Amma İzlemişim Haaa :)

Şubat 25, 2015

Bu aralar, kardı kıştı tatildi derken çok film izledik. Geçen gün bir kaç tanesinden bahsetmiştim, bugün de diğerlerini anlatayım kusur kalmasın :)


Transcendence'de (Evrim) Johnny Depp oynuyor olmasaydı merak edip de neymiş diye bakar mıydım bilmiyorum ama iyi ki bakmışım. Oldukça sürükleyici bir bilimkurguydu. Şaşırdım bile diyebilirim ki 6.His'den beri pek fazla şaşırdığım söylenemez filmlerde :)


The Man From Earth (Dünyalı) Kürşad'ın tavsiye ettiği bir filmdi. İyi ki de tavsiye etmiş, rastlama ihtimalim pek düşüktü her halde. Sekiz kişi bir odada geçiyor ama sonuna kadar keyifle izlettiriyor kendisini.


Gone Girl (Kayıp Kız) da gizemli ve hafif gerilimli filmleri sevenler için iyiydi. Sonlarına doğru ne zaman bitecek bu artık moduna girsem de siz bana bakmayın, ondan önce de üç saatlik bir Tarantino filmi izlememin dimağdaki etkisi de olabilir.


Ütülenecek beş makina çamaşırım olmasa izler miydim bilmem:) Django 165 dakika boyunca ütü filmi olarak bana eşlik etse de iki oscarlı bir filmmiş, Tarantino sonuçta, bol kanlı, esprili, sürükleyici :)


Cumartesi akşamı arkadaşım Gün , haydi sinemaya gidelim, keyifli romantik bir film izlemek istiyorum dedi. Erkeklerimi başbaşa bırakıp kızkıza kaçtık, uzun zaman sonra :) Paris Je T'aime ve New York I Love You gibi bunu da keyifle izledim. Farklı yönetmenler, küçük aşk hikâyeleri ve şehrin manzaraları eşliğinde bir buçuk saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile. İçine vampir kattıkları hikâye dışında hepsi güzeldi .


Bu da Kürşad'la gittiğimiz bir film. Kocaman dev perdeli bir salonda ileri teknolojinin keyfini çıkartarak izledik ki yakıştı filme :) Tek anlamadığım B Planı oldu.. Açıkçası biz hayattaki insanlar kurtulamayacaksak başka bir yerde dondurulmuş hücrelerle insan soyunu sürdürmeye çalışmanın ne anlamı var bilmiyorum..


Flipped (İlk Aşk) 'ı geçenlerde tv de izledim, çok hoş, keyifli bir aşk hikâyesiydi. Bir kızın bir erkeğin bakış açısından izlerken eğlendim :)


Family Weekend (Ailemle Haftasonu) yine tv de görüp seyrettiğim filmlerden. Anne babalara kendilerine biraz çeki düzen vermelerini öğütlemek açısından iyi :) Başınıza ne geleceği belli olmaz :)

Heh işte canım, akşama ne izlesem diye düşünenlere çeşit çeşit film sunmuş durumdayım. Seç beğen al anacım :)

Bu kadar fimin sonuna oscarlı bir film müziği yakışır değil mi? Bu filmi de ağlamak istediğim bir gün izleyeceğim.. Ağlamak isteyeceğin gün olur mu demeyin, bazen kaskatı kesildiğinizde, çok iyi geliyor...

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Evrim ve Kayıp Kız ı izlemiştim diğerlerini izlemedim. Teşekkürler Handan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilim kurgu, gerilim, hımm, sana da biraz da ronatik film verelim şimdi Kadriye:-)

      Sil
  2. Hiçbirini izlemedim Johnny ciğğmizi ilk sıraya aldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Johnnyciğimiz kaçmaz Şenay, filmin ne olduğunun önemi yok :-)

      Sil
  3. kayıp kız ve Selma kenarda kuzu kuzu bekliyor benide... Psikolojisine girmeyi bekliyorum ;)
    Evrimi merak ettim bide...
    Tavsiyelerine sağlık canımcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha ha, Selma için ben de aynı durumdayım Şebnem:-)

      Sil
  4. Senin şu yukarda saydığın kadar filmi ben tüm hayatım boyunca izlememişimdir heralde :)
    Film kültürüm sıfır :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilerde çok zor film beğenip izliyorum Burcu, sen bir de beni doksanlarda görecektin, vizyona girip de izlemediğim film yoktu neredeyse:-) Ama peşpeşe izlemeyi sevmem bak, günde bir film yeter:-)

      Sil
  5. Handancım ne güzel bir sürü film izlemişsin. Evrim' i ben de beğendim ama sanki biraz fazla fantastikti:)) Gone Girl'i hiç beğenmedim, sen sonunda demişsin ben başında bitsin artık demeye başlamıştım:(( Selma'yı ise bir türlü bulamadım, o yüzden izleyemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Affleck'i seviyor olsam belki filmi daha çok sevebilirdim Sevda, yine de son anlarda e hadi bitsin artık demekle birlikte sonuna kadar seyrettim :)

      Sil
  6. En son "Diğerleri" filminde şaşırmıştım. Senin şaşırdığın "Evrim"i not aldım, izleyeceğim. Sana güveniyorum Handan : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğerleri de harikaydı Burcu:-) Bu o kadar şaşırtıcı değil, daha doğrusu derdi şaşırtmak değil ama ben genelde tahmin ederim sonunu ( Sinir olur Can bana:-) , bu filmde edemedim:-)

      Sil
  7. Ne güzel ya... Ben niye bu kadar film izlemiyorum ki:( Teşekkürler... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu ay çok izledim Persephone, ama kitap okuma hızım çok düştü bu sefer de. Ortasını bulmam gerek sanki:-)

      Sil
  8. süpersiiinnnn,Johnny olur da ben izlemem miiiii ?
    listeme alınmıştır :)

    YanıtlaSil
  9. epey izlemişsin,
    film seçerken önerilerine bakacağım :)

    YanıtlaSil