Sürpriz Paket:-)

Nisan 10, 2015

Kapının çalındığı saatler vardır, çalınmadığı saatler. Birisinde şu geldi diye kalkarsın yerinden diğerinde acaba kim diye bir telaş olur. Saat on ikiye doğru kapım çalındığında ben de merakla bekledim, kim diye. Bir baktım kocaman bir paket:-)

Hemen anladım kimden geldiğini, Ayşeciğim çıtlatmıştı bir sürprizi olduğunu bana:-)

Ama sürprizin bu kadar sürpriz olacağını düşünememiştim:-)

Lütfen tatlılığa bakar mısınız, sevdiğim herşeyi bir kutuya koyup bana yollamış canım arkadaşım:-)


Sevgili Ayşe, henüz yüzyüze karşılaşamadık ama daha bloğunu ilk okuduğum anda seni sevmiştim. Aradan geçen onca zamanda da bu hissim hiç değişmedi.

İnce düşünceli, duyarlı, tatlı arkadaşım, çok teşekkür ederim:-)

Biz şimdi oğluşlarla yaparız hemen bunu:-)

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Ne güzel blog dostlukları daim olsun, hediyelerinizi güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Niye avatarım böyle çıktı bilemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sinir bozucu durum bloğumda epeydir mevcut, ne yazık ki düzelmedi :-(

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çikileta ve puzzle, insan hayatta başka ne ister Burcu:-)

      Sil
  4. Ay gelebildi mi, iyi bari. Bugün tam 2 hafta oluyor postaya vereli. Cok sükür ulasmis ya sonunda, kaybolur diye ödüm koptu:)

    Mutlu olduguna cooook sevindim Handan'cigim, kendi resimlerinizden olusan bir puzzle fikri cok hosuma gitmisti. Kartta da belirttigim gibi, internette böyle bir seyi kesfedince "aaa nekadar harika bir fikir, ne orjinal bir hediye olurdu....aaa bu tam Handan'lik bir hediye, ona mutlaka bunu ulastirmaliyim" gecti aklimdan.
    Ama hangi fotograf olsa acaba deyip bloguna girip uzun "kurcaladim":) Önce annenin bir resmini aradim, ona da bir jest olsun istemistim ama uygun tekli bir fotosunu bulamadim (hep kolaj halindeydi) , hepinizin oldugunuz fotolara baktim...i-h, onla ilgili de icime sinen bir foto bulamadim, sonra bu fotoya ulasinca "aha iste bu!" dedim, cünkü bu fotonuza bayiliyorum ben. Yani uzun lafin kisasi böyle oldu efenim:)

    Insallah bir puzzle icin zor bir foto secmemisimdir, insallah sorun olmaz yaparken...ama siz yaparsiniz, size güveniyorum:)

    Ogluslara da cok selamlar, iyi "yap"malar ve "boz(ma)"malar:) ve afiyet olsun canimcim. Ay ben de cok sevindirik oldum bak simdi:) Cok öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğluşlar biraz önce eve geldiler ve onların da çok hoşuna gitti. Bilgiç hemen paketi açtı, Metos fotoğrafını çekti. Keşke koltuğumuz başka renk olaydı bak şimdi zor olucak yapması diye yorum yaptık:-)

      Tekrar teşekkür ederiz canım, tam bizlik olmuş , tam:-)

      Sil
  5. ne güzel hediyeler, blog dostlukları bir başka :)

    YanıtlaSil
  6. Harika hediyelermiş handan

    YanıtlaSil