Mr Spock

Mart 02, 2015



Dünyanın bir ucunda bir adam ölür, çocukluğun bir adım daha uzaklaşıp gider senden..

Biliyor musunuz yeni Star Trek'lerde onu görmek nasıl mutlu ederdi beni. Sanki Mr Spock hâlâ duruyor, dünyada her şey yolunda gibi gelirdi:-)

Seneler geçmiş, jeneriğinden (Şurada) korktuğun filmi gülümseyerek izler olmuşsun, filmlerin jeneriklerinde içeri kaçan bir oğluşun annesisin hatta, insanlar gitgide bir Volkanlıdan daha hissiz hale gelmişler, üstelik mantıkları da bir Volkanlı kadar gelişmemiş, zamane çocukları uzun kulakların sadece elflerde olduğunu sanıyor, günler hızla geçiyor ve sen tv de ona rastlıyorsun. Yaşlanmış ama hiç değişmemiş. Bir rahat nefes alıyorsun.


Güle güle Leonard Nimoy.


Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Handan'cım iyi ki bu yazıyı yazdın, Mr. Spock'u belli bir yaşın üzerindeki izleyicilerin unutması mümkün mü? Var ya müziğini bile hiçbir zaman unutmadım. Harika bir müziktir. Da ra da ra ra ra raaaaa şu an söyledim de:))))Mr.Spock'un üst fotodaki gibi Volkan'lı selamı, mantığı, hiç gülmemesi, doktor McCoy ile birbirlerini tatlı tatlı iğnelemeleri hepsini dün gibi hatırlıyorum. Ne güzel dedin çocukluğum bir adım daha gittin:( onunla birlikte bir şeylerimiz de gitti kalbimizden bir parçayı yanında götürdü:( ışınlar içinde yatsın....
    eline yüreğine sağlık çok teşekkür ediyorum çünkü çok severdim Leonard Nimoy mu? O da kim?:) Hep Mr. Spock olarak kalacak:)

    YanıtlaSil
  2. Pasaport resimlerinde istenilen ifadesiz ifadeyi sener evvel benimsemiş, duygu kırıntısından yoksun bu uzaylı adamı hepimiz çok sevmedik mi?

    Ne güzel ne hoş anlatmışsın Handan, kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadriyecim duygu kırıntısından yoksundu ama bir filmde kendini feda etmişti hatırladın mı? Mr. Spock ölüyor diye ağlamıştım :( hani radyasyonlu bir yere girmişti...çok oldu izleyeli tam aklımda kalmadı..o olmasa acaba Uzay Yolu o kadar sevilir miydi diyorum dediğin gibi çok sevdik ...:(

      Sil
    2. Hepimiz çok sevdik onu. "Long live and prosper" hepimize. Ya da Volkanca yazalım : dif tor heh smusma

      Sil
    3. aaa! Volkancasını bilmiyordum harikasın Handan'cım :)

      Sil
  3. Handan sende profil resimlerimiz niye görünmüyor?
    (meraktan sordum) :)

    YanıtlaSil