Oradan Buradan

Haziran 18, 2016

Gündüz kafam işlemiyor gece uyuklama modundayım diye aklımdaki konularımı yazamıyorum bari ortaya karışık atayım :)

Üç kitap bitti, Paula çok güzeldi. Silahşör iç karartıcı olmakla birlikte elimdeki ikinci kitabını da okuyayım dedim. Lola ve Komşu Çocuk,  beyaz dizi havasında ilk gençlik kitabıymış, nereden görüp de alayım demiştim bilmiyorum ama dün gece çıtır çerez okudum :) Üç gün kaldı şenliğin bitmesine bir kitap daha buldum ama bitirebilir miyim bilmiyorum, konusu itibariyle ağır ilerleyebilir.

Aslında futbol ve ramazan gecesi yazısı yazacağım ama bir türlü moda giremedim.

Geçen gece gaz sancısından ölecektim neredeyse. Ellerim dirseklerime kadar karıncalanıp uyuştuğunda tamam dedim şuracıkta yığılacağım, hayatım ##k yoluna tuvalette abuk bir biçimde sonlanacak.

Salata gibi sağlıklı yiyeceklerin bana yaramayıp iftarda uzak durmam gerektiğine kesin eminim artık.

Bu arada dizim ağrımaya başladı, kilo ver sinyalleri geliyor. Aynada kırk yaşını geçmiş gözükmeye başladım. Ramazandan sonra acil bir rejime girmem gerek.

Minik etamin almıştım kendime kitap işi bitsin bir gece onları işleyeceğm.

Yapbozumu da yayacağım masaya.

Ağabey oğluşumun gelmesine az kaldı :) Küçük oğluşumun karmaşık lise tercihlerinin yapılmasına da. Bu sabah okullarında süreci öğrendim. Devlet okullarının en son hallerinden sonra ne yapacağımı bilmiyorum.  Bu arada liseliler sizlerle gurur duyuyorum.




Şimdi gidip süt soğumuş mu bakayım, güllaç yapacağım. Akşam okul arkadaşlarımla iftardayız :)

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Benim annemin ve bi akrabimizinda dizi agriyor.diz agridimi anlaki kilo vereceksin.diyet zamani gelmis.ramazan gecsinde bi baslayalim.salatali parağrafa guldum.ben aksam yemeginde ekmek yemesem gece ac yatmis gibi hissediyorum.offff.gercekler acı 😂😂😂 oğluş geliyor demek.yuppiii sana.mutlu cumartesiler canim

    YanıtlaSil
  2. Eglenceli bi yazi olmus :) ana ogul kavusmasi.ne.mutlu.. Oğlumu uzaklara nasil yollarim bilmiyorum diyorum annem ben seni nasil yolladım diyor: ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şekilde yollanıyor Şapşik Anne , yüzlerindeki mutluluk ve heyecan o kadar güzel ki, insan hayatta kaç defa on altı an yedi yaşında olur ki diyerek macerasına gitmesine izin veriyorsun. İyi ki teknoloji bu kadar gelişmiş de her an haberleşebiliyorsun tabi :D

      Sil
  3. Şu yemek derdi hiç olmayaydı keşke dediğim çok olmuştur. Etamin :) ne zamandır benimde planlarımda var. Annem, bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır der. Sorun baslayabilmekte galiba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkisi o kadar küçük ki başlamamla bitmesi bir olacak aslında :) Annen çok haklı, başlamalı bir ucundan :)

      Sil
  4. Dün de ben su içmekten patlayacaktım.
    Kilo deme bana nolur. Kendimi sevemiyorum artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam o moddayım Küçük Mucizelerim, aynada kendimi tanıyamama moduna girdim. Ramazandan sonra bir dokunuş şart.

      Sil