Geçen Perşembe Bahar Gibi Bir Gündü

Şubat 10, 2015

Hava da güzel, babamız da evde, tam gezmelik bir gün :) Karaköy'e gideceğiz ama vapurun kalkmasına yirmi dakika varmış. O zaman biz de Eminönü'ne gidip oradan geçeriz dedim, köprü üzerinden poz vere vere geçtik karşıya :)



Bizimkileri Namlı'da doyurmadan ilerlemek imkânsız tabi, sahilde bir şeyler yedik oradan İstanbul Modern'e keyifli bir yürüyüş :)



İstanbul'da her gördüğün güzelliği gezmeye kalksan vakit hiçbir şeye yetmez. Şöyle bir fotoğraflarını çekerek ilerliyorum :)








Evet, nihayet içerdeyiz. Sanmayın herkes benim kadar mutlu. Biz resimden ne anlarız, hiç bir mana veremezken bunlara niye geldik ki modunda olanlarımız da yok değil.

Ben de anlamıyorum... Olsun.. Üst kattaki sergi gayet eğlenceliydi. Anlamadığımız şeyleri okurken anladık, ya da anlamadık çok güldük, ya da yok artık dedik, ya da biz de yaparız ki bunu dedik :)







Bu köpek balığı bizi en çok şaşırtanlardandı. Harika gözüküyor değil mi? (Ya da harika korkunç mu demeliydim:)


Yaklaş yaklaş.. He canım, senin benim kaşındırıyor diye kesip attığımız şeylerle yaratıcı olanlar neler yapıyor :)


Bu bir hava şehri :)



Üst kattaki kafeteryada çay tatlı ve deniz keyfi yaptıktan sonra alt kata indik. Ki inmeseymişiz de olurdumuş :) Kütüphanenin önündeki bu manzara dışında hoşuma giden hiçbir şey çıkmadı :) Manzara güzeldi de o kitaplara acımadım desem yalan olur..

Resim ve fotoğraflar benim zevkime hitap etmiyordu. Resim deyince içimde mutluluk uyandıranları seviyorum sanırım, ne olduğunu anlayayım ya da anlamayayım fark etmez, baktıkça içim açılsın. Karamsar şeylerden hoşlanmıyorum. Baktıkça kararıp durmamın bir alemi yok di mi :)

Ha ha ha ,resim otoritesi Handan konuştu :)

Neyse..

Dönüşte Kabataş'a yaptığımız yürüyüşte baba oğul bir muhabbet, ana oğul başka bir muhabbetle iki grup halinde ilerledik. Akşam döndüğümüzde yorgun ve fakat keyifliydik :)

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Vayyy be Handanımmm :) Hakikaten köpekbalığını o etiketlerlemi yapmışlar.
    Pesss vallahi... Bu geri dönüşüm işi çok sanatsalmış bacım be...
    Kendilerinin önünde ceketimin düğmelerini ilikler, saygıyla eğilirim...

    YanıtlaSil
  2. Cumartesi bur da hava nefisti...tişörtlr geziliyordu bu gün kar atıştırıyor....ve çokkk soğuk İzmir alışkın değil böyle soğuklara...

    YanıtlaSil
  3. Aynen öyle Şebnem, eğiliyorum ben de:-) Bir daha kestiklerimizi saklasak mı acaba, ilham gelir mi bize de:-)

    Şu anda burada gözgözü görmüyor Bilge, damlar bembeyaz oldu, geçen hafta ruya gibi sanki:-) İzmir'de on sene yaşadım, bir kere kardan adam yapacak kadar kar yağmıştı, sene 2002 :-)

    YanıtlaSil
  4. handancım,bir yıl kadardır gidemesemde iki de olabilir,istanbul modern'i çok seviyorum.
    iyi oldu gezip anlattığın.güzel bi gün geçirip mutlu yorgun olmak da ne keyif ama:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok sevdim Havva:-) Evet güzel bir günün yorgunluğu bir başka keyifli oluyor canım:-)

    YanıtlaSil
  6. Ha ha ha, her bişeye bulaşmasa yerinde duramayan anne Şenay. Bizimkiler büyüdüklerinde bıkmış olacaklar gezmekten sanırım:-)

    YanıtlaSil
  7. Aaa gezinti etiketi sende de varmış ilk defa fark ettim. Ben de gezi yazılarına gezinti yazıyorum :))

    YanıtlaSil