Ben de Bitirdim İşte :-)

Mart 10, 2015


Görüyorum bazı bloglarda liste liste biten ürünleri koyuyorlar. Hoşuma gidiyor. Ama bendeki x genlerinin birer ucu kopuk olduğundan kişisel bakım deyince gerim gerim geriliyorum.

Şu elimde gördüğünüz Can'ın kim bilir hangi tarihte bi otelden getirdiği vücut kremini büyük bir çaba göstererek biraz önce bitirdim. Alkış istiyorum bak:-)

Geçen gün elimdeki Evim dergisinin kışkırtmasıyla banyo dolaplarını düzeltmeye girdiğimde bayağı kutu attım aslında ama. Onların içindekileri tuvalete boşalttığımdan sayılmaz herhalde.

Bir kere şu göz temizleme losyonlarının bi son kullanım tarihi oluyor mu bilemedim ama üç senedir kullandığıma göre atiim artık dedim. Hayır bir de hiç açılmamış kutu vardı, kocam Migros alış verişi yaparken indirim diye tutuşturmuşlar eline. Ya da adam bana biraz göz makyajı falan yapsan mı demeye çalıştıydı bilemeyeceğim onu şimdi bak:-)

Ayda bir üşenmeyip gözüme bir far sürüyorum. Eh, o kadar az olunca üç sürmemden birinde silmeyi unutuyorum haliyle. Biter mi öyle losyon. Neyse gidip kendime bir ton para verip yeni bir tane aldım. Ama küçük boyla aynı fiyat diye büyüğünü aldırdılar, hayır bunu kullanmam gerek, yazık be verdiğim paraya..

Yüz toniği de öyle gitti. Yenisini almadım daha.

Bir şişe el kremi gitti. Elime arkonun zeytinyağlısını keşfettikten sonra pek bir şey kullanmıyorum zaten. He canım, el kremi kullanıyorum, çünkü ellerim hatır hutur oluyor. Cif yerine karbonatla ovmaya başlayınca yağlı yerleri aslında ellerim de biraz rahatladı. Bir de karbonatı durulaması daha kolay olsaydı:-)

Neyse işte, dikkat ederseniz konu hemen temizliğe doğru kaymaya başladı zira bende kremlere ilgi ancak bu kadar :-)

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Aynen benim de hiç bitmez ancak tarihi geçince atılıyor :( o kutu kutu bitirenlere şaşıyorum, pasaklıyım diye üzülsem mi o kadar kimyasaldan uzağım diye sevinsem mi bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de banyo dolabına bi el atsam iyi olacak :) Şampuan, deodorant ve el kreminden başka dibini gördüğüm bir kozmetik ürünü yok benim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bir el at Burcu, bir ferahladı dolaplar inanamazsın:-)

      Sil
  3. Aynen bende öyleyim. Cilt temizleme kremlerine ilgim vardır sadece. Onu da alır, kullanmam. Kalır öyle.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak en çok kullandïğım kremi yazmamışım Hayalperest, güneş kremi. Onu bitiriyorum gerçekten de:-) Yaz kış, evden çıkarken yüzüme sürerim.

      Sil
  4. Yapma Handan yapma sakın sen de bloguna kozmetiği bulaştırma aman diyeyim zaten sayıları azalıyor makyajsız sade bloglar sakın ha:) Sen böyle güzelsin kuzum hem de çok güzelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Hamiyet, ben artık karanlık günlerimde makyaj malzemelerimle renkleneceğim kuzum:-) Şimdilik iki rujum bi göz kalemim var ama azmin elinden bir şey kurtulmaz, gör bak:-) Ne bu hep çiçek böcek falan:-)

      Ay çarpıliciğim şimdi:-)

      Sil
  5. Alkışlıyorum seni . Bazı insanlar hiç sevmezler bazıları da bayılır. Bayılan daha çok ama baksana kozmetik sektörü her geçen yıl karını arttırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sıkılıyorum Kadriye, yüzüm kuruyup kepeklenmese meselâ krem falan hayatta aklıma gelmez:-)

      Sil
  6. heheeee keyifli anlatmışsın yine :)

    YanıtlaSil
  7. hahaha, seni çok iyi anlıyorum, aynı kopuk x genlerinden bende de mevcut ve kullanılmadan atılan güzellik şeysi ürünlerden:))))) Bu yüzden alkışı gerçekten hak ediyorsun
    Çenebaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu x genlerimizi bi inceletmek gerek Çenebaz, belki işine yarardı dünyanın:-)

      Sil
  8. kullanmadıklarımı atsam ben de fena olmayacak, çok yer işgal ediyorlar aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden ferahladı banyo Bahar, at sen de kullanmadıklarını:-)

      Sil
  9. bunlar bitmeye başladı mı sözleşmiş gibiler .
    Bütçeye inme gelsin diye mi iş birliği yapıyorlar anlamış değilim...

    YanıtlaSil