Aklımda Bin bir Tilki

Nisan 28, 2015

Can'ın mayıs ayı programı belli oldu. Bizde hayat böyle. Ay sonunda pogram açıklanıyor. Biz de plânları ona göre yapıyoruz. Yapıyoruz ama 7-8 gün dışında hepsi değişebildiğinden bir de B plânı, C plânı yedekte duruyor:-)

Neyse işte bu ayki belli oldu.

Hemen daldım içine. Cumartesiler dolu mu? O yoksa gidip Bilgiç'i alıyorum Ataşehir'den , en önemlisi o:-) ( Neyse ki sabahları Aynur götürüyor da iki tur atmaktan kurtuldum:-)

Temizlikçiyi ne zaman çağırabilirim, ev kalabalıkken olmuyor. Sarı polenler ve yağmur sonrası camlarım berbat. Ne yazık ki üçüncü kattaki evimde camlara pek yaklaşamamaktayım. Onu bırak temizlikçi silerken görürsem bayılacak gibi oluyorum:-)

Bilgiç'in doğumgünü partisi ne zaman olabilir. Iıh, Can varken yapamıyoruz. Neyse artık.

Anneler gününde evdeymiş neyse ki. Aa, sen merak etme Cancım ben ayarlarım anneler gününde benim için neler yapacağınızı:-)

O da ne ay sonunda beş gün boşluk mu görüyorum? Hımmm, bir kaçamak yapabilir miyiz ki .. Çok güzel bir tarih, iki gecelik de olsa çocukları anneme bırakıp. Araştırmaya başla kızım sen..

Şimdi bu konular üzerine yoğunlaşıp plânlar yapmam gerekiyor.

Hepinize günaydın hayallerinize bir adım daha yaklaştığınız bir güne açılsın sabahınız:-)

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Günaydın Handan. Son cümlene bir amiiiin diyeyim önce. Ben de anneler günü programını ben yaparım. Şansa birakamam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli Kadriye, biz gayet iyi plânlarız, onlar uysunlar yeter:-)

      Sil
  2. Hafta sonu da ben kaçamak yapıyorum, ne iyi geliyor bünyeye o kısa kaçamaklar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can'la başbaşa çocuklar doğduğundan beri bir kere tatil yaptık. Onda da o eğitimdeydi ben yanına gittim Burcu. Bu sefer de iki gün istiyorum ama istediğim yer biraz zor gözüküyor, bakalım:-)

      Sil
  3. Hımm bu çocukları, evde kaç yaşında yalnız bırakabiliyoruz ki? :)) Dank etti de, böyle geldiler soldan soldan .D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha ha BT:-) Çocuğuna göre değişir:-) Metos birinci sınıfta benim katılmam gereken toplantılar olduğundan okul dönüşü evde tek başına duruyordu. Bilgiç o yaştayken henüz cesaret edemiyordum. Şu anda ise, ikisi sinirlenip birbirine girdiklerinden tek başlarına bırakıyorum ama ikisini yanyana ancak çok kısa zaman diliminde, binbir tembihle:-) ( Bir keresinde odanının kapısının camından geçtiler kavga ederken de:-)

      Sil
  4. organize işler bunlar ha haaa :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel tatlı tatlı programlar :D :D Orta okuldayken cam silerken çekinmiyordum hiç ancak korkmaya başladım bir süre sonra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Şenay, balkona çamaşır asarken de bir an uçacakmışım aşağı gibi geliyor. Ben hiç bu kadar yüksekte oturmamıştım ama eskiden böyle değildim yine de..

      Sil
  6. plansız olmaz diyorsun :)
    kolaylıklar..

    YanıtlaSil
  7. Bakalim ne bulcaksin.iyi geceler canim.

    YanıtlaSil