Dağınık

Eylül 16, 2017

Bütün kapıları kapatıp kendimle başbaşa durasım var. Araya başka bir şey girmeyince ne kadar katlanabiliyormuşum kendime bulasım var.

Çok dağılmış gibiyim dijital dünyada. Elimden bırakamadığım ne varsa atıp dört duvar arasına dönesim var.

Yapbozları çıkartsam,  kitaplarımı alsam, defterlerime yazsam,  evimi döküp toplasam, yollara düşüp yürüsem, fotoğraflarımı bastırsam.

Ah bildiğiniz gibi değil, kendime çok çok kızasım var.


Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Çok fazla dijital platform insana zamanla yük oluyor, bir tanesine ağırlık verip, ötekileri boşlamak en iyisi benim de üç bloğum var ama sadece Bücürük ve Ben'e ağırlık veriyorum, ötekileri boşladım; facebook, twitter fazla takılmıyorum. Sen de öyle yap Handan'cığım kendini yorma. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de fazla takılmıyorum güya Müjdecim, merak ettiğim bir şeye bakacağım derken hoop yine internete dalmış oluyorum. Blog yazarak geçse amenna, hiç olmazsa yazıyorum derim. Ya da fotoğraf seçip yazı bulma kısmı yaratıcı en azından. Şekerli toplu oyunlarda ne kadar vakit harcıyorum acaba, gidip düzgün bilgisayar oyunu oynasam bile onlardan iyi.

      Sil
  2. Herkes aynı durumda Handan yüklenme kendine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Kadriye, biraz önce elime Evim dergisi aldım bir baktım tabletten koltuk modeli inceliyorum, ajandamı aldım bir baktım tabletten Avusturya'daki bir protestoyu araştırıyorum. Allah Allah bu internet yokken hiç mi soru olmuyordu benim kafamda,nasıl yaşıyormuşuz yahu :)

      Sil
  3. İnternet üzerinden yazı okuyalım filan derken ben de bir bakıyorum akıp gitmiş zaman.Kendime kurallar koymaya başladım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kural gerekiyor Yurdagül, hastalık olacak yoksa.

      Sil
  4. Great post!
    Would you like to follow each other? If you do, let me know in the comments on my blog :)
    www.darijadujovic.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Arada bir kendimizi dinlememiz lazım ama boşlukta kalmakta sıkıyor, sıkılmak isteyeni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşlukta kalmak değil de internetten uzaklaşmak biraz iyi gelecek gibi Mukaddes.

      Sil
  6. İnternete daldım mı çıkamıyorum:( Yalnız değilsin... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir olmuş ki Persephone kitap okurken bakacak bir şey görüyorum, plân yaparken hemen açıyorum, korktum halimden. Benden de sevgiler :)

      Sil
  7. :)) Bulutgölgesi yetiyor bana. Diğrlerine hiç bulaşmadım neredeyse. Bir fb da dunyadan koleksiyonerlerle iletişimim var. Çocuklarım bile ekli değil. O kadar yani.... sevdim bak kendimi yine :)) Fotoğraf konusu öyle. Birikince yüreğe akla yük oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bulaşmadım Tülin, feysim tvitırım falan yok. Mesele hesaplarım değil mesele benim her aklıma bir şey düştüğünde internete girmem. Sırf internet de değil aslına bakarsan biraz kendimle kalmaya ihtiyacım var, çok bunaldım.

      Sil
  8. Benimde kendime hiç vaktim kalmıyor. Özel ve zorunlu işlerimi bile erteledikçe ertelemek zorunda kalıyorum sürekli. Irmak hep sonunca sırada 😮 İki minik kızım, ev işleri, iş hayatı derken hiç bişeye zaman yettiremez oldum. Zaman uetmiyor bi işimi bitirmeye. İnternete bile girmek aşırı lüks benim için. İnşallah hepimiz güzel güzell kullanabilceğmiz kaliteli zamanlar yaşarız 🙏❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem iş hem küçük çocuklar olunca gerçekten zaman yetmiyor, kolay gelsin :)

      Sil