Niye Bu Sabah Bu Kadar Uykum Var Hiç Bilmiyorum

Temmuz 24, 2017

Yürüyüşe gittim, kahvaltı hazırladım falan ama gözümü kapatsam uyurum.

Bu hafta İstanbul tadı çıkartma haftası oldu.

Moda'da bir arkadaşımla buluştum, Any ile Şile - Ağva kaçamağı yaptık bir gecelik, lise arkadaşlarımla boğaz hattına binip Sarıyer'e gittik, Sadberk Hanım Müzesi'ni gezdik, pek yakında yemişim Japonyasını yazısıyla boğaz turu yapacağız blogda :) Bugün de Can'ın boş günü olunca bir geceliğine Büyükada'ya gidelim dedik. Genel itibariyle her yerle ilgili kötü yorumlar var ve fakat bakmadan anlaşılmaz diyerek yola çıkıyoruz.

Kendime bir gezi bloğu açmaya karar verdim. Doğrusu pek üşendim bu konuda ama sanırım en mantıklısı bu olacak, buraya yazdıkça hem diğer konularımı yazamıyorum anlatacaklarım bitene kadar hem de aralarda kayboluyor geziler. Japonya yazılarımı taşıyarak başlayacağım. Ardından vakit buldukça gezdiğim bütün diğer yerleri anlatacağım.  Siz ne dersiniz, açsam mı ?

Gezip tozmaktan kitap okuyamadığım doğrudur :) Okuma şenliği bitene kadar bir iki kitap bitirseydim bari.

Bu arada mimlendim ama Japonya yazıları bitmeyince ona da sıra gelmedi. Yalnız güncel hiç bir şarkı bilmediğimi fatk ettim, hahaha en son Any ile oturduğumuz kafede bile Black 'in Wonderfull Life'ı çalıyordu,  ve paso nostaljik şatkılar vardı, kendimizden geçtik. (Number 1 Slows du galiba)

Dün ütüyle geçti. Saçımı boyatmayı başardığım için gururluyum. Neyse ki hep şapkayla dolaşıyorum da iki parmak beyazım gözükmüyor.

İşte böyle anacım.

Hepinize günaydın.

Huzur dolu bir haftaya açılsın sabahınız.


Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Sondan başlayarak inşallah bugün Japonya yazılarını hatmedeceğim Handan :) Uğrayamadım uzun süredir sana çünkü... Açığı kapatmam lazım ahahahaaa :P
    Yeni blog açsan da olur ama ben bölmemen taraftarıyım :))) Günde kaç post yazarsan yaz geri döner döner okuruz biz heheheee :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada yine bahsedeceğim zaten ama biraz daha az fotoğraf çok bilgili bir blog belki olabilir Şebo. Üşenmezsem tabe :)

      Geçmiş konulardan sınav yapıcam, iyi çalış :)

      Sil
  2. Bu aralar herkeşler blog dünyasını ihmal etmekte. Ben de uzun zamandır kimselere uğrayıp okuyamıyorum. Gezi bloğu olur tabi neden olmasın. Sen her konuda yazabildiğin için konu bulmakta zorlanmıyorsun. Ama ben yemek, gezmek, kitap film derken anca yazabiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep buradayım Nil, yazmak paylaşmak çok holuma gidiyor. Yaz başından beri kendim yazıp kendim okuyorum iyice ama olsun, zaten kendim için yazıyorum çoğunu :) Yeni blog meselesini düşünüyorum bakalım. Beşincisi olacak bu :D

      Sil
  3. Ah bu saç boyamak ne zor iş Handan. Gençken gerek yokken boyadığım zamanlar için çok pişmanım şimdi:)))) Mutlu haftalar hepimize:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki defa balyaj attırmak dışında hiç gereksiz boyatmadım Kadriye, kına yakardım bazen de. Hoş yirmili yaşlatımdan beri saçım beyazlıyor, otuzdan beri de boyatmak zorunda kaldım. Şimdi bembeyaz zaten.

      Mutlu haftalar canım.

      Sil
  4. Açıkçası gezi blogları, ya da bloglardaki gezi yazıları çok hoşuma gidiyor. Bir süredir buralara uğramıyordum. Japonya yazınızı kaçırmışım. İlk fırsatta okuyacağım. Gezi bloğunuzu da merakla bekliyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japonya yazısı bayağı birikti Beyaz Sardunya, daha da bitmedi üstelik. Bloğu kafamda planmaya çalışıyorum, üşenmezsem açacağım bakalım:) Benden de sevgiler :)

      Sil
  5. sen açmıycan da kim açacak o blogu çoook merak ediyorum

    Ayyyy ne hoş bir resim olmuş öyle

    Any :)

    YanıtlaSil
  6. Gezi blogu yakışır arkadaşıma.

    Fotografa bayıldım...Çok güzelsin hatun.
    Çiçeklerin kokusunu hissedip ayıldım.

    YanıtlaSil
  7. Ben burada yazmana alışmıştım ama sen bilirsin tabii...şimdiden hayırlı olsun gezi bloğun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdecim benim üç bloğum daha var ama burası birinci, gezi bloğu açsam bile burası yine her leyi kaplayacak, diğerine ayırıp da koyacağım sadece. Teşekkürler :)

      Sil
  8. Hayıııırr. Yaşadıkların bu sayfada kalsın, bir arada güncende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten öyle kalacak, sadece gezileri aktarsam mı bir bloğa daha diye düşünmekteyim Burcu :) Fotoğraflarım ve hikâyelerim gibi.

      Sil
  9. Güncel şarkılar bana da uzak kalıyor. Özellikle yabancı olanlar. Ama bu şarkı mimleri sayesinde az biraz genişlettim gibi repertuarı :))
    Gezi blogu açma fikrini beğendim. Yurtiçi ve dışı birlikte olacak sanırım.
    Gezinti etiketinde çok sayıda yazınız var, yeni bir blog yakışır bence.
    Sevgiler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerli de yabancı da hemen hiç dinlememişim neredeyse Zülâl, vallahi geçen gün kafede çalan şarkıyı dinlemeye çalıştım ııh olmadı :)

      Gezinti etiketim gerçekten de dolu, üzülüyorum, arada kaybolup gidiyorlar. Eski yazılarıma link vererek bile orada toplayabilirim, henüz planlama aşamasındayım, bakalım.

      Teşekkür ederim, benden de sevgiler :)

      Sil