Haftanın Bloğu

Nisan 07, 2016

Blogların arasında seçim yapmak çok zor benim için. Onun için yorumlarımı tarayıp en uzun süredir izlediklerime yer vermeye karar verdim.


Bu da beniii Çilek Kızın Günlüğü'ne götürdü. Sanırım neredeyse on sene olmuş tanışalı. Sizlerle de tanıştırayım dedim :)

Sağlığıyla ilgili sayısız problemlerine rağmen hayata hep pozitif bakan, almaktan çok vermeye odaklanan, her türlü zorluğa meydan okuyan sevgili Kelimelerle Dans 'ın en son yazısında da rahatça görebilirsiniz kolay pes etmediğini :)

Uykusuzum, yorgunum,yoğunum... Bir bardak kahveden umut besleyecek kadar yenilmişim bugün hayata. Dönüşüm muhteşem olacak eyy Hayat,haberin ola.:)

Bloğu işte tam şurada.  Sizi oraya alalım :)

Benzer yazılarım

26 Yorum yap

  1. Yanıtlar
    1. sevda şahin neden şiştiğinizi pek merak ettim doğrusu. sizde oluşturduğum fikri bilmek beni mutlu edecektir...

      Sil
    2. Kız bu yorumu şimdi gördüm,anacığım çok üzüldüm demektir şiştim.O kadar zorluğa rağmen,o ayakta durma çabasına şiştim.Halen iş yogunluğunun altında ezilmesine şiştim.Arkadaşının yaptığı kaprise şiştim.Hasta hasta sürpriz hazırla,heyecandan mutluluktan geber,hanım kapris yapsın gelmesin,işte buna şiştim.O güzel yürekli blogerı şiddetle kucaklayıp,bağrıma basamadığıma şiştim.

      Sil
    3. Kız sen nasıl anladın ki benim yazdığımı,çok kullanırım bu kelimeyi ben,eğer başkaları da yanlış anlıyorsa ,bak şimdi buna da şiştim.İçim daraldı,gönlüm sıkıldı,üzüldüm,kalbim patlayacak fibi oldu,çaresiz kaldım gibi manalarda kullanılan bir benzetme işte .Çok kişi de kullanır bunu.Kız ne anladıysan onun için özür dilerim ama benim kastım bunlardı işte.Hem öyle güzel bir yüreğe bunlardan başka bir şey hissetmek mümkün değil ki zaten.Hele ki ben,empatiyi bu kadar abartırken başka bir şey nasıl hissederim.Umarım anlatabildim kendimi sana.

      Sil
    4. Hahahah Sevda, sabahın bu saatinde gidip yatsana kızım,Can'ı yolcu edip yatağa dönme hayallerindeyken yazını gördüm bak şimdi uyumak yerine cevap yazıyorum.

      Bi daha üşengeçlik yapıp kısa yazıcam diye iki kelimeyle geçiştirme. Tıtıtı. Anlaşılamıyabiliyo. Bak ağlıyom günlerdir :P Telefonu ne yazıyosun açık yerlere, vallahi sırf onu blogdan siliim diye kalktım. Ama iyi oldu ele geçirdiğim :)

      Sizli bizli yazan ben değilim. Düzgün okumuyosun bak, ama tabi daha kargaların uyanmadığı bir saatte olmamız dolayısıyla tek gözün açık okuduğuna ( tek gözün kapalı mı demeliydim) saydım.

      Öptüm seni:)

      Sil
    5. Kız o telefon numarası binlerce hastamda var zati.Başka telefonum da yok zatii.Ben bir şeyden korkmam,daha önce de yayınladım ki blogumda.Kız yukarıda ne yazıyo ,neden şitiğiNİZİ ..., SİZDE oluşturduğum falan falan.Anacığım bazen kelimeler durumu anlatamaz ya o hesap işte.Dilim gönlüm tutulmuş demek o.Hep kontrol ediyorum ki cevapları,bu gözümden kaçmış.Bir haftadır yorgan döşek hastayım ya ,Nurten'e de çok güzel dikiyorsun yazmışım ama,d ile değil yanındaki harfle.Yanıtına bakmak için bir girdim ki sayfaya,Allahım ne yazmışım,şimdi de sen bunu yazmışsın.Ayrıca ne yatacağım yahu,ben kalkalı daha bir saat oldu,e hadi sana iyi uykular.Rüyana girip dır dır eseceğim hazır ol 😛

      Sil
    6. O dediğiz sizli bizlileri ben yazmadım ki Sevdacım.Ay hiç işim olmaz sizle bizle. Hahaha :) Onu Kelimelerle Dans yazmış. O da yeni tanıdığına göre doğal.

      Rüyama giremedin ama üst kattakinin köpeğini havlattığına eminim. Hiç susmadı :D

      Geçmiş olsun bu arada.

      Sil
    7. Anaaa,vallahi yeni fark ediyorum ya,kelimelerin dansı kim ki,tanıttığın blog değil de mi,ay kafam bi kazan zaten,bana çemkirik,küsmecilik,kadıncılık yapmayın yaa.Ayol diyorum bu kız niye dalıyo bana sizli bizli.Elli yaşına gelmiş,fözü görmez,aklı kaçmış,zihni bulanmış kadına yapmayınız kuzum böyle şeyler.Neyse o arkadaş okumuştur burayı,ona da anlatmaya kalkmayayım de mi durumu.Kız öpüyom seni koca gamzelerinden.Deli,kendi kendine küsmüş,kızmış,yatışmış haberim yok.E ,ama sizde kabahat,üç kelime yazmışım,sonuna da ıstırap çeken bir ifade koymuşum.

      Sil
    8. Ahahahah çok güldüm kendime,kelimelerle dansmış ya gidip sarımak istediğim bloger.Güzel gönüllü,savaşçı kadın,sizi tanımıyorum ama gönül dolusu sevgi yolluyorum.Direnciniz beni hem güzünlendirdi hem de sevindirdi.

      Sil
    9. Ay aman, gel sen bana bir kahve pişireyim :) Balkonda şöööle keyif yaparız. Kelimelerle Dans da gelsin. Oh mis :)

      Sil
    10. Taam onu da yaparız,gittim ben o güzel kadına,yazdım hallerimi tek tek.İnşallah okur.Murphy kanunları bana çalışıyor bir kaç gündür,içim iyice şişmiş durumda,yaniii çok kötü haldeyim,dokunsan ağlarım,yazayım da ne olur ne olmaz,hastayım,onbeş yıldır araba park ettiğim hatta park ederken hava attığım daracık otoparkımızda bir günde iki arabaya dokundum.Hala sırrını araştırıyor NASA nasıl yaptım diye.Kahrolası boyun fıtığım aman vermiyor,sol kolum iptal,beter olası çarpıntım ilaca rağmen azdıkça azıyor,koca kişisi saygısızlık yaptı gönlüm kırık,bir de üstüne akım derken kakım anlaşılmak,tam şiştim.Kız gözlerim sulanıyor yazarken dikmek yerine o acayip kelime gibi bir şey yazarsam silersin sen yorumu.Aha yazdım geri baktım ki silersin yerine gene o acayip kelimeyi yazmışım.İnanmayacaksın son cümleyi de yeniden yazdım çünkü gene o acayip kelimeyi yazdım.Allahın cezası Murphy,kışştt kışşt git şuradan,defol,derdim bana yetiyor.SEEEN BENİM NE ÇEKTİĞİMİİİ,NEREDEN BİLECEKSİİİN..Şarkı Murphy'e gitsin anacığım.Çilek kızı da tekrar öperim buradan.

      Sil
    11. yaa siz ne tatlısınız...ne güzel bir sohbet dönüyor burada. geldim,gördüm,okudum cevaben de bir yazı yazdım.öperim ikinizi de.

      Sil
  2. gittim canım teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. çok çok çok teşekkür ederim handan abla. çok duygulandım okuduğum cümlelere. böyle yansımak öyle güzel ki... yüz yüze hiç gelmeden birinin hakkımdaki yorumları bu kadar dokunur muydu kalbime,dokunurmuş...2005 den bu yana tanırsın beni,belki de yakın dediğimiz bir çok kişiden daha yakınsındır kalbime,yaşadıklarıma gücüme ve güçsüzlüklerime.
    çok teşekkürler sendeki yansımamı böyle güzel anlattığın için. öperim sevgiyle.

    YanıtlaSil
  4. turuncu kalp detayı için de ayrıca çok çok çok teşekkürler. gözlerim doldu vallahi... yakınımda olsan bir sarılacağım şimdi sana. şu halsiz halimle nasıl güç olduğunu bir bilsen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu mimin amblemini ben de çok beğeniyorum :D Sevgili Dağınık Anne başlatmıştı. Bak işte şurada.

      http://daginikanne.blogspot.com.tr/2016/02/haftanin-blogu.html

      Kocaman sarılmalar benden de sana :)

      Sil
  5. Bende hemen uğradım :)

    YanıtlaSil
  6. Bu etkinlikler güzel oluyor. Eskiden kendim keşfederdim blogları; okuduğum bloglara yapılan yorumlara tıklardım. Yorum yapanın bloguna ulaşırdım falan. Şimdilerde değil yorumların tamamını okumak sevdiğim bloggerların tüm yazılarını okumaya bile pek vaktim olmuyor. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de güzel oluyor Fikriye.

      Evet ben de ancak izlediklerime yetişebiliyorum artık :)

      Sil
  7. çok güzel bir seçim çok severim çilek kızın günlüğünü :)
    ikinize de sevgiler öpücükler :)

    YanıtlaSil