Beyaz Dizi :)

Mayıs 02, 2017


Başucumdaki kitapları düzeltirken yine içimi sımsıcak yapan beyaz dizilere gülümseyerek baktım.

On beş gün geçmesini zor bekler perşembe günü gidip alırdım. Üç tane çıkardı.

Arkasındaki yazıyı okurdum önce, sonra ilk sayfadaki kısa alıntıyı.

Şimdi okuduğumda çoğu deli saçması gelse de ortaokula giden Handan için pek güzellerdi. Bundan dolayı benim için çok özeller :)


Sedece bu kadar değiller tabi, kocaman bir çantayı sahafa götürüp arkadaşlarının yanına koymasını söyledikten sonra bile bir kutu dolusu duruyor :D

Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. :))))Sahi ya bir zamanlar ne modaydı bunlar. Ben de okudum ama sonra bıktım. Bir daha da almadım. Pembe dizi film gibiydiler hep birbirine benzeyen şeyler. :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonradan maceralı olanları çıkmıştı Müjde, onları daha çok sevmiştim, esas oğlanla esas kız bir olayı çözmeye çalışıyorlardı :)

      Sil
  2. Okunma oranı oldukça yüksekti. Birkaç tane okudum. Fazla okumadım. Çok sevdiğim bir Edebiyat Öğretmenimiz vardı. Okumamızı hiç önermezdi. Onun sözüne uydum.
    Ama gençlikte her dönem beğeniler, zevkler değişebiliyor.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk gençliğimde hemen bütün yaz tatillerini odamda geçirdiğimden elime ne geçtiyse okuyordum Makbule Hanım, hiçbir zararlarını görmedim :) O zaman için çok güzellerdi, şimdi okusam sonunu getiremem :D

      Sil
  3. Çok meşhurdu :) Benim de okumuşluğum vardır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Debbie Maccomber 'ın beyaz dizileri bile var eskilerden kalan Yurdagül, şimdiki bir çok kitap da orta yaş beyaz dizileri :)

      Sil
  4. ben hiç okuyamadım işte eski yıllarda ne çok şey kaçırmışım :)

    YanıtlaSil
  5. Şimdilerde Harlequin olarak geçiyor kitaplar. Eskiden hiç ilgimi çekmezlerdi. Şimd de o kadar değil ama sıkışık zamanlarımda kafa dağıtmak için okuduğum oluyor :)

    YanıtlaSil
  6. ya gençlikte nasıl da güzel geliyor bu romanlar , şimdiki gençlerin de bunlara benzer okudukları romanlar var. aman olsun iyi ki okumuşuz :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Yabancı'yo okudum galiba. Ay hiç unutmuyorum. Sene sanırım 1999 filandı, üç arkadaş hadi bakalım ne kadar dayanacağız diye, bir hafta sonu beyaz dizi, yeşilçam filmine kitledik kendimizi. Biri bitiyor diğerini açıyorduk, okuyorduk. Uzun süre okumadık sonra. Bence hala heyacanla okunabilir. Aşk aşktır anacım. :-) "Nefretle çıksa da kelimeler ağzından, gözleri alev alev yanıyordu" :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, bence de her zaman okunabilirler Aze :)

      Sil