Can'a

Haziran 21, 2015

Yeğenine baktığımız gün ben onun altını değiştirmek için boğuşurken senin içerdeki odaya kaçtığını gördüğümde biraz şüpheler oluşmuştu kafamda :)

Ama tabi Metehan ilk doğduğunda işi şansa bırakmadan ilk günden ben öğreniyorsam sen de öğrenmelisin diyerek bezi eline tutuşturduğumda geri adım atmadan uğraşıp öğrendin :)

Mamalarından sonra gaz çıkartmak için kocaman ellerinle sırtlarına bir kere vurman yetiyordu ya, çok komikti haliniz.


Bir gece ben biraz uyumak istiyorum bebeğe sen bak diyerek yattığımda ,her gece saat başa uyanan bebek sabaha kadar uyumasına rağmen başında oturup bakmanı da hiç unutmam. Kim bilir beki de sen başında durup baktığın için uyumuştu güvenle :)

Her akşam, sizi kim yatırsın sorusunun cevabının "Babam" olması tabii ki çok işime geldi. Ama onlarla diş fırçaladığın, pijamalarını giydirdiğin (Her ne kadar pijama yatağın üzerinde değilse asla çekmeceye bakmayıp çocukları direk kıyafetleriyle atsan da yatağa :) ve kitap okuduğun o anları izlemek başka bir keyifti.



Spora gittiğimde bütün saksıların içlerini boşaltan Bilgehan'ı görmeyecek kadar rahat olan halin, telefonla konuşurken fonda gelen onun ağlama sesinden bir şeylerin ters gittiğini anlayıp eve koşacak kadar da ilgiliydi.. (Ki biz telefonla konuşurken tuvaletten çıkıp virajı alamayıp duvara toslayarak kolunu kırmıştı o sırada bizim afacan)


Hem biliyor musun doğum günü partilerini ben plânlıyor olabilirim ama eline baltayı alıp onlarla çılgınca koşturmasan çocuklar için o kadar da eğlenceli olmazdı :) Ya da tek gözünü kapatıp korsan olmasan. Ya da karanlık bir odada Gollum'u canlandırmasan :)



Ve her zaman kendine gülebilen bir insan olman, çocuklara en güzel öğretidir bence.

Babalar günün kutlu olsun :) (İyi ki doğurduk biz bu çocukları di mi :)


Handan



Daha geçen gün ben belgelerle uğraşmak için evden çıkacağım sırada, daha yeni kalkmış olmasına rağmen "bekle biraz, ben götüreyim seni" dediğinde ne kadar müthiş bir babam olduğunu düşünüyordum.

Her çocuğa göre babası özeldir ama benim ki daha bir özel:D O kadar yoğun koşuşturmasının ve derslerinin arasında yine de bize zaman ayırabilir o. Bir hatayı ne kadar yaparsak yapalım her seferinde yorulmadan bize tekrar doğruyu gösterebilir. Keyif aldığı her şeye bizi de katar. Onun hoşuna gittiyse denememiz için ısrar eder çünkü bizim de seveceğimize emindir. Daima bizi gülümsetebilir:) Gerek yurt dışında gördükleri olsun gerekse askeriyeden kalma komik anıları, hep anlatacak eğlenceli şeyleri vardır. Ayrıca her konuda da bilgilidir ve bize hep yeni şeyler öğretir. Ne konuda yardım istesem biliyorsa bildikleriyle, bilmiyorsa yeni ürettiği fikirleriyle hep elinden geleni yapar.

Uzun lafın kısası, süpersin babacığım seni çook seviyorum:) Babalar günün kutlu olsun:)


Metehan

"Herkes eşit ama
Sen daha eşitsın".
Çünkü sen benimsin
Benim babamsın.

Yanında mutluyum
 Eğlencelisin.
1 beyaz 2 siyah şapka ile
Neşelendirirsin.

Bize hep yardım edersin
Sorunlarımızı çözersin
İyi  kötü gün düşünmeyerek
Bizimlesin.

Babacığım
Seni çok seviyorum
Babalar günün
Kutlu olsun

Bilgehan


Benzer yazılarım

17 Yorum yap

  1. ne değerli bir paylaşım.. tüm babaların gününü kutluyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Babalar günü kutlu olsun canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mehtap, sizin babanızın da kutlu olsun:-)

      Sil
  3. ço değerli olan babalarımızın günü utlu olsun :)bloğunu taibe aldım cnm bundan sonra yazılarını daha rahat taip etme için bende belerim sevgiler!!

    YanıtlaSil
  4. Can Baba'ya ne harika bir sürpriz.
    Upuzun yıllar sağlıkla, mutlulukla başınızda olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah üzerine atlayıp uyandırdık ve yazımızı okuttuk Zeugma:-) Amin:-)

      Sil
  5. Yaaa ben bu tarz yazilara bayiliyorum yaaaa.... Ve herseferinde salya sümük aglamadan okuyamiyorum. Su an isyerindeyim ve yanimdakiler ne oldu die soruyorlar:)
    Harika bir yazi olmus Handan'cigim, Allah hicbir cocugu babasiz (ve annesiz) birakmasin. Tüm aile ferdlerinin henüz birarada olmalari insanin en mutlu zamanlari aslinda ve bunun degerini cok iyi bilmek lazim herzaman. Senin babacigin da nur icinde yatsin.... Öpüyorum canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "FerDleri" ne yaa... FerTleri olacakti tabii ki:)

      Sil
    2. Evet Ayşeciğim , bu günlerin tadını çıkartmak gerek. Evdeki gürültüden ne zaman çıldıracak gibi olsam kendi kendime öyle diyorum ben de , Handan yakında hepsi bitecek ve sen çok özleyeceksin tadını çıkart.

      Ben de seni öpüyorum:-)

      Sil
  6. maşallah diyeyim nazara gelmesin :)

    YanıtlaSil
  7. ne hoş bir paylaşım bu böyle. Emeğine sağlık. Babanızın babalar günü kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  8. Can baba, adi gibi Can babaymis ne guzel. Bundan daha guzel bir babalar gunu hediyesi olamazdi herhalde. Mutlulugunuz her daim katlanarak cogalsin. Cok imreniyorum aile baginiza bilesin:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Mevlüde:-) Ha ha ha, bizim evde olsan iki günde kaçacak delik arardın bakma sen:-)

      Sil