Dün Akşam Neredeydim?

Haziran 05, 2016


Çağdaş Drama Derneği, Aynur aracılığıyla bildiğimiz bir dernek.  Kendisi her yeni dönem başladığında bıkmadan bana tavsiye eder :) Her zaman gitmemek için bir sebebim vardır. Sanırım biraz da tembelim ;) Neyse, kurslara katılmasam da, dün akşamki gösteriyi kaçırmak istemedik.

İnsanın içindeki yaratıcılığı ortaya çıkartması, hiç bilmediği yeteneklerinden haberdar etmesi ve bir nevi terapi olması açısından harika bir şey.

Dün orada çok güzel bir cajon gösterisi izledik, oyunlar oynadık, doğaçlama tiyatroya katıldık. Çok güldük. Hele Bilgiç hiçbir etkinliği kaçırmadı.



Bu cajon gösterisinin başlangıç kısmı, devamını da izletebilseydim keşke.

Aslında Bilgiç'in katıldığı doğaçlama tiyatroyu da çektim ama benim kahkahamdan başka birşey duyulmamakta. Merak eden youtube hesabımdan bakabilir.


Özgürlük Parkı, yağmurlu bir günün ardından pırıl pırıl bir akşam, güzel insanlar, yaratıcı aktiviteler ve sevdiklerim.. İyi ki gitmişiz :)

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. O tembellik zincirini bir kırsak neler yapacağız aslında Handan. Bir sonraki usendiginde ne kadar eglendiginizi hatırla 😁

    YanıtlaSil
  2. sanki bir kitap hediyesi mi kazanmıştım , neydi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu yazacaktım Mehtap. Yarın sabah erkenden postalayacağım hediyeleri, on gündür Bilgiç koşturttu beni bayağı, paketler hazır kapının yanında bekliyor :)

      Sil
  3. Ben ilk kez duydum cajon diye birşeyi...:))))iyi yapmışsınız gitmekle:)

    YanıtlaSil
  4. Modern dans gibi bir şey.. Farklı da..sanat güzel

    YanıtlaSil