Biri Bana Bi Anlatabilir mi Bi Zahmet?

Mayıs 13, 2015

Devasa ilân panolarındaki yapılan işler listelerini gördükçe tüylerim diken diken oluyor. 


Neyse oraya girmeyeceğim. Paradan altı sıfırı atmayı başarmışlar, bunu da yazıyorlar . 

Ya, bir bilen ne olur bana anlatsın. İşletme Mühendisiyim, üşenmedim bir de yüksek lisansını yaptım, en çok aldığım ders de finansman üzerine. Bak bankada müfettiş olduğum seneleri de katmıyorum işin içine.

Oradan bakıyorum, buradan bakıyorum, bu paranın sıfırları atılınca bizim başımız göğe mi erdi anlayamıyorum. Kaldı ki hâlâ bir liraya herkes bir milyon diyor. Eh, arada bir fark olmayınca ne denirse desin, aynı... Hoş o bir lirayla bir ekmek bile alınmıyor artık ya, ne başarı ne başarı...

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. ahhhh bende bir anlasam Handan...
    Ayakkabı kutularını doldururken de farketmemiştir muhtemelen !!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında şöyle bir işe yaramış olabilir, bir liraya bir milyon denildiğinden dört buçuk milyonun değeri pek anlaşılamadı bence. Trilyon denseydi o sırada, daha bir belli olacaktı, kaynadı arada Şebnem:-)

      Sil
    2. ahahahahaaa :)
      bak bu doğru işteee :)

      Sil
  2. Bunun anlatılacak bir şeyi yok ki neyini anlatalım, ortada bir şey yok çünkü. Çok çirkin ya koskoca milletin vekilleri (sözcüleri) o ona laf atıyor, o ona. Mahalle kavgası gibi. Kimsenin çıkıp sırf insansınız ya o bize yetiyor ondan yada bundan olmanıza gerek yok demiyor. Hepsinin imkansız vaatleri, birbirlerinin çirkin yanları, entrikaları bir bir dökülüyor. Yapmaları gerekenleri yaptıklarında bitmeyen övgüleri, gerekipte yapmadıklarını insanları inandırma çabaları, dedim ya hepsi birbirinden çirkin. Siyasetten ne hoşlanırım ne anlarım beni bile bezdirdiler ya pes diyorum.....
    Bu arada 6 sıfırın atma olayı ise bana göre milyon ve YTL kaldırılma olayında yapılan 2 defalık kağıt israfından başka bir şey değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hep uzak olmuştum siyasete Sevinç ama artık görmezden gelemiyorum. Ki tv de haber izlemem, gazete okumam sinirim bozulmasın diye...

      Evet aynen öyle canım, kâğıt israfı...

      Sil
  3. Ay bende hiç anlamam o işlerden hiç hahaaaaa:):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-) İhtisas alanımıza girmiyor Prenses:-)

      Sil
  4. Ay ne böyyük iş yapmış :))))))
    Ah o devasa afişin BOŞ bir tanesi olsa, bir da püskürtme boya ben oraya akp' nin yaptıklarını altalta bir bir sıralasam (hani bloğumda sıralıyorum ya)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba bir tanesini de biz mi kiralasak Müjde:-) Burada kendi kendimize yazıp okuyoruz, belki kitleyi genişletmek gerek..

      Sil