Sıradışı Anne

Ocak 14, 2016

Neden bu filmlerde özel isim varsa biz hemen abuk bir isim buluruz bilmem ama neyse konumuz bu değil :)

Müzik, Meryl Streep, Kevin Kline ve Rick Springfield olunca filmi izlemem şarttı.

Hakkında söylemek isteyebileceğim herşeyi şurada söylemiş eleştirmen. Ne yazık ki vasatı geçememiş, şarkılarla o kadar doldurulmuş ki ben bile sıkıldım, sadede gelsek dedim.

Ama konumuz bu da değil :)

Rick Springfield hayranıydım ben. Odamın duvarları onun resimleriyle doluydu. Para verip aldığım ilk albüm onunkidir. Adam hâlâ karizmatik ve yakışıklı.

Ya dedim Meryl Streep kaç yaşındaydı ki.. 67 imiş. Bu en az on yaş genç adam ona aşık falan oluyor nasıl ki diye düşündüm. Uleyn, Rick Springfield de aynı yaştaymış iyi mi!

Hayat biz kadınlara hiç adil değil kızlar. Hem de hiç değil. Of of :)



Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Hangi konuda adil oldu ki yaşlanma konusunda olsun Handan:)))

    YanıtlaSil
  2. Ee, yasli basli adamlar kizlari yasindakilerle birlikte olunca birsey denmezken, biz kadinlar bile "aa kadin adamdan 10 yas kücük...nasil olur" dersek (kendim de buna dahilim) bu durum hicbirzaman degismez anacim:)

    Ama iste... sebep tam da bu galiba. Ayni yasta erkeklerin, kadinlardan daha genc görünmesi. Ahhh hic adil degil hiiiicc!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir teyze bize kocalarınız genç kendinize iyi bakmalısınız dediğinde ne var ki biz de genciz herhalde demiştik Ayşe. O öyle değilmiş meğer, şimdi dank ediyor :)

      Sil
  3. Yok artııkk,kırk yaşındaki resmidir o yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki öyle değil. Kırk yaşındaki benim odamın duvarlarındaymış Sevda :)

      Sil
  4. Hadi yaaaaa :))) İnan şoka girdim. Fragmanını izlemiştim filmlere bakarken. Oscar aday ihtimallerinde Streep geçiyirdu, göz gezdiriyim dedim ve aynı şeyi düşündüm. Neden eşdeğer yaşlarda birilerini seçmedilerki dedim....
    Zalimsin zaman hakikaten...Ama biz kadınlara... Adam hala taş gibi :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya,yanlış baktım yine Meryl'in sayfasına gittim herhalde diye ben de bir daha googleda arattım Şebnem :) Zalim zalim, biz kadınlara :(

      Sil
  5. Kadınlar yaşlanınca çöküyorlar:( ama bazı Hollywood yılldızları çok güzel yaşlanıyor belki de çok iyi estetik doktorların eseri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O doktorların numarasını almalı Müjde :)

      Sil
  6. erkekler geç yaşlanıyorlar..

    YanıtlaSil