Pazar Sabahına Göre Pek Depresif Bir Yazı Oldu, Okumayın Bence :) Ciddiyim Bak :)

Aralık 20, 2015

Ters tarafımdan kalktım. Aslında pek kalkabildiğim de söylenemez ya. Oğluşun nezlesi bulaşmış sanırım nane molla bir halde yataktan attım kendimi. Bugün onu okula yollamadığımdan hazır üçümüz evdeyken kahvaltı yapalım birlikte dedim.  Taze ekmekleri aldım. Yumurtalar haşlanıyor.

Yapılacak işlerin üzerime üzerime geldiği   avazım çıktığı kadar bağırmak istediğim bir sabah. İhtimal bu negatif halim biraz yorgunluk biraz hastalık bol miktarda da kadınlık halleri. Ama tabi bunu bilmek pek rahatlatmıyor.

Dur bakalım karnım doyunca belki biraz daha iyi hissederim...

Towandaaaaaa!!





Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. günaydın Handan:)))) boşver bugün de böyle olsun. Bırak işleri güçleri, ne istiyorsan onu yap. yatmak mı, yayılmak mı,? yarına zinde ve mutlu olman dileği ile,
    Çenebaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bırakabilsem çoktan bırakırım da, dünden ortaya çıkan bir misafir falan Çenebaz. Bugün bana kaçış yok. Neyse kahvaltı yapayım ben bir. Günaydın canım :)

      Sil
  2. Aaaaa geçmiş olsun...kendinee iyi baak..arada olur öyle...handan bak en kısa zamanda nadide hayat filmine git...süper bi film çok eğlenceli:):)iyi gelir:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada olur öyle :) Notumu aldım Prenses :) Seyrederim onu.

      Sil
  3. Göreceksin aksama dogru bambaska, enerjik biri olacaksin. Sen Handansin! Towandaaaaa! :))

    Cok gecmis olsun canim.

    YanıtlaSil
  4. Ya biliyorsun işte,hani kaçınılmaz olunca şeetcen ya,mecbur şeetcen.Biliyorum şimdi içinde bir umut,belki iptal olur,belki iptal olur diye...Ama bir yandan da kaçış yoktur bilirsin,öff çok sıkıcı bunaltıcıdır bu durum.Teselli vermenin manası yok,aman yarın geçmiş bitmiş olacak,seve seve katlanacaaazz artık deyip yap gitsin.Eminim defalarca yaşadın bu durumu,yaşıyoruz çünkü.Ne garip değil mi,istediğin kadar özgür ruhlu ol,isyankar ol,başkalarının doğrusu beni bağlamaz vs vs salla ama kadınız ya bir noktada hep aynıyız,elimiz kolumuz bağlı.Iyy kendim tiksindim yazdıklarımdan yaaa,öf işte yapacan naaapacaaann,mecbuuurr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında gelen yabancı değil Sevda. Ama ben ters günümdeyim. Aylık durumlar işte. Malum.

      He valla evli çocuklu olup da özgür ruhlu olunmuyor anacım, mümkün değil :)

      Sil
    2. Evde B12 varsa çak iki tane birden,anladım premestural sendrom,salla gitsin,aa iki hormon seni ele geçirmesin,B12 ve E vitamini yut,gerisini nekle ve för.O kaa diyim ben sana :))

      Sil
    3. Vitamin özürlüyüm ki ben. Dur, Can anneler gününde senin enerjiye ihtiyacın oluyor diye vitamin bombası bişey hediye etmişti.(Bak öyle de düşüncelidir kocam :)Vardır onun içinde besi esi herhalde.

      Sil
  5. Tunaydinn :-)
    Gunun geri kalanı icin bolbol enerci dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dr Coffee :) Ayaklanmaya çalışıyorum :)

      Sil
  6. Tıklamayın deyince otomatik tıkladım:)))))ya Handan'cığım geçmiş olsun, umarım nezle olmazsın, kahvaltıdan sonra kendini iyi hissedersin:) Ben de 11.30'da kalmışım!!:)))belki bugün tüm atmosferde bir ağırlık vardır....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Müjde, hani gazetelerdeki abuk başlıklardan yapmışım gibi hissettim bak şimdi.Ama uyarayım demiştim:)

      Şifayı kapmışım arkadaşım ama psikolojim daha iyi:)Sevda bana vitamin dopingi yaptırdı, iyi geldi:)

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bir yerlerden kulağımda kalmış, şifayı kapacağımı hissettiğimde iki soğanı 4e bölüp ağzı açık yaklaşık bir saat haşlıyorum. Kokusu eve yayılıyor. Arada gidip başında bir- iki dakika nefes alıyorum. Uydurmuyorsam Saraçoğlu tarif etmişti. Beyin gücüne inanırım ya ben, ya ondan iyi geliyor, ya da hakkaten işe yarıyor.
    İlave olarak,
    *zencefil-limon-bal
    *küçük prens öpücüğü, büyük prens kokusu

    :))
    Gelmiş, geçmiş olsun

    YanıtlaSil