Pis Boğazlığın Sonu

Şubat 07, 2015

Bir haftadır ne bulduysam yediklerim sonunda midem isyana geçerek dün beni hasta etti:-) Bütün gün yattım diyebilirim, bu sabah biraz daha toparlanmışım, en azından ayağı kalkabildim. Biraz dünyam sallansa da iyiyim. Pazartesi başlamayı düşündüğüm rejime biraz daha erken başlamış oldum:-)

Dün akşam erkeklerim uçak maketi yaptılar. Çeneleri mi daha çok çalıştıştı , elleri mi bilemedim:-) Zaten parçaların yarısı duruyordu bizimkiler uçağı bitirdiğinde:-)

Şubat tatili listemizden bayağı bir maddeyi tamamlamışız. ( Bknz)Hatta perşembe günü İstanbul Modern'e bile gitmeyi başardık:-) Resimden hiç anlamayan bir tip olarak izlenimlerimi fotoğraflar yüklenir yüklenmez söyleyeceğim:-)

Biraz önce fark ettim ki hikâyemdeki bir bölümü atlayarak yayımlamışım:-) Niye kimse haber vermiyor, ha:-) Bütün hikâyeyi taslağa çevirdim, yeni bölüm yazmayı başarırsam, hepsini birlikte yayımlayacağım yeniden:-)

Dün sabah Pamuk İpliğinden Hayaller diye bir kitap okudum. Arada iyi geliyor bünyeye bunlar, kırk yaş üstü hatunlara özgü beyaz dizi kitapları:-) Bir de kırkyama isteği uyandırdı ki içimde. Ne anlarsam ben dikişten falan:-)

Yeni yapbozum var, kutuyu çıkarttım ama daha başlamaya cesaret edemedim:-) Bu da aynı renkte çiçeklerle dolu bir Van Gogh tablosu, yine uğraştıracak beni.

Şimdi kalkıp evi toparlama zamanı..

Hepinize günaydın, harika bir haftasonuna açılsın sabahınız:-)


Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Canımcım geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine lütfen...

    Şu maket işine çok güldüm :)) Artan parçalardan da bi uçak çıkarmı ki :)

    Mutlu hafta sonlarınız olsun. Çabucak iyileşirsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman hakketim ben bu hastalığı Şebnem, iyi oldu iki gündür az yedim bu sayede... Yemek düşününce midem bulanıyor şu an:-)

      Valla artan parçalardan bir uçak çıkardı neredeyse:-) Atarken acıdım.

      Teşekkür ederim canım:-)

      Sil
  2. Geçmiş olsun Handan ve mutlu hafta sonları..

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun Handan, ne güzel tadını çıkarmışsınız siz tatilin. Biz hiçbir şey anlamadık. O bitirdiğin puzzle'a da bayıldım. Van Gogh tabloları ciddi zor oluyor, bende de var iki tane yapılmış, benzer tonlar olduğu için uğraştırıyor baya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatilde Can da izinli olunca daha verimli geçti Selen. Bir de üç hafta yaptık, o da var. Ama artık okul açılabilir. Kar mar da yağmasın sakın:-)

      Puzzle konusunda komik bir şey diyeyim de gül, dediğim van gogh resminin kutusunu bir açtım, içinde puzzle yok. Ha ha ha, kardeşimin maket askerleriyle doluymuş içi :-) Neyse başkaları da vardı, onlara başlarım artık:-)

      Sil
  4. geçmiş olsun.umarım şimdi daha iyisindir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Bibis, yemek yeme konusunda pek başarılı olamasam da en azından bugün ayağı kalkabildim :-) Yemek yiyemedim diye de üzülexek halim yok zaten:-)

      Sil
  5. günaydınlarrrr:):)

    YanıtlaSil
  6. İyiyim Bahar , teşekkür ederim:-)

    YanıtlaSil