Kat Kat Kat Giyinip de Çıktım :-)

Ocak 06, 2015

Tamam bu havada Kadıköy'e ineceğim diye tutturan pek fazla kişi olmayabilir. Ama dükkânın birinde kuzenime rastlayarak kanımızda bir eskimoluk olduğunu kanıtlamış oluyorum bence:-)

Hem biliyor musunuz, dört seneyi geride bıraktıktan sonra nihayet Süreyya Operası'ndan bir bilet alabildim... Evelsi gün, evdeki programa bakıp yarıyıl tatiline bir bilet alacağım muhakkak diyerek seçtiğim oyunların ardından Metos edebiyat öğretmeni tatilde opera veya bale izleme ödevi verdi deyince bu bir işarettir artık diyerek kar kış kıyamet demeden gişeye koştum. Netekim oyunlara yer kolay kolay bulunmuyor:-)

Ayrıcanaaa, kar çizmesi de beni bekliyormuş mağazada, arada onu da kaptım. Tatilde Can da izin alabildi, plânlarımız var:-)

Kasap, peynir derken eve geri döndüm. Henüz yerlerde kar yok ama ara ara dolu gibi yağıp çatılar beyazlıyor ardından hemen eriyor. Kar da ne yapsın, şehrin bunca sıcağıyla baş etmesi zor tabi.

Neyse, kıymadan Metehan'a sandviç yapacak şekilde köfteler hazırlayıp buzluğa atmayı da tamamladıktan sonra artık battaniyeme kıvrılabilirim sanırım. Kitabım da var. Daha ne olsun:-)


Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. ayyy ben de süreyyaya kaç kez bilet aldım kardan kıştan gidemedim yaaa :) bugün amma yağıyor de mi. sanırım sizin oralar daha soğuktur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süreyya bize oldukça yakın aslında Deep, şimdiye kadar gitmemiş olmak onun için ayıp ya:-) Sinema zamanlarında çok gitmiştim ama:-)

      Kar yağıyor ama hiç tutmuyor, nasıl oldu böyle bilmem:-)

      Sil
  2. Ankara daha soğuk, İstanbul yarışamaz bu konuda ankaraylan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara ekim ayında bile soğuk bana göre:-) Yalnız Ankara'da kuru soğuk var, İstanbul'da nemden insanın daha çok içine işliyor:-)

      Sil
  3. handan
    şu boya işleri olmasaydı kesin sokaklardaydım,çok severim herkesin kaçıp dükkanları bana bıraktığı zamanları,
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılbaşı çılgınlığı da bitmiş, sabah erken saatlerde harikaydı mağazalar Havva:-)

      Sil
  4. Oh ne güzel yapmışsın:) Kar botlarını da güle güle, keyifli günlerde kullan:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. opera fikri ne güzel :)
    çok iyi yapmışsın faydalı bir yürüyüş olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. İstanbul'daki yegâne opera binası bize arabayla on dakika Bahar, hâlâ gitmemiş olmamız ayıp:-) Bakalım, ilk aşamada bale bileti aldım, ismi de Gökkuşağı, yeni bir oyunmuş, pek bir bilgim yok hakkında ama ismi yeter:-)

    YanıtlaSil
  7. Senin subat tatili etkinliklerin aklima geldi.bekliyorum canim ;)

    YanıtlaSil
  8. Daha araştırmalara başlamadım Mehtap, bakmalı artık yavaştan:-)

    YanıtlaSil