Yeni Hafta Yeni Ay

Nisan 03, 2017

Kitap okuma şenliğinde son üç gün kalmış benim de okuyacak son iki kitabım vardı ama Papağan Teoremi cidden çok yavaş ilerlediğinden diğerine sıra gelecek mi bilmiyorum :)

Ayın beşinde İstanbul Film Festivali başlıyor. Yine ince hesaplamalar ve uzun uğraşlar sonucu hangi filmlere gideceğimi ayarladım. Biletlerimi de aldım. Geçen seneki kadar etkilenip muhakkak seyretmeliyim dediğim film olmadı ama bakalım ne çıkacak :D

Her sene çok yoruldum deyip bir sonraki sene yine bir sürü filme bilet alarak ne yapmaya çalışıyorum bilmiyorum ama nisan ortasına kadar bu blog film bloğu olacak canlarım :D

Dur festival filmleri etiketime link vereyim de nostaljik pazartesimiz de olsun bu arada. İşte şurada, gerçekten çok güzel filmler vardı, bakabilirsiniz :)


Bu arada geçen hafta gayet güzel çekmece temizliği yaptım, kendimi kutluyorum. Hâlâ bitmedi ama olsun, en azından yatak odasındaki şifonyerler toparlandı. iki torba kıyafet verildi. (O kadar çok kıyafet almayan biri olarak nasıl her elimi attığımda bir sürü verecek şey çıkartıyorum bilmem.)

İşte böyle.

Sizi minik serçe ile başbaşa bırakarak aranızdan ayrılıyorum :)

Hepinize günaydın :)



Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Serçe sesi ile güne başladım:))

    YanıtlaSil
  2. Şimdiden iyi seyirler Handan :)

    YanıtlaSil
  3. Ama festivaller sensiz olur mu Handan. Yorulmak ta neymiş?:)))

    YanıtlaSil
  4. Desene bol bol film yorumu okuyacağız ki bu benim için çok sevindirici :) Hoş not ettiğim filmleri bir türlü benim cdcim bulamıyor ama olsun ben hala ısrarla istemeye devam ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O filmler neden bulunmuyorsa ben de bulamadım çoğunu Şebnem :)

      Sil
  5. Yaşasın bir dolu film konusunu öğreneceğiz. :) Serçe çok sevimli. :)

    YanıtlaSil
  6. Seni seviyorum demek için geldiydim.
    Seni seviyorum,cik cik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabaha ne güzel bir başlangıç:) Yüreğimizdeki sevgi hiç eksilmesin :)

      Sil