Oscar Gecesi :-)

Şubat 23, 2015

Can, neden sabahlayacaksın ki nasıl olsa sabah yeniden yayınlarlar dediğinde aynı şey değil dedim. Bu başka.. Sadece gecenin sessizliğinde oturursun , sevdiğin oyuncular geçer önünden. Kıyafetleri eleştirirsin, sevdiklerin sevmediklerin. Peri masalı gibi .

Son yıllarda filmleri izleyemiyoruz ne yazık ki. Hele benim gibi internetten film izlemek gibi bir alışkanlığınız yoksa hiç şansınız yok. Dolayısıyla favori filmim şu diyemeyeceğim. Bakalım neler varmış..

Yalnız abur cuburları bırakırsam hemen uyuyabilirim. Ağzım durmuyor hiç:-)

Sabaha en sevdiğim kıyafetler burada olacak:-)

Diyorken tam,Reese Witherspoon kıyafetleri bırakıp biraz da yaptığımız işleri konuşalım dedi. Ne tatlı kadın. Şimdi de Jennifer Lopez ve dekoltesi geldi. Iıh, sevmedim :-)

Bir de şu kırmızı halıdaki sunucu hatunlar çok uzun olarak mı seçilmiş, oyuncular mı çok kısa anlamadım ama hemen hepsi röpörtaj yaptıkları kişilere tepeden bakıyorlar.

E, hadi başlasın artık tören..

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Oscar'lık hatunsun vesselam :) Günaydın Handan :)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın arkadaşım. Bu sene tüm filmleri izlemek gibi bir hedef koymuştum kendime... Bulamadım bir çoğunu, izleyemedim :( Hevesim kaçtı... Halbuki töreni izleyecektim ağzımı doldura doldura ahkam kesmeye çok özenmiştim :)))
    Ama olmadı tabiki...
    En iyi filme baktım şimdi de Birdman olmayacaktı be o :))) Bak yine de izlediğim iki-üç filmden birisi çıkınca ahkam kesebiliyorum :)))
    Öpüldün canım

    YanıtlaSil
  3. Ben bir tek Budapeşte Oteli'ni izlemiş olunca Şebnem, hiç sesimi çıkartmadan oturdum tv başında. Ama bak Big Hero 6 i biliyordum, son on altı senedir animasyon filmleri hep izlemiş oluyorum zaten:-)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir keyif... Musmutlu haftalar... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok keyifli oldu Persephone, sana da musmutlu haftalar:-)

    YanıtlaSil
  6. Hiç izlemedim şu Oscar törenlerini..herhalde film kültürüm olmadığındandır :)

    YanıtlaSil
  7. Uyumayı tercih edenlerdenim.

    YanıtlaSil
  8. Ertesi gün çok yoğun olsam bile sabahlardım eskiden Burcu, şimdi ben de arada üşeniyorum:-) Ama bu sene hazırlığımı tam yaptım, arada bir müddet uyuklamışım ama durumu idare ettim:-)

    Uykum hep kıymetlidir Reyhan ama yılda bir kere kendime bu eğlenceyi edindim:-)

    YanıtlaSil
  9. kıyafetler pek şaşalıydı,
    geceye damgasını vuran film birdman olmuş izlemeliyim :)

    YanıtlaSil
  10. şahane bişey yapmışsın handan,
    canım yanında olup beraber çekiştirmeyi çekti:)

    YanıtlaSil
  11. Kıyafetlerden sevdiklerimi hâlâ ayarlayıp koyamadım Bahar, evet göz kamaştırıyorlardı:-) Ben de Birdman'i izleyeceğim.

    Ne güzel olurdu Havva:-)

    YanıtlaSil