Yapmiim Dedim Ama Dayanamayacağım

Ocak 17, 2016

Ay bu Metehan iki satır yazmadı bloğuna ne zamandır. Hadi hiçbir şey yapmasa anlayacağım aksine gayet aktif bir tatil dönemi de geçirdi. Tın tın.

Fotoğraf çek demiyorum artık,  belli bu konuda anasına çekmemiş ama yazsana bari çocuğum. ( Allah sizi inandırsın elalemin feysbuklarına bakıyorum fotoğrafı vardır belki diye. Burada elalemin kelimesine mi feysbuka bakmak zorunda olmama mı kızayım bilemiyorum:)

Bi zahmet gidip oğlumun başında boza pişirebilir misiniz rica etsem.

(Evet Metehan,"Tötü anne tötü anne" oluyorum :)

Ahan da bloğu şurada, ay bitecek hâlâ Noel Baba'da kalmış maymun :) Hadi gidip basalım bi zahmet  millet :)

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Yanıtlar
    1. Yeni yazı istiyoruz diye mi yazsak yorum olarak Pınar :)

      Sil
  2. Ama ne!! Hani "yaziyoruz ama yorumlayan mi var" diyecek hali de yok, daha yeni yazi girer girmez atliyorum ben herseferinde (TR'de oldugum zamanlar haric)

    Manevi annesi olarak ben de teessüflerimi ve seylerimi bildiriyorum! Ay neyse iste... sinirden ne dedigimi biliyomuyum canim ben?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Ayşe, aynı durumdayım canım :)

      Sil
  3. aaa,ayol rahat bırakın çocuğu,demek yazmak istemiyor bu ara.Helikopter anneler siziii.Bunu da deepten öğrendim,tavuk anne demekmiş.Yahu,bilmediğim bir konu var herhalde ki çocuğun kafasında boza pişirmemizi istemişsin.Yoksa bloga yazmıyor diye değildir herhalde değil mi,yoksa öyle mi ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha çocuğunu rahat bırakan annelerden olmadım ki ben hiç. Zorla müzeye, sergiye götürürüm, yollarda telefona dokundurtmam, bilgisayarda fazla tutmam.. Gıcıkım ben gıcık Sevda :D

      Sil
    2. yeni yayınının altına bir güzel fırça kaydım annesi hihihihii

      Sil
    3. Gördüüm gördüüm :) Kandırıkçı :)

      Sil
    4. ben de şimdi gördüm,şey cevap da yazdım aplaa

      Sil