Oldukça Verimli Bir Hafta Olmuş :)

Mart 20, 2017

Gezip tozmuşuum, misafirliğe gitmişiim, misafir ağırlamışıım, sürpriz parti yapmışıım, bilgisayar odasını düzenlemiş beş kilo şey atmışıım, saçımı boyatıp kestirmişiim, festival filmlerinden seçmişiim, o arada yine ağrılar sızılar falan olmuş elimden geldiğince görmezden gelmişiim, okuma şenliği kitaplarımın son ikisine gelmişiim. Ay daha ne olsun.

Gelelim bu haftaya.

Yatak odası elden geçsin. Uzun zamandır giyilmeyenler elensin. Gardrobun üzerindeki hurçlara göz atılsın.

Salon çekmecelerine artık sıra gelsin. Her çekmeceden en az bir parça gidecek.

Cumartesi doğumgünü kutlayacağız.

Aynı gün festival biletleri satışa çıkıyor, gidip almalı.

Sakura görmeye gider miyim ki? Ondan emin değilim şimdi.

Bence bu haftaya bu kadar program yeter.

Kitabım var, Metos'la ders çalışmam var derken iki oda halletsem iyi. Nefes alırken ağrıyan sırtımı ve yukarı kaldıramadığım kolumu da unutmayalım. Neyse buz tedavisiyle en azından üzerimi değiştirirken azap çekmiyorum :)

Hepinize günaydın, güzel sürprizlerle dolu cıvıl cıvıl bir haftaya açılsın sabahınız :)

Benzer yazılarım

20 Yorum yap

  1. Her geçen gün hafifliyorsun atılanlarla;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Dolu dolu bir hafta olmuş zaten sen çok faal, çok dışa dönük bir annesin Handan'cığım, bayılıyorum enerjine maşallah. Yukarı kaldıramadığın kol mu?Aaa geçmiş olsun aynı dert bende de var aylardır, kazağımı filan giyerken zorlanıyorum, çaydanlığı sol elimle kaldırıyorum, 1.5 litrelik pet şişeyi bile sağ elimle kaldıramıyorum. Ben de mi buz koyayım iyi geliyor mu?

    Günaydınn....kollarımızın ağrısı geçsin ne olur:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah akşam düzenli olarak beş dakika kadar buz koyuyorum Müjde. Yine kendisini hissettiriyor ama kolumu daha çok kaldırabiliyorum artık. Benim sürekli eklemlerim sorun çıkarttığından ortopedistim var. O da her bişeye buz tedavisi verir :) Bence dene sen de.Geçti geçti.

      Sil
  3. Sahi beş kilo için tebrikler, gözün aydın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can'ın gereksiz evrakları,bu sefer atmayı başardık. Şimdi diğer dolaplara bakalım :)

      Sil
  4. Geçmiş olsun Handan. Sırt ağrısı çok fena biliyorum :( Evi elden geçirme işini ben de yapıcam yavaş yavaş. Zaten yaza doğru taşınma var yine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Burcu. Taşınırken güzel temizlik oluyor.Siz yeni taşınmamış mıydınız gerçi?

      Sil
  5. Günaydın Handan. Ben öğlen yazabiliyorum yorumu ama olsun tünaydın diyeyim yada:))) Ne kadar çok şey yapmışsın maşallah valla sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tünaydın Kadriye :) Verimli bir hafta olmuş gerçekten, işin iyi tarafı ağrılarıma rağmen sıkılmaklarım geçti, oysa ne de kötüydü havalar :)

      Sil
  6. Sırt ortak problem mi ne bu aralar :(
    Havuza gitsem iyi geleceğini düşünüyorum ama koca totoyu kaldırıp gidebilene aşkolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırtım bir dert kolum başka De Kubad. Hatta bir ara yazın nasıl yüzeceğim ki ben diye karamsarlaşırken buldum kendimi ama sakat dizle nasıl kayabiliyorsam eminim denizde de omzumu unutup çıkınca oflamaya devam edicem :)

      Sil
  7. Atoş'un kıyafetlerini düzenli olarak paketleyip ihtiyaç sahiplerine veriyorum. Her seferinde bizimkilerden de kocaman bir torba ayarlıyorum. Diyorum ki "Bu kadar şey evin neresinde duruyormuş, attım ama hala doluluk oranı var. Üstelik düşünüyorum en son kendime mağazadan ne aldım diye geçen ay bir şapka almıştım onun dışında kocaman bir hiç. Bu giysiler ne yapıyor hücre bölünmesi gibi çoğalıyor mu anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı durumdayım Burcu, oğlanların dolabına her el attığımda bir torba eşya çıkıyor. Ben de inanamıyorum duruma :)

      Sil
  8. Planlar planlar yeni hafta yeni programlar hiç bitmiyorki işimiz. Ayyy iş deme iş deme her yerim ağrıyor. İşli güçlü bol mutfaklı bir hafta sonundan çıkıp işe gelmenin ızdırabını yaşayan bloggerdan sevgiler Handancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazar günlerinin en yorucu gün olduğuna karar vereim ben artık Ülkü, bir de ben evdeyim güya, çalışsam her halde topu atacaktım çoktan. Allah hepimize kolaylık versin.

      Sil
  9. Vay be süper hafta olmuş. :D Tebrik ediyorum ya böyle dopdolu ve güzel geçen haftalar insanı nasıl da mutlu ediyor. :) Devamının da böyle olması dileğiyle. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de inanamadım haftanın verimliliğine pilim hemen biter normalde Esma :) Inşallah devam eder :)

      Sil
  10. Ne hoş değil mi hep yapılacak şeylerin olması keyifli olması :)

    YanıtlaSil