle anılara bakmayı.
    Sonbahar benim de mevsimimdir. Dediğiniz gibi sizi sıcaktan bunaltmayan, hafif esen rüzgarın hissettirdiği duyguyu değişmem. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biletlerimi ben de çok seviyorum Gülşah, ileride torunlarımla da bakarım belki :)

      Sonbaharda doğdum sonbaharda evlendim sonbaharda açılırdı okullar ve ben okula gitmeyi çok severdim. Havanın en güzel olduğu mevsimdir bence :)

      Sil
  5. Geçmis olsun canim 😊

    YanıtlaSil
  6. Bilet arşivi gerçekten güzel bir fikirmiş.Daha önce aklıma gelseydi ben de böyle bir arşiv yapardım :) Zeki kadınsın valla Handan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz geç kalmadın, başlayabilirsin sen de Yurdagül :)

      Sil
  7. Merhaba, sitenizi harika buluyoruz. Ödül ve promosyon ürünler kazanmak yanında ayrıca blogunuzun internet dünyasında sesini duyurmak için bu etkinlik güzel bir fırsat. Sizleri de "Türkiye'nin En Harika Blogları" arasında görmek isteriz. www.blogumharika.com 'a blogunuzu eklerseniz çok seviniriz. Blog sitenizi eklemek için lütfen tıklayınız.


    Web : http://www.blogumharika.com
    Mail: iletisim@blogumharika.com
    Tel : +902123127066

    YanıtlaSil