30 Şarkı Meydan Okuması Bölüm 4

Mayıs 28, 2017

Ne çabuk sonu geldi bu meydan okumanın, ben pek mutluydum şarkıların arasında :)

Bu sefer telefonumda kalmış fotoğraflarımdan bir demet eşliğinde bakalım şarkılara.

22* Doğduğın yıl çıkan bir şarkı (Hişt bozuntuya vermeyin bunun aslında 18 numara olduğunu,  atlamışım işte, her gençkızın başına gelebilir:)

Doğduğum sene çıkan albümlere bir bakayım dedim ve bu şarkının benimle yaşıt olduğuna inanamadım. En sevdiklerimdendir,  onunla çığlık atmaya bayılırım :)


23* Herkesin dinlemesi gerektiğini düşündüğün bir şarkı

Yaaa, bir şarkı seçmekte gerçekten çok zorlanıyorum :) Bu blogda en çok yer verdiğim şarkıya yer vereyim en iyisi, herkesin dinlemesi gerektiğşne inanmasam sürekli yayımlamazdım, değil mi :) Huzurlu ve çok güzel. E dinleyin ama :)



24* Dağılmamış olmasını dilediğin gruptan bir şarkı.

İnxs ile Nirvana arasında kararsız kaldım. Hımm, hangisinin konserine gitmek daha çok isterdiiiim.



25* Artık hayatta olmayan şarkıcıdan bir şarkı.

Buraya da yazacak ne çok şarkıcı var artık. Of of, hüzünlendim onları düşününce. Fakat bu şarkıyı seçmem zor olmadı. Çektiği son video klipte, üstelik de en sevdiğim şarkılarından birinde.



26* Aşık olmak istemene yol açan bir şarkı.

Bir sürü aşk şarkısı gözümün önünden geçti saniyeler içinde, şu an en çok bunu sevdiğimi fark ettim. Kaseti kalemle başa sarıp sarıp tekrar dinlerdim vakti zamanında :)



27* Kalbini kıran bir şarkı.

Şarkı kalp kırmaz ki o işi insanlar yapar ancak :) Benim kalbim değil ama söyleyenin kalbi açısından şu şarkı çok güzel. Kapıyı kapatıp gittiğinde odadaki bütün havayı da yanında götürmüşsün gibi hissediyorum diyor. Ay daha ne desin.



28* Sesini çok sevdiğin şarkıcıdan bir şarkı.

Ama bu ses de sevilmez mi kardeşim :)




29* Çocukluğundan hatırladığın bir şarkı

Ne vardı ki diye düşünüp bulamazken aklıma bizdeki yegâne yabancı müzik plağı gelei aklıma. Yıl 1975, eurovision birincisi :)



30*  Sana seni anlatan bir şarkı.

Hımm son şarkı için düşünmem gerek. Bana beni anlatan bir şarkı. (Üç saat sonra)  Buldum buldum :) I deserve nothing more than i get.  Burasını çok severim özellikle. Sadece benim için değil hepimiz için geçerli bu tabi :)


Eveet bir meydan okumanın daha sonuna geldik. Hep müzikle kalın efendim :)

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Ağaçları çok seviyorum. Acaip büyülü geliyorlar bana. DÜşünsene, yer çekiminin olduğu bir gezegende göğe doğru bunca çaba:-)
    Hangi ağacı seçeyim derken, gölgesi bile güzel dedim, ki gölgelerinde ne sohbetler edilirdi ben küçükken...
    Nirvana da iyidir! Kurt Cobain aşkına diyerek dinledim! Merci:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğluşlarla arkeoloji müzesini gezerken eski mezar taşlarını görmüştük Aze. Üzerleri resimli kabartmalı o taşları görünce onlara dedim ki benim mezar taşımda da yanında kitapları sırtını ağaca yaslayıp oturmuş bir kadın olsun :) Olabilecek en huzurlu yer ağaç gölgesi bence de :)

      Diğer şarkılara da bir göz at derim, hepsi çok güzel :)

      Sil