Çok Yemişim..

Mart 22, 2015

Komik bir şekilde sabah altı buçukta uyandım. Nihayet güneşli bir sabah olmasının etkisiyle sanırım. Biraz kalkmamak için uğraştım ama baktım nafile bir çaba yürüyüş çıktım ben de.

Eve döndüm. Oğluşlar da kalkmışlar hemen elektronik aletlerine gömülüyorlardı. Onlara parladım biraz. İyice ipin ucunu kaçırdıkar, güya iki saat bilgisayar süreleri var, ama diğer aletler de ellerinden düşmüyor. Odalarına giderken kalkın bana yardım edin de kahvaltı hazırlayalım dedim. Birisi krep hazırladı, diğeri sucuk doğradı, krepleri pişirdi. Ters yüz etmeyi başardı, mutlu oldu. O arada sıcak krep tavasına elimden su damlayınca tavada dönen su taneciklerine bayıldılar:-) Aklıma benim de sobanın üzerine damlayan suyu seyretmem geldi:-) Sofrayı kurdular. Sucuk tavasını babalarının burnuna tutup uyandırdıktan sonra bıcır bıcır kahvaltıya oturduk.

Ben de tatlı krep yedim bi tane. Napalım, pazar sabahı ufak kaçamaklar olur di mi:-)

Birazdan pazara gideceğim. Ama aklıma alacak hiçbir şey gelmiyor. Neyse, orada cazip gelen bir şeyler olur umarım.

Üzücü haber, yumurtalar gitti. Gece üzerindeydi kumru, sabahın ilk saatlerinde baktım orada bir şeyler yapıyor, kalkıp yanına gittim yumurtalar yok. Sabah erkenden kalktı üzerinden de karga falan mı çaldı bilmiyorum.

Dün kitabımı bitirdim. Haftalık hedefimi tutturmak için bugün iki kitap okumam gerek :-) Ha ha ha, bir tane bitirsem de yeter sanırım. Hem ben hikâye yazmaya uğraşıyorum.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. güzel bir pazar sabahı, günaydın :)

    YanıtlaSil
  2. günaydın Handanım, kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  3. güzel bi gün ama hem kitap hem hikaye yazmak zor biraz yaaa :) pazar deyince bak aklıma enginarlı bakla geldi ah ah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet olmuyor öyle. Bugün oğlanlar evde olduğundan okuma kısmı yapılabilir gibi, yazmaya kalkınca onlar araya girip dururken olmuyor:-) Bakla aldım ben de , pişireceğim birazdan, gel:-)

      Sil
  4. Güzel bir pazar günü geçir Handan:)

    YanıtlaSil
  5. Mutlu pazarlar canim gun bitmis olsada

    YanıtlaSil