Bittiiii:-)

Ocak 01, 2015

Yok yok, bu yıl daha yeni geldi, panik olma :-)

Ben yapbozumu bitirdim, onu diyorum.

Hadi şimdi de evin kendisi gelsin...

Neee, yapbozu bitirene evi vermiyorlar mıydı? Ama, ama....


Benzer yazılarım

19 Yorum yap

  1. Vaay süper olmuş yahu :)) Hemen tablo haline getir bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bozup anneme vereceğim o da yapsın diye Hamiyet:-) Sonra belki çerçeveletirim:-)

      Sil
  2. Çok güzel görünüyor Handan :)) Herhangi bir düzeyde mi çalışıyorsun özel bir altlık var mı? Nasıl başlıyorsun? Bana biraz taktik versene yapbozla ilgili yarı yılda yapayım bendekini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu andan mukavva üzerinde yapıyorum Şenay.Ama çocuklar küçükken puzzle halısı kullanıyordum, böylece geceleri açıp sabahları kaldırabiliyordum rahatça. Eğer sürekli duracak yerin yoksa tavsiye ederim.

      Öncelikle düz kenarlıları ayırıp çercevesini yapıyorsun. Sonra renklerine göre ayırıp kolay bulunabilen objelerden başlıyorsun. Örneğin ortadaki yol, evlerin çatısı falan diğerlerinden kolayca ayrılabilen renkli parçalar olduğundan onları yaptım ben önce. En karışık kısmı soldaki ağaçtı burada, onu en sona bıraktım .

      Bu yapması kolay bir yapbozdü, çünkü farklı renkleri ve çizgileriyle rahat bulunuyordu. Sendeki nasıl bilmiyorum. Ama rengi ve dokusu bütün yüzeyse aynı kalanlar, siyah beyazlar, tek renkliler çok daha zor. İlk aşamada karışık gelebilir.

      Bir de yapacağın yerin ışığı iyi olmalı. Gün ışığında yapmak her zaman ufak renk farklılıklarını görmek açısından daha faydalı , geceleri de yeterince aydınlık olup ışığın parlamadığı bir bölge bulmak gerekiyor.

      Sil
    2. Oyy, amma uzun yazmışım ha:-)

      Sil
    3. Çok teşekkürler ben de puzzle halısı alıp söylediklerini dikkate alarak başlayacam inşallah heveslendim :))

      Sil
    4. Uzun yazman çok iyi oldu sağ ol :))

      Sil
  3. bir ara binlik,iki binlik parçalardan yapıyordu babam,çılgınca.evin her yeri bu manzara tablolarıyla dolu şu an.asacak yer olmadığından ara verdi biraz.ama en özel benim odamdaki saat puzzle oldu.Ben başlamıştım, babam tamamlamıştı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık bitirdikten sonra bozuyorum çoğunlukla Bibis, asacak yer yok bizde de :-) Saat puzzle ne güzel, hem de baba-kız iş birliğiyle:-)

      Sil
  4. Aklimda bende alip yapicam.halı oyuncak magazalarinda olur dimi canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Puzzle satan oyuncakçılarda oluyor çoğunlukla Mehtap.

      Sil
  5. Uvv sabır işi, tebrikler.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beynimi gereksiz düsüncelerden ayırmak için biraz rebir Melodram, dinleniyorum yaparken:-)

      Sil
  6. Ooo ev bitmiş aslı da gelsin tabii ki gayet de güzel olur yakışır adaşıma;)) ev de çook tatlı Güle güle oturun inşallah; ). Bu yeni senede tüm dileklerin gerçek olsun ;) canım arkadaşım, bu arada kar hala duruyor Eskişehir de; )) beklerim ne zaman istersen; ) yollar da müsaitse neden geymeyesin; ) ne iyi olur ;) sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Handan:-) Ya, oğlanlar tatil diye heveslenmiştim ama haftasonu Can'ın çalıştığını unutmuşum. Neyse şimdilik senin çektiğin fotoğraflarla idare edeyim biraz daha bari: (

      Sil
  7. Gelir gelir. Ev de geliiir! Sen gözünün önünde tut şu puzzle ı, gerçeği de mutlaka gelir. Ben de çok içten titreşiyorum bak şu an dileğin için. O iş tamamdır hacı... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelir değil mi CS, tamam sana güveniyorum :)

      Sil
  8. hadi hep birlikte enerjilerimizi birleştirelim, uuuuuuhhhhhmmmm, o ev Handanın olsun, o ev Handanın olsun. Olacak, bu kadar totem yaptık, olsun artık:))))))
    Çenebaz

    YanıtlaSil