O Bir Maceraya Gidiyoooor :)

Eylül 06, 2015

Öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Dün üzerimden bir tır geçmiş gibi hissettiğimden akşama kadar bir sürü sağlıksız şey yedim ve yattım. Zaten bir gün önce balkon yıkarken düştüğümden sol kolum pek bir şey yapmama da izin verecek gibi değildi. ( İki düşme bir başıma geçen lamba, sanırım üçlemiş oluyoruz artık:)

Bu karman çorman dönemimde yine ne kadar şanslı olduğumu hissettim. Arkadaşlarım hep yanımdaydı.

Sizler burada sözlerinizle yüreğime dokundunuz.

Ne hikmetse fotoğraf çekmemişim ama Ferhan Ablam buradaydı. Any oğluşuyla bizdeydi, iki arkadaş gitmeden uzun uzun vakit geçirdiler.

Cuma akşamı ailece toplandık. Tezer, Müzoş ve şeker çocuklar da gelince keyifli bir gece geçti. Son aldığımız tişörtlerin kurumasını beklerken hediyeleri çantaya sıkıştırmak için yüksek möğendis bilgilerinden faydalanıp en sonunda her deliğe bir şey sıkıştırarak kapattık :)


Cumartesi sabahı ardımızdan su dökülerek hava alanına doğru yola çıktık. Uçak saatini beklerken Bodrum ekibi de Metos'u uğurlamaya geldi. Cıvıl cıvıl halimizle oğluşumu tam da olması gerektiği gibi neşe içinde yolcu ettik. O pasaport sırasındayken kardeşi gözyaşı döktü tabi ama olacak o kadar.



Üç aylık bir koşuşturma ve kafa yoğunluğunun ardından eve döndüğümüzde yatıp uyumuşum. Zaten hüzünlüyken uyurum ben. Buzdolabını açıp da su şişesini orada görene kadar iyi idare etmiştim aslında :)

Neyse, akşam yine böyle bir hüzün anında kendime kızdım. " Oğluşun çok mutlu ve harika bir maceraya gitti, kötü bir şey olmuş gibi ağlayıp durma" dedim. Eh, ben reklâm filmine bile bakıp ağlayabilen bir kadınım ne kadar etkisi olur bu sözlerimin bilmem :)

Sabah altı itibariyle oraya vardığını bildiren mesaj geldi. Ayrıntıları ben de sizin kadar merak ediyorum. Umarım bloğunu dediği gibi düzenli yazar. Yoksam, geçen sene on beş gün Londra'da kalıp beş kere aramış birisi olduğundan yandık anacım :)

Evvelsi günkü yazısı şurada :) Koyduğu hareketli fotoya bayıldım yalnız :)

Benzer yazılarım

30 Yorum yap

  1. Geçmiş olsun.
    Böyle kalabalık aileleri, dostları çok seviyorum, ne güzel.
    Neler yaşayacak okuyacaz inşallah :)
    Güzel olsun her şey inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şenay.

      Evet kalabalık ailelere, aile kadar yakın dostlara sahip olmak harika.

      İnşallah canım:-)

      Sil
  2. Hep mutluluk haberlerini al oğluşunun. Allah kavuştursun.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sanki ben de oğlumu gönderiyormuşum gibi duygulandım yazılarınızı okurken. Dilerim iyi insanlar çıksın karşısına, hep mutlu haberlerini alın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim A. Çocuklarımız hep güzel insanlarla karşılaşsınlar, mutlu ve başarılı olsunlar. Benden de sevgiler :-)

      Sil
  4. Öf! Oku, düşün akıyor göz yaşları. Sonra iç ses aferin Metehan diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aferin ona değil mi Aynur :)

      Göz yaşları bir müddet biİzimle sanırım. ona yapacak birşey yok.

      Sil
  5. Bugün Erkan'a da gösterdim bu yaziyi... Metos'un blogunu da... artik birlikte merakla takip edecegiz oglusunun maceralarini Handan'cim:) Tekrar Allah kavustursun canim. Almanlarin bir lafi vardir bu gibi durumlarda Metehan bilir) ;)) "mit einem weinenden und einem lachenden Auge" diye. Yani , bir aglayan ve bir gülen gözle...diye. Bir yanin agliyor, bir yanin onun adina seviniyor... anne olan herkes cok iyi anlar sanirim seni su an... sene dedign öyle cabuk geciyor ki, bir bakmissin evde Metosun en sevdigi yemekleri hazirlayan, o gelecek diye sevincten uyku uyumayan Handan olacak burada karsimizda...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söz çok doğru Ayşecim, iki duygu aynı anda.

      Evet , haklısın, ne olduğunu anlamadan sene geçecek bence de:-)

      Sil
  6. Tam da daha iyiyim derken yazını okudum canım. Sanırım aynı günlerde aynı duyguları yaşayan anneler olarak bizi en iyi, en taze haliyle biz anlarız.

    Moon, benim bloğa tazmış,
    Hasret Anneleri Kulübüne hoşgeldin diye.

    Ayrılıklar böyle olsun diyelim yine de değil mi? Allah kavuştursun inş.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle diyelim Tülin, onlar mutlu ve heyecanlı. Bize de desteklemek düşüyor :-)

      Hasret Anneleri haa, ne doğru demiş .

      Sil
  7. Söylemesi kolay yapması zor ama gönlünü ferah tut, sağlıcakla gidip gelecek inşallah onu hayata hazırlayacak binlerce deneyimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan endişe edecek ne kadar değişik konu bulabiliyormuş bunu öğrendim GeCe. Ama Allah'a emanet ettim , olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum. Evet harika bir deneyim olacak onun için :-)

      Sil
  8. Allah tekrar kavuştursun inşallah Handan'cım zor iş her annenin karı deyil cesaret ister ! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Eda . Sanırım kendi gençliğimde kendime o kadar çok sınır koydum ki oğluşun aynı şeyleri yapmasını istemedim. Umarım çok güzel şeyler yaşar:-)

      Sil
  9. ne kadar güzel bir fotoğraf handan,birbirine benzeyen güzel insanları görmek içimi açtı.oğluşunun yolu ve bahtı açık olsun,seni de Allah kavuştursun.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Havva. Benden de sevgiler canım :-)

      Sil
  10. Allah kavuştursun Handancım...

    YanıtlaSil
  11. Özendim Metos'a Handan; o yaşlarda böyle bir şansım olsun çok isterdim. Yolu her zaman her konuda açık olsun; anlatacak bir dolu güzel anı ile dönsün, hasret çeken anne için zaman su gibi aksın :)) Blogunu merakla takip edeceğim Metos'un :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok isterdim Devrim, bazı şeyler sadece bazı yaşlarda yaşanabiliyor. Kaçırmamak lâzım:-)

      Bütün dileklerine teşekkür ediyor ve amin diyorum :-)

      Sil
  12. Offf Handan okumaya bile dayanamadım Arda'nın gittiğini düşünemiyorum bile. Erkek çocuk işte arayıp sorma özürlü:( Allah kolaylık versin. Şimdilik dizimin dibindeler ama bir gün gidecekler hayat böyle:( Allah yollarını açık etsin korusun yavrularımızı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sonunda akşam Bilgiç yatarken aradı ağabeyini. Aramak da çözüm değil, duymuyor ki telefonunu:-) Neyse hemen geri aradı da konuştuk. Mutlu sesini duyunca hüznüm azaldı. Can'a göre bütün gün terör estirmişim evde, hiç de bile :-)

      Amin Kadriye. Er ya da geç onlar kendi yollarına gidecekler. Tıpkı bizim yaptığımız gibi :-)

      Sil
  13. Hadi bakalım sağlıkla dönsün...
    Çok zor okudum, ama ben dayanamıyorum ki böyle şeylere....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde izliyor olsaydım ben de ağlayıp dururdum Sevinç, şu an o moda girmemeye çalışıyorum ama iki gündür enerjim çekilmiş gibi :-)

      Sil
  14. Allah kavuştursun canım.Allaha emanet olsun.

    YanıtlaSil