Karanlık Bir Havada Çektiğimden Fotoğraflar Rötuş İstiyordu Bugün İlgilenemedim Ama Bir Kaç Kare ile Sözümü Tutmuş Olayım Dedim :)

Mayıs 10, 2017


Burası sanırım Kınalıada'ydı, vapurdan.


Birileri bayağı uğraşmış vakti zamanında,  şimdi boş.


Konu mankenlerime bir maşallah alalım :)


Bu ağaçlar resimleri yapılsın diye varlar sanki :)


En çok da yıkılmayı bekleyen bu evler üzüyor beni. Şu haliyle bile nasıl güzel.

Yarın da diğer çektiklerime bakarız. Evden dışarı çıkmadan patates çuvalı gibi bir köşede durmayı planlıyorum. Zaten dün aşırı sıcak bugün de soğuk çarptı beni,hasta gibiyim.

İyi geceler hepinize.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. sharika fotoğraflar çekmişsiniz yine handan :) kınalıada harika bir yer gerçekten şu evler yıkılmadan gidip görmek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adalara gidince insan başka boyuta geçiyor sanki Büşra, git muhakkak.

      Sil
  2. Bugün fotoğrafçılıkla ilgili bir söyleşiye gittim.Aman ne kadar zormuş bu işler :(( Sana saygım iyice arttı Handancığım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öyle çok teknik detaylarla uğraşmıyorum Yurdagül, makinalar çok rahat şimdi. Işık ve perspektife dikkat ediyorum, ama alacak çok yolum var.

      Sil
  3. Özellikle ahşap yapılı evleri boş görünce üzülüyorum. Bakımı da kolay olmasa gerek. Bende kısmetse bir kaç güne adaya doğru uzanacağım. Lütfen yağmur olmasıın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de üzülüyorum Zülâl. Bakımı kolay değildir tabi ki.

      Biz giderken öğlen yağmur yağacak diyordu hava raporu, yine de gittik, yağmur da yağmadı :) Hava o kadar değişken ki :) Sen de keyifle git keyifle dön.

      Sil
  4. Ne güzel bir sokakmış orası.
    Tarihi evler yıkılmayı bekliyor denilince içim cız ediyor:(( hikayeler anılar bir yaşam yok ediliyor aslında. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi İzmir'imiz de de çok böyle yerler sit alanı deniliyor yanın da dikkat yıkılabilir yazıyor ama restore edip hayata döndürmek için tek bir çaba yok, bir kaç başıboş yakıp yıkınca da gelsin boz beton taş duvarlar:(((
    Harika fotoğraflar için teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki yıkılsın diye bekleniyor Hatice. O devasa beton yığınları pek makbul insanların gözünde :(

      Sil