Kulübede...

Nisan 03, 2016


 Öncelikle dördünü birlikte bir kareye aldım. Sağ olsun oğluşum yedi aydır bir kere bile fotoğraf çekilmedi onlarla herhalde. Yok pardon bir tane de maç izlerken çektikleri var. (Tabii ki bunu Colin'in feysbukundan görüyoruz :)





Gelelim şirin kulübeye .. Sol tarafında sonradan eklenmiş bir odası daha var. Orada iki ranza mevcut. Bizimkilerin baktıkları yerde de koltuk ve benim aşık olduğum şey var..



Kulübenin suyu buradan :)




Tuvaleti de burada :)


Sizce de bu köşe çok güzel gözükmüyor mu ?


Bu testerenin diğer tarafına da yaz resmi çizmişler.. Yazın o kısmı çeviriyorlarmış. (Yazık o tarafaaa, çok az gün yüzü görüyor olmalı :)


İşte benim aşkım da bu.. Shiann benim fotoğraf makinamı çok beğenmişti , çalabilirim diyordu. Bu kuzineyi görünce makinamı al bana bunu ver dedim.. Uçağın bir köşeciğine sıkıştırıp getirebilirdim bence :P

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. dün misafirlerim vardı, buralardan uzaktaydım. o arada sen donatmışsın burayı. ama toplu okumakta çok güzel oluyor. Hani küçükken çiğdemleri çitleyip biriktirir, sonra topluca ağzımıza atar yerdik. aynı o zevk:)))) inan seninle oralardaydık. çok güzel anlatmış ve fotolamışsın. Deklanşörüne sağlık:)))))))
    Çenebaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahha her çocuk yapmıştır değil mi o çiğdem biriktirme işini :) Tabi biz çekirdek biriktiriyorduk :D

      Fotoğrafları paylaşmak da çekmek kadar keyifli :) Zevkle yapıyorum efendim :)

      Sil
  2. aman Allah ım çok güzell :)

    YanıtlaSil
  3. Ne. Güzel olurmuş kuzuneye bende bittim. Ah bi mümkün olsa oralarda değişime uğramamış ne kadar çok şey getirilebilinir büyük bir tılamı gittsek acaba:)))

    Ben sizi kutlamak istiyoru bu kadar kısa sürede gitip gelmek, orada dolu dolu yaşamak çok ama çok enerji ister o da siz de çokmuşmuş MAŞALLAH.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk gün yoldan gelip (24 saati buldu gecikmelerle) hemen hiç uyumadan mutfağa girmek en zoruydu Gezgin Kova. O gün 8 saat mutfakta ayakta nasıl kalabildim ben de bilmiyorum. Hiç oturmadım, oturursam kalkamam diye. Sonraki gün de bir o kadar mutfakta geçti ama en azından uyumuştum bu sefer. Diğer günler tembeldik, güzel dinlendim:) Genelde bol bol yatarım gün içinde, böyle durumlar için biriktiriyorum herhalde :D

      Sil
  4. O kuzine ne öyle yaaa, müthis güzel birsey! Gercekten de fotograf makinasiyla degisilir hic düsünmeden:)

    Testereye de bayildim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hiç düşünmedim zaten Ayşe. Neden teklifimin üzerine atlamadılar bilmem :P

      Sil
  5. Anılarlar biriktirmişsin ne güzel! Seninle gittim, döndüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel anılardı Tülin, oğluşuma sarılmanın keyfi ise harikaydı :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Ben de Bahar, bırakması çok zor oldu :)

      Sil
  7. Karlar içinde kulübe çok romantik:)))ev sahipleri de sempatik göründüler bana oğlun şanslıymış. Çünkü hiç tanımadığı bir yere gidiyor ya birbirlerinden hoşlanmasalar ne zor olur değil mi?:( kuzine hiç görmemiştim demek böyleymiş. İnşallah senin de olur bir gün. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanada'da evine öğrenci almak çok prestijli bir şey sayılıyormuş Müjde. Seçilen aileler alabiliyorlar. Gönderirken içimiz rahattı tabi ama dediğin gibi anlaşmak da çok önemli. Arada pürüzler oluyor ama idare ediyorlar :) Aslına bakarsan tam ergenler gidiyor ve alan ailelerin işi zor gerçekten :)

      O kuzine benim mutfağı tamamen kapatır önce bir evim olsun koyacak büyüklükte :D

      Sil