Sabah, Yağmurda Uzun Yürüyüş ve Duman

Nisan 18, 2017

Sabah erkenden Moda'ya yürüdüm. Metehan'ın öğrenci belgesine ihtiyacımız vardı, parkta döne dolaşa yürüyeceğime oraya gideyim dedim. Tabi hava yağmurlu olmayaydı daha rahat olacaktı ama ruh halime uyduğundan sorun etmedim.

Giderken Rumjacks dinledim. İrlanda müziğini rock tarzıyla birleştirmişler yürüyüş yaparken ritim ve keyfiyle çok güzel oluyor. Ama birden çok neşeli olmayan halime batmaya başladı, ne dinleyeyim diye bakarken Duman'ın Darmaduman albümüne rastladım. Tam da darmaduman modundayken iyi gelir diye düşündüm, haklıymışım. O kadar iyi geldi ki hem de.

İki saat sonunda eve dönerken şemsiye, ekmek torbası ve sıkı yağmura bakmadan bu fotoğrafları çektim. Tıklayın bakalım size hangi Duman şarkısı çıkacak.









Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Merhaba! :)

    Nedense bu kez fotoğrafı seçerken heyecanlandım :) Halimiz Duman'mış...

    Güzel günler dilerim!

    YanıtlaSil
  2. Deprasyon yakışmıyo ablaammmm.. Neşeli haline alışığım ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Kerime depresyonda değilim öfkeliyim sadece :)

      Sil
  3. Senden Daha Güzel şarkısı çıktı bana, fotolar güzel, Handan'cığım üzülme canım, her şey olacağına varacak....sevgiler, teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şarkıyı çocuklar Atatürk'e söylüyorlar ya Müjde,bayılıyorum :) Üzülmüyorum, kızgınım ama vardır her işte bir hayır :)

      Sil
  4. Aman aman,pek de severim.Kız umuda ekmek doğrayıp ye,iyi geliyo 😂😂

    YanıtlaSil
  5. Ekmek bancaz artık nabalımmm 😀 bu yagmurda benmde doktora cikmam gerekiyor vay halime bakalim ne hallerde gitcem 😀💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yağmurda hep dışarıdaydım Özlem, neyse bahar yağmuru şifalıdır :)

      Sil
  6. Benden daha güzelini görmemiş, hıh inandım ben de :))

    YanıtlaSil
  7. Ayyy içim açıldı fotoları görünce :)

    YanıtlaSil
  8. Anan aman çıktı bana:) bende bir yerlere giderken yürümeyi daha çok seviyorum . Bir hedef var bir amaç var en azından . Spor salonunda yürüyüş bandında hayatı sorguluyorum resmen. Bunun anlamı ne şimdi diye😁😂😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah İzmir'de yürüyüş bantım salondaydı Kadriye ,tv izleyip yürüyordum. Oğlanlar küçüktü dışarı gidemediğimden iyi olmuştu. Yalova'da yatak odasında yer bulabildik. Pencereden dışarı bakıp yürüyorum. Baktığım yer bahçeler,uzakta da bir tepe var. Gidiyorum gidiyorum bir türlü ulaşamıyorum,daral geldi sattım aleti :)

      Dışarı da yürümek iyidir,yazın çok sıcakları hariç mümkün olduğunca yürürüm ben :)

      Sil
  9. Tek tek baktım. Eski köprünün altında var mıdır diye, yokmuş zaten.
    Duvar yosunları ne güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, fotoğraflar sevdiğim şarkılara yetmedi Burcu, doğrucu davudum ya eski fotoğraflardan da koymak istemedim, illa dün çektiklerim olmalı :) Ama daha çok fotoğraflı yeni bir Duman daha gelecek. Eski Köprünün Altında benim de en sevdiklerimden. Seni Kendime Sakladım'ı bile koyamadım bak :)

      Sil